You are currently viewing Întârzierea ejaculării cu rezultate imediate

Întârzierea ejaculării cu rezultate imediate

Despre motivele pentru care vrei să obții întârzierea ejaculării nu cred că este cazul să mai vorbim. Știu, atât din mesajele primite de la voi, cât și din propria experiență, că ejacularea precoce este o problemă super stresantă.

Și de ce să nu o spunem pe aia dreaptă? Cine nu își dorește să reziste mai mult când face sex?

Eu, unul, chiar vreau să mă bucur de experiență. De senzațiile pe care le am când o ating. De toate pozițiile de sex care îmi trec prin cap. Și, de actul sexual în sine, fără să-mi fac griji că îmi dau drumul prea repede. Desigur, mai vreau și să-i dau lumea peste cap, să mă țină minte mult și bine. Cred că-i o chestie comună, a bărbaților.

Salut, eu sunt Robert, creatorul uPotent.

Și astăzi o să-ți vorbesc despre întârzierea ejaculării și ce să faci ca să ai rezultate imediate.

De ce ejaculezi prea repede

Dacă citești articolul acesta, e clar. Ți-a venit prea repede și simți că ejacularea precoce ar putea fi o problemă. Și-ți faci griji când te gândești la următoarea partidă de sex. Dacă o să ți se întâmple iar?

Cunosc perfect sentimentul. L-am încercat pe propria-mi piele. Mă rog, nu pe piele, dar înțelegi ce vreau să zic.

Mi-am dat drumul prea repede și nici nu am avut curaj să o privesc în ochi. A fost super nașpa momentul de după. Și, orice ai zice, oricum te-ai scoate, tot te simți cu musca pe căciulă.

intarzierea ejacularii

Mai rău a fost că îmi era frică să mai fac sex. Doar la ejacularea prematură mă gândeam. Și am căutat tot felul de sfaturi și soluții pe net. Îți dai seama, cred, că majoritatea soluțiilor pentru a întârzia ejacularea sunt o porcărie. Cel puțin așa au fost pentru mine.

Dar, de ce ejaculăm prea repede?

Motivele sunt multe. De la stres, oboseală, presiunea pe care o punem pe umerii noștri, așteptările nerealiste pe care le avem și până la modul în care ne masturbam când eram mici.

Oricum, ți-am vorbit despre toate cauzele ejaculării precoce într-un articol separat. Îl poți citi dacă crezi că te ajută.

Cum reușești să ajungi la întârzierea ejaculării

Ok, ceea ce contează pentru tine acum nu e cum ai ajuns să nu reziști suficient de mult. Ci, cum să nu mai ejaculezi prea repede.

Și știu că ai nevoie de soluții rapide. Ei bine, află că sunt câteva pe care le poți încerca chiar de la următoarea partidă de sex.

Ce să încerci

Spre exemplu, există o tehnică super utilă care se referă la modul în care respiri atunci când faci sex. Totul se referă la a respira din diafragmă în timp ce păstrezi mușchii pelvieni relaxați.

Sună complicat? Nu este. Dacă vrei să înveți să respiri corect pentru a întârzia ejacularea îți recomand să citești ghidul în care am detaliat și exemplificat procedura.

Am adus în discuție mușchii pelvieni. Dacă deja ai căutat pe net tehnici pentru întârzierea ejaculării sunt sigur că ai dat peste o mulțime de sfaturi despre cum să întărești acești mușchi. Îți spun sincer: aproape toate sunt eronate și te trimit pe un drum greșit.

Scopul nu e să întărești mușchii pelvieni. Scopul este să ajungi să îi menții relaxați atunci când faci sex. Și ți-am explicat totul în detaliu în ghidul despre cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni.

Dacă răsfoiești blogul meu o să vezi că am tot vorbit despre cauze și remedii pentru ejaculare precoce. Sunt diverse abordări, în funcție de fiecare bărbat în parte. De exemplu, poate nu reușești să respiri așa cum trebuie într-un timp scurt. Și, dacă nu ai răbdare vrei să încerci o altă metodă. Oricum, le poți încerca pe toate. De fapt, asta este și recomandat.

ce sa incerci ejaculare prematura

Exercițiul complet pentru întârzierea ejaculării presupune un mic lucru manual. Da, ai ghicit. E timpul să te masturbezi. Dar, să o faci cum trebuie de data asta. Altfel spus, trebuie să-ți antrenezi penisul să ejaculeze când vrei tu, nu când vrea el.

Și masturbarea corectă te ajută să faci asta. Din nou, nu o să reiau tot procedeul acum. E lung și nu vreau să te plictisesc. Dar găsești tehnica masturbării corecte într-un ghid super amănunțit.  

Soluția super rapidă pentru a întârzia ejacularea

Dacă, de exemplu, ai o partidă de sex care urmează să se întâmple imediat, ești descurajat. Știu asta. Toate tehnicile necesită puțină răbdare și exercițiu.

Dar nu-ți face griji. Poți scăpa de teama de eșec. Eu, la început, până când am reușit să-mi controlez ejacularea, am luat uPotent înainte de sex. Pentru asta l-am și creat. Eram dezamăgit de mine și nemulțumit de produsele de potență de pe piață. 

Apropo, vezi care sunt motivele pro și contra medicamente pentru potență maximă.

Așa că, am făcut uPotent exact așa cum mi-am dorit: natural ca să nu risc nimic și super util ca să nu-mi fie frică să fac sex.

Îl iei cu 20, 30 de minute înainte de sex. Nu ai nevoie de apă, nu trebuie să te ferești, e miere pentru potență și se ia rapid, fără niciun fel de probleme.

O poți încerca și tu. Să te convingi că nu vorbesc prostii. Și, la final, lași un comentariu cu experiența ta, să le spui și altora ce părere ai despre uPotent.

În rest, să ne auzim cu bine. Eu îți doresc să ai cât mai multe experiențe satisfăcătoare cu prietena, logodnica, nevasta, amanta sau, dacă ești norocos, cu toate în același timp. Stai liniștit, suntem bărbați, lucrurile astea rămân între noi.

Lasă un răspuns