You are currently viewing Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi

Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi

Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi

Acest articol face parte dintr-un ghid complet în care înveți cum să scapi definitiv de ejacularea precoce, să obții controlul total asupra ejaculării și să termini când vrei tu.

Dacă vrei să îți tratezi ejacularea precoce îți recomand să începi de aici: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce.

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru ejacularea precoce îți recomand să încerci afrodisiacul pentru ejaculare precoce uPotent.

Masturbarea excesivă poate provoca ejacularea precoce?

Răspunsul la această întrebare este un mare da, așa că este important să parcurgi cu atenție toate explicațiile din acest articol.

Astfel încât, să te asiguri că nu îți strici eforturile pe care le vei depune când vei începe antrenamentul care te va scăpa de ejacularea precoce.

Dar nu toate modurile de a te masturba sunt rele

De fapt, atunci când o faci cum trebuie, acesta poate fi unul dintre instrumentele cheie pentru a-ți dezvolta un nivel superior de control asupra ejaculării. O să ai nevoie de niște îndrumări și instruire pentru a atinge acest nivel.

Ideea generală este că problema nu constă în masturbarea propriu-zisă, ci în modul în care este practicată de majoritatea bărbaților.

Cum obiceiurile proaste de a te masturba în adolescență îți cauzează ejacularea precoce

Mulți băieți descoperă minunea masturbării în adolescență și în această perioadă devin foarte entuziasmați de noua formă de auto-satisfacere. Tot în această perioadă vor fi formate multe dintre obiceiurile în care privești sexul și obținerea unui orgasm (ejacularea).

Ceea ce se întâmplă adesea ca adolescent, este faptul că ești forțat să te masturbezi în secret și cât mai rapid, fără a fi prins de părinți sau de alți membri ai familiei. Iar în această abordare își are rădăcinile una dintre cauzele ejaculării premature.

O concentrare excesivă asupra ejaculării

Pentru mulți bărbați care se luptă cu ejacularea precoce, scenariul de mai sus a fost  punctul de plecare. Iar pentru mulți acest obicei de a ejacula rapid s-a format atunci când au început să se masturbeze. În acest stagiu majoritatea adolescenților se masturbează cu singurul obiectiv de a ejacula cât mai repede.

Deoarece (așa cum am spus mai sus) aveau un timp limitat în care se puteau masturba, ei încercau să ejaculeze cât mai repede.

Ceea ce fac, fără să-și dea seama, este să își antreneze și să își programeze corpul să ejaculeze imediat ce încep să se masturbeze. Până la urmă, când vine vorba de sex, să ejaculeze prematur este exact ceea ce organismul a fost antrenat să facă.

Există două probleme principale pe care le vom discuta în detaliu în ceea ce urmează.

Există programarea fizică a sistemului ejaculator pentru a dezvolta o ejaculare cât mai rapidă. Sau, există obiceiurile mentale cultivate în subconștient, care se concentrează mai degrabă pe rezultatul final al ejaculării decât la sexul în sine.

După cum vom vedea, atunci când acest obicei mental se transferă la actul sexual, rezultatul este inabilitatea de a rezista în pat, ceea ce duce spre manifestarea ejaculării precoce.

Notă: În această etapă este posibil să te gândești:

Da, sună exact ca mine.

Dacă poți să relaționezi pentru că simți, cel puțin parțial, că asta ar fi una dintre cauzele ejaculării premature, nu îți face griji. Pentru că toate aceste obiceiuri pot fi reprogramate prin pașii și exercițiile pe care le vom face în acest program.

Am acoperit acum obiceiurile formate în adolescență care pot duce la ejacularea precoce. Este timpul să vedem cum poți să te masturbezi ca să controlezi ejacularea precoce.

Cum să te masturbezi că să controlezi ejacularea precoce

Nu este greu să treci de la obieciurile proaste de a te masturba și ejacula cât mai rapid la unele bune astfel încât să poți să reziști mai mult în pat.

În funcție de cât de înrădăcinate sunt fostele obiceiuri o să ai nevoie de un anumit nivel de disciplină.

Concentrează-te pe toate simțurile

Nu te concentra doar pe senzațiile date de stimularea penisului tău. Încearcă să te concentrezi pe tot corpul.

Atunci când începi să te masturbezi ești concentrat total asupra penisului și obținerii erecției. Încearcă să îți simți tot corpul, și modul în care respiri. Simte aerul când intră pe nas și iese prin buze.

Ai mai multe informații în articolul special făcut pentru respirația în timpul sexului.

Masturbează-te pentru mai mult timp

Stabilește-ți un timp minin și rămâi la el.

Dacă simți că îți vine să ejaculezi folosește tehnicile pe care ți le-am arătat în articolul cu Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării

Acest lucru va construi control asupra corpului tău și va reîncepe reprogramarea sistemului ejaculator pentru un sex mai lung.

Beneficiul ascuns al acestei forme de masturbare

Când citești prima oară sfaturile de mai sus, poți spune că par puțin plictisitoare. Atâta masturbare fără rost până la ejaculare.

Dar, odată ce o vei încerca, o să descoperi un beneficiu uriaș. Când te masturbezi pentru o perioada mai lungă (acest lucru este valabil și pentru sex) presiunea se va acumula. Acesta este atât un proces mental cât și fizic, iar rezultatul este acela când în cele din urmă ejaculezi după un timp prelungit, orgasmul tău va fi la un total alt nivel.

Va dura mai mult, va fi mai puternic, mai intens și mai plăcut. La fel și atunci când ejaculezi cu o parteneră.

În secțiunile următoare din acest ghid sunt exerciții care îți arată cum să folosești masturbarea ca antrenament astfel încât să poți să controlezi ejacularea precoce.

Odată ce o să începi să folosești acest mod de masturbare o să vezi că este mult mai plăcut.

Următorul articol din ghid: Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:

  1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
  2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
  3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
  4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
  5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
  6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
  7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
  8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv