You are currently viewing Nu se mai scoală dimineața

Nu se mai scoală dimineața

Totul merge bine. Ai un job ok, de bani nu te plângi și îți vezi de viață liniștit. Doar că, te trezești într-o dimineață și vezi că erecția lipsește. Îți spui că nu-i nimic, probabil trage și el la pat mai mult, așa cum și tu ți-ai dori doar că nu îți permiți să ai o dimineață prelungită.

Problema e că nu se scoală nici în dimineața următoare. Și nu o face nici în următoarele. Începi să-ți pui întrebări și să-ți fagi griji: dacă s-a întâmplat ceva? Pierd erecția? Ce mă fac dacă nu mi se mai scoală?

Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Și astăzi o să-ți scriu despre ce poți să faci atunci când nu ți se mai scoală dimineața.

Ce se întâmplă atunci când ai erecții matinale

Nu o să insist prea mult în explicații. Ideea e următoarea. Corpul nostru are un mod specific de funcționare. De regulă, tinde spre echilibru și știe singur ce să facă pentru ca tu să te simți bine și să funcționezi la capacitate maximă. Spre exemplu, dacă ai perioade lungi de abstinență, organismul transmite penisului că e momentul să mai elibereze din tensiune. Și așa poți să ajungi să ai poluții nocturne chiar și la maturitate.

nu am erectie dimineata

Cu erecția matinală e cam tot așa. Nu degeaba p**a se trezește prima. Erecțiile de dimineața se întâmplă pentru că atunci e momentul în care hormonii tăi sunt cei mai activi. Atunci secreția hormonilor e maximă și, tot atunci, ești super viril. Asta se întâmplă și pentru că ești odihnit și mai puțin stresat.

Apropo de asta, îți recomand sexul de dimineață. O să vezi că ai orgasme mai intense, că ejaculezi mai mult și mai puternic și că vei fi mai energic și mai optimist pe parcursul zilei.

De ce nu se mai scoală dimineața

De mici știm un lucru: penisul e în erecție dimineața când te trezești. Practic, o ai sculată fără să te gândești tu la pornăciuni.

În plus, cam ăsta e și primul lucru pe care îl verifici atunci când crezi că ai probleme cu potența sau disfuncții erectile: verifici dacă dimineața o ai sau nu sculată.

Acum, să ne înțelegem. Dacă de la un timp e moale atunci când te trezești, nu înseamnă că ești impotent. Motivele pentru pierderea erecției matinale pot fi diverse.

De regulă, stresul e factorul cel mai important. Apoi, oboseala acută. Grijile și presiunea pe care le pui pe umerii tăi poate inconștient. Stilul de viață dezordonat și alimentația proastă. Chiar și viciile tale care includ consumul peste măsură de alcool și tutun.

Ce vreau să-ți spun este că erecția ta este direct influențată de starea ta de spirit. Ți-am zis deja cum că organismul tinde spre echilibru. Când nu-l poate atinge, apar problemele. Și p**a ta nu e scutită.

lipsa erectie matinala

Deci, nu ți se scoală dimineața? Nu intra în panică. Încearcă să schimbi câte ceva în viața ta. Dormi mai bine și mai mult noaptea, încearcă să te relaxezi, să faci sport și să mănânci mai bine. Consumă alimente afrodiziace și rezolvă eventualele probleme psihologice legate de problemele cu potența.

Ce să verifici înainte de a lua măsuri

Bun. Un lucru este cert. Nu ți se scoală dimineața. Și nu ai timp de așteptat. Vrei un răspuns rapid. Te înțeleg.

Ai încercat să te masturbezi?

Ia problema în mâini, pune un film porno dacă te ajută sau gândește-te la fanteziile tale preferate. Ce se întâmplă, ai erecție?

Dacă când faci o labă ți se scoală, ești ok. Adică nu ai niciun motiv pentru a te gândi la impotență. Erecția e acolo, totul funcționează bine. Și, e cazul să te întorci la recomandările de mai sus.

Acum, dacă penisul rămâne moale chiar și atunci când te masturbezi, bine ar fi să faci o programare la urolog sau androlog. Sunt doctorii care îți pot spune exact care sunt motivele pentru care erecția ta lipsește. Din nou, nu te gândi la ce este mai rău. S-ar putea ca medicul să te surprindă și să-ți spună că-i un fleac. 

Poate ajuta uPotent recăpătarea erecției?

Când am făcut uPotent eu aveam probleme cu ejacularea precoce. Și m-a ajutat să rezolv toate problemele asociate. Produsul e o miere pentru potență, adică-i natural, doar din extracte de plante afrodiziace. Pe scurt, nu are cum să-ți facă decât bine.

Poți încerca mierea pentru potență înainte de a trage tu alte concluzii. Ideea e că uPotent va crește libidoul și fluxul sanguin astfel încât tu să obții erecții. Dacă o faci, înseamnă că nu ai probleme care să te ducă cu gândul la impotență.

Altfel, așa cum ți-am spus deja, pentru liniștea ta sufletească, mergi la doctor. Sunt mult mai mulți bărbați în situația ta decât ai crede.

Lasă un răspuns