You are currently viewing Îmbunătățirea vieții sexuale prin mijloace naturale și sănătoase

Îmbunătățirea vieții sexuale prin mijloace naturale și sănătoase

Îmbunătățirea vieții sexuale prin mijloace naturale și sănătoase

Nu trebuie să fii medic ca să îți dai seama că o stare de sănătate precară îți poate pune la pământ și viața amoroasă. Dar și reversul medaliei are aceeași putere de adevăr: o viață sexuală de calitate îți poate îmbunătăți semnificativ starea generală. Oricum ai da-o, acestea sunt legate și merg de minune împreună.

 

Când chiar și medicii îți spun că o viață sexuală satisfăcătoare duce la o sănătate emoțională excelentă, ceea ce conduce la un corp sănătos, nu mai e cazul să te întrebi de ce atât de mulți bărbați caută moduri diverse de a-și îmbunătăți performanțele în pat alături de parteneră.

1. Îmbunatățirea vieții sexuale – esențială pentru o viață sănătoasă

Sexul în sine are beneficii directe pentru sănătate. Te-ai putea întreba care este legătura între dormitorul tău și starea ta fizică. Răspunsul este simplu: orgasmul sau atingerile drăgăstoase între parteneri determină corpul să elibereze substanțe care alungă durerea, întăresc imunitatea și îmbunătățesc starea de spirit chiar și la mult timp după trecerea episoadelor de plăcere imediată.

 

Într-adevăr, cuplurile care au relații puternice și intimitate adecvată tind să aibă mai puține boli cronice și să trăiască mai mult, așa cum sugerează și unele cercetări științifice. Așadar, pot exista motive întemeiate, dincolo de plăceri, pentru a aborda orice scădere semnificativă a potenței, a apetitului sexual sau a activității amoroase în general, indiferent de vârstă.

 

Barbat si femeie imbratisati in pat, dormitor

 

Ca bărbat, poți experimenta „accidente” la orice vârstă, fie că e vorba de o disfuncție erectilă, fie, dimpotrivă, de ejacularea precoce. Deși în unele cazuri, mai rare, problemele pot fi de natură medicală sau țin de vârsta biologică, de cele mai multe ori sunt psihologice. Acestea sunt, de regulă, vinovații principali ai celor mai frecvente două disfuncții sexuale întâmpinate de reprezentanții sexului „tare”.

 

În ciuda utilizării crescânde a tratamentelor cu testosteron pentru a provoca dorința sexuală, specialiștii spun că rareori această variantă artificială merită aplicată, din mai multe motive. Există o corelație mică sau chiar inexistentă între libidou, performanța sexuală și scăderea normală, graduală, a acestui hormon odată cu vârsta.

 

Există puține dovezi ale eficacității și siguranței pe termen lung a terapiei hormonale sau a medicamentelor chimice pentru îmbunătățirea vieții sexuale. Prea puțin se ține cont că există mulți alți factori – de la stres și lipsa somnului, până la schimbarea sentimentelor față de un partener. Aceste lucruri pot contribui semnificativ la scăderea dorinței sexuale atât la bărbați, cât și la femei.

 

De aceea, în loc să apelezi la medicamente atunci când termini prea repede sau când ai „întârzieri la lansare”, încearcă mai degrabă să cauți cauzele psihologice și să lucrezi cu tine pentru a-ți controla emoțiile negative. Apoi, desigur, poți apela la o soluție complet naturală contra ejaculării precoce, care te va ajuta să-ți menții erecția o mai lungă perioadă și să-ți impresionezi la propriu partenera.

 

Cuplu romantic pe saltea, potenta

 

Bineînțeles, nu trebuie să pui toate ouăle într-un singur coș și să te bazezi doar pe produse naturale, precum sunt cele de la uPotent, ci este mai înțelept să adopți concomitent și o strategie și un stil de viață sănătos.

2. Sfaturi pentru îmbunătățirea vieții sexuale

Iată câteva idei pentru a adopta un stil de viață mai sănătos, care în timp va avea efecte benefice și te va ajuta să ai o viață sexuală mai bună.

 

  • Încearcă să reduci stresul

 

Stresul îți poate afecta toate aspectele sănătății, inclusiv libidoul. Acest veritabil flagel al timpurilor actuale crește ritmul cardiac (bineînțeles, în sens rău) și mărește tensiunea arterială. Ambele sunt dăunătoare dorinței și performanței sexuale.

 

Stresul psihologic poate afecta, de asemenea, susținerea unei erecții sau atingerea unui orgasm. Exercițiul fizic este o modalitate excelentă de a-l reduce și de a-ți îmbunătăți sănătatea.

 

Vorbește cu partenera ta despre despre problemele pe care le ai și care nu-ți dau pace. Acest lucru te poate liniști și, în același timp, îți va întări relația.

 

Stresul poate declanșa, de asemenea, obiceiuri proaste, cum ar fi fumatul sau consumul de alcool, care nu fac deloc casă bună cu performanțele sexuale.

 

  • Renunță la obiceiurile nocive

 

Ceea ce foloseai până acum crezând că te relaxează, mai exact fumatul și alcoolul, îți afecteaza destul de grav viața sexuală.

 

Deși studiile sugerează că un pic de vin roșu poate îmbunătăți circulația sanguină, prea mult alcool poate avea efecte adverse. Stimulii băuturilor îngustează vasele de sânge și au legătură directă cu impotența.

 

Reducerea sau renunțarea totală la fumat este unul dintre primii pași pentru îmbunătățirea performanței în pat.

 

Înlocuirea obiceiurilor proaste cu cele sănătoase, cum ar fi exercițiile fizice și o alimentație corectă, poate contribui la îmbunătățirea vieții sexuale.

 

  • Masturbarea nu este un obicei prost …

 

… decât dacă ești obsedat de asta și o faci de mult prea multe ori. Dacă suferi de ejaculare precoce și partidele de sex nu durează pe cât de mult ți-ai dori tu sau, mai ales, partenera ta, poate că ai nevoie de ceva antrenament. Deși „practica reală” este cea mai bună metodă, masturbarea te poate ajuta la creșterea duratei partidelor de amor.

 

Totuși, modul în care o faci poate avea efecte negative. Dacă te grăbești să termini la „antrenament”, vei avea același rezultat la „proba practică” cu partenera. De aceea, sexologii recomandă să practici „metoda” de anduranță, exact așa cum ai vrea să fie și în pat cu ea.

 

Mana femeie, Mana barbat, jucarie sexuala

 

  • Mănâncă mai mult din aceste alimente

 

Iată câteva alimente care te pot ajuta să obții un flux sanguin mai bun:

 

  • Acizi grași Omega-3 – acest tip de grăsime crește fluxul sanguin. Îl poți găsi în somon, ton, avocado și ulei de măsline.
  • Vitamina B-1 – ajută ca impulsurile sistemului nervos să se deplaseze mai repede, inclusiv semnalele transmise de la creier la penis, de care ești interesat. Se găsește în carne de porc, arahide și fasole.
  • Ouă – având multe vitamine din grupul B, ouăle ajută la echilibrarea nivelului hormonal. Acest lucru poate reduce stresul, care inhibă adesea o erecție puternică.

 

În concluzie, înainte de a merge la medic sau de a apela la tratamente chimice, încearcă să adopți un stil de trai mai sănătos și folosește produse naturale care îți pot amplifica performanțele fără efecte nocive. De cele mai multe ori, aceasta este cheia spre o viață sexuală mai bună.

Lasă un răspuns