You are currently viewing Ceai de tei la bărbați: afectează sau nu potența?

Ceai de tei la bărbați: afectează sau nu potența?

Eu de când sunt mic am auzit că ceaiul de tei provoacă impotență.

Țin minte că râdea taică-miu de mine când beam câte o cană de ceai de tei când eram răcit și mama îl certa mereu. Bine, erau glume de familie, nu am dezvoltat vreo traumă de la asta. Doar că, mereu m-am întrebat dacă ceaiul de tei chiar afectează sau nu potența la bărbați.

Am citit mai multe despre beneficiile teiului pentru organism. Și am văzut că-i chiar bun pentru sănătate, atâta timp cât nu exagerezi cu el. Dar regula asta se aplică cam în orice, de la alimentație și până la sport sau chiar la frecvența masturbării.

Deci, e bun ceaiul de tei pentru bărbați și pentru potență, sau nu?

Ceai de tei la bărbați: beneficii

Ceaiul de tei se bea, de regulă, atunci când ești răcit. Așa învățăm de mici, că desfundă sinusurile. Da, el are beneficii și pentru combaterea simptomelor asociate gripei și răcelii, însă teiul te ajută, în primul rând să te relaxezi.

teiul si impotenta

Dacă ai episoade de insomnie, bea ceai de tei. Fă asta și dacă ești stresat sau dacă treci printr-o perioadă mai grea din viața ta. Fă asta cu atenție pentru că infuzia din tei e atât de puternică încât poate provoca somnolență. Așa că, nu băga ceai dacă manevrezi utilaje grele.

Ceaiul de tei mai e bun și pentru stomac, circulație, tensiune sau sănătatea inimii.

Cum ți-am zis de la început, are multe beneficii pentru sănătate, fie că vorbim de bărbați sau de femei.

Ceaiul de tei și potența

Ceaiul de tei nu afectează potența la bărbați. Nu o să suferi de impotență dacă obișnuiești să mai bei câte o cană seara.

S-ar putea, totuși, să îți scadă puțin din libido, adică din pofta de sex. Cum ți-am spus, poate provoca somnolență și este nervo-inhibator. Îți dai seama că dacă ești super calm și cu somnul după tine nu prea te mai gândești tu la sex.

Acum, faptul că-i relaxant, te poate ajuta. De exemplu, dacă ai avut o experiență nasoală cu partenera, sigur stai cu frica că s-ar putea întâmpla iar. Poate doar la asta te gândești. Știu bărbați care au intrat în depresii și care au avut insomnii urâte de tot. Cam despre asta e vorba atunci când ne referim la probleme psihologice legate de problemele cu potența.

ceai de tei potenta la barbati

Ei bine, ceaiul de tei o să-ți mai alunge din gândurile negative. O să te ajute să te odihnești, ceea ce-i foarte bine pentru combaterea celor mai frecvente disfuncții erectile masculine.

De unde mitul cu ceaiul de tei și impotența

Chestia asta cu ceaiul de tei și impotența se trage de pe vremea când încă armata era obligatorie.

În trecut, în armată sau chiar și în penitenciare, bărbaților li se dădea bromură. Bromura are rolul de a reduce libidoul astfel încât să nu existe o tensiune sexuală care să influențeze starea de bine generală. De ce se făcea acest lucru? Păi, hai să ne imaginăm că suntem obligați să trăim doar înconjurați de bărbați timp de 3 luni. Ce naiba faci dacă capul îți stă doar la sex, te mai concentrezi tu pe instrucție și scheme tactice?

Așadar, în armată bărbații erau nevoiți să consume bromură. Substanța era dizolvată în ceai de tei. Ai prins acum ideea? Da, de la bromura amestecată în ceai de tei a pornit mitul conform căruia teiul poate provoca impotență.

Dar, așa cum ți-am spus, poți să stai liniștit. Viața sexuală și performanța penisului tău nu vor fi afectate de ceaiul de tei, atâta timp cât nu exagerezi cu el.

Eu îți recomand ca atunci când bei o cană, să folosești miere. Mierea e foarte bună pentru potență și erecție. De asta am și creat uPotent, miere pentru potență care te ajută să ai control pe ejaculare.

Lasă un răspuns