You are currently viewing Impotența se tratează, o poți face și tu

Impotența se tratează, o poți face și tu

Impotența se tratează? E o întrebare pe care o primesc des din partea celor care citesc blogul uPotent.

Așa cum spun de fiecare dată, da, impotența se tratează. Acum, depășirea problemei sau problemelor diferă în funcție de fiecare situație în parte. Pentru că una e să nu poți controla ejacularea și alta e să nu poți avea o erecție suficient de tare pentru penetrare.

Și, mai e un lucru de discutat: cum îți dai seama că suferi de impotență? Sau, altfel spus, cum știi dacă suferi de disfuncții erectile sau te confrunți doar cu probleme minore de potență?

Îți spun de la bun început, e o mare diferență între a fi impotent și a avea probleme de potență.

Dar ai puțină răbdare pentru că o să vorbim despre toate imediat.

Eu sunt Robert, creatorul uPotent și sunt aici pentru a-ți da cele mai bune sfaturi pentru potență. Nu-s doctor dar am trecut prin multe și așa am învățat pe pielea mea cum stau lucrurile cu erecția, ejacularea precoce și cu alte probleme similare.

Așadar, impotența. Se tratează?

Impotență sau probleme cu potența?

Așa cum ți-am spus deja, impotența se tratează. Însă, e bine de știut că nu toate problemele duc, de fapt, către impotență.

tratament impotenta disfunctii erectile

Impotența înseamnă că nu poți să ai o erecție care să fie suficient de tare pentru a face sex. Adică, penetrarea nu se poate realiza. Pe scurt, oricât de mult ți-ai dori asta nu poți să ai parte de acțiune. Frustrat atât pentru tine cât și pentru parteneră. Desigur, în cuplu, fericirea vine din dormitor. Așa că, trebuie să rezolvi totul rapid.

Problemele cu potența, pe de altă parte, se referă la situațiile neplăcute și comune în care se poate regăsi un bărbat atunci când urmează sau atunci când face sex.

Ce fel de situații? Păi, vorbesc despre:

Cum îți dai seama dacă suferi de impotență

E simplu; impotența înseamnă, pe scurt, că nu ți se scoală. Niciodată. Așa că, s-ar putea să suferi de impotență dacă:

  • nu ai o erecție dimineața când te trezești;
  • nu ai erecții nocturne atunci când visezi chestii erotice;
  • nu poți avea o erecție atunci când te masturbezi.

De ce apare impotența? Cauzele pot fi multe. De la efecte ale unor medicamente și până la afecțiuni de natură ereditară. Oricum ar fi, dacă crezi că ai impotență, mergi la doctor. La care? Păi un urolog este medicul care te va ajuta să tratezi impotența.

Ce înseamnă disfuncții erectile

Dacă ai erecții dimineața sau atunci când te masturbezi, ești bine. Nu suferi de impotență. Și toate problemele cu potența se rezolvă rapid, urmând sfaturi practice despre care ți-am tot scris pe blog.

cum scapi de impotenta

Care sunt cele mai utile remedii pentru potență?

Iată-le, pe scurt:

Ce să faci rapid să scapi de probleme

Așa cum am zis, dacă ai impotență mergi la medic. O să-ți prescrie medicamente pentru potență sau tratamente care funcționează pentru tine.

Dacă ai doar probleme cu potența, nu-ți face griji. Urmează sfaturile despre care ți-am vorbit deja.

Și dacă vrei o soluție rapidă pentru potență maximă, care să te ajute din prima, încearcă uPotent.

E miere pentru potență și te ajută să controlezi ejacularea, să te exciți repede și să o ai tare pentru cât timp vrei.

uPotent se ia fără apă, cu doar 15, 30 de minute înainte de partidă. Cum știi că funcționează? Simți o ușoară senzație de căldură în corp. Și ai penisul într-o stare semi-erectă, gata de atac.

Eu am avut probleme cu potența. De aceea am și făcut uPotent. Să mă ajut pe mine să trec peste frica de eșec. O să vezi, te va ajuta și pe tine să faci la fel.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns