You are currently viewing Ce soluții există pentru controlul ejaculării

Ce soluții există pentru controlul ejaculării

Controlul ejaculării poate că îți sună a tehnică SF, dar nu-i. Chiar dacă acum problema ta cea mai mare este ejacularea precoce, poți ajunge să fii stăpân absolut pe erecția ta. Să decizi când îți dai drumul, asta după ce te-ai asigurat că ai dat-o pe spate și că ai făcut tot ce ți-a trecut prin cap.

Salut, eu sunt Robert și bine te-am găsit pe blogul meu. Am făcut uPotent, mierea pentru potență dintr-un motiv simplu: să te bucuri de sex. Dar hai că vorbim despre uPotent și de ce e bun puțin mai târziu.

Altceva arde acum: controlul ejaculării.

Păi, după cum spuneam, orice bărbat poate controla ejacularea. Eu o pot face chiar dacă am avut probleme serioase cu ejacularea prematură. Acum îmi iese de minune și nici nu pot să-ți spun cât de bine e după ce depășești stresul.

Despre cauzele ejaculării precoce ți-am vorbit într-un alt articol. Astăzi mă interesează să-ți spun ce soluții ai pentru a controla ejacularea de fiecare dată când faci sex.

Soluții practice pentru controlul ejaculării

Ce înseamnă exact controlul ejaculării?

Păi, în câteva cuvinte, să fii capabil să nu îți dai drumul atunci când simți că urmează să ai un orgasm.

Adică, să poți prelungi partida de sex, fără a pierde erecția și din plăcere. Să o ai tare în continuare, să îți placă și totuși să nu îți vină. Practic, să treci peste momentul ejaculării premature.

Încă o întrebare importantă. Cine spune cât de mult trebuie să reziști pentru a nu fi vorba de ejaculare precoce?

Nu există un cronometru al penisului. Faci sex atât cât te simți bine. Nu uita că mai e și ea în peisaj. Așadar, o partidă bună de sex înseamnă, de obicei, ca ambii parteneri să aibă orgasm. Unul, sau mai multe.

solutii control ejaculare precoce

Așadar, în funcție de situație, un sex bun poate dura chiar și câteva minute. Problema intervine atunci când ejacularea apare din senin. Și ești copleșit de ea. Nu te bucuri de sex nici tu și nici partenera. E o situație super nasoală din care tu pleci cel mai șifonat. Te simți rușinat și vrei să nu mai faci sex niciodată.

De asta e bine să înveți cum să controlezi ejacularea. Ca să nu mai treci prin asta niciodată.

Ce să faci ca să controlezi ejacularea

Pentru controlul ejaculării ai mai multe soluții. Iată-le:

Înveți să respiri

Ca să controlezi starea ta de excitație și momentul ejaculării trebuie să înveți să respiri.

Dacă o faci în mod corect, din diafragmă, atunci o să păstrezi mușchii pelvieni relaxați. Și o să vezi că îți vine mult mai greu. Și că, după câteva exerciții o să ajungi chiar să decizi când să ejaculezi.

Ți-am explicat tehnica respirației într-un ghid pas cu pas. Îți recomand să îl citești cu atenție și să exersezi ori de câte ori ai ocazia. Te va ajuta cu siguranță.

Aplici trucuri pentru a-ți distrage atenția

Fără să-ți dai seama, atunci când faci sex, te concentrezi excesiv de mult pe penis. Toată presiunea e pe el. Și, ce să vezi, cedează repede. Așa că, trebuie să muți excitația și către alte zone.

Și de multe ori totul pleacă din capul tău. Așa că, încearcă să te gândești la altceva. Nu știu, la o babă zbârcită, la cum a pierdut echipa preferată meciul de aseară sau la cât de bine te înțelegi cu părinții tăi.

Îți spun sigur că funcționează.

Citește și cum scapi de problemele de potență de natură psihologică.

Te concentrezi pe alte simțuri

Tot legat de presiunea pe care o pui pe penis: atunci când f**i nu e bine să te grăbești. Să dai repede și să te încordezi.

Relaxează-te. Mângâie-ți partenera. Descoperă-i trupul. Dacă simți că îți vine, oprește-te și schimbă poziția. O să te ajute să preiei din presiunea pe mușchii pelvieni.

Apoi, oferă-i sex oral. Oprește-te din penetrare și atinge-o cu degetele. Nu întrerupi plăcerea, schimbi doar abordarea. O să-i placă la nebunie. Și te va ajuta pe tine să îți mai iei mintea de la ejacularea precoce. Iar, în timp, o să înveți cum să controlezi momentul în care îți vine.

Îți folosești mușchii pelvieni

Mușchii pelvieni se încordează atunci când ejaculezi. Așa că, soluția logică e să îi păstrezi relaxați. Sună ușor, nu? Ei bine, e mai greu decât ai crede. În special atunci când mușchii pelvieni sunt leneși.

cum ajungi sa controlezi ejacularea

Așa că, trebuie să-i lucrezi. Tehnica respirației de care ți-am vorbit o să te ajute să faci asta. Mai sunt și alte tehnici prin care înveți cum păstrezi acești mușchi relaxați. Și ți-am vorbit, pe larg despre asta în articolul despre cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni.

Folosești masturbarea ca exercițiu

Masturbarea nu e nocivă. Tot citesc că ejacularea precoce apare atunci când te masturbezi prea des. Nimic mai fals. O poți freca de câte ori vrei tu, când vrei tu. Ce contează e să te masturbezi corect.

Altfel spus, dacă te masturbezi în grabă, să îți vină repede, o să-ți obișnuiești organismul să facă exact asta. Adică să ejaculezi super repede.

Așadar, trebuie să înveți cum să te masturbezi pentru a controla ejacularea. Găsești tehnicile de care ai nevoie în articolul special creat pentru asta.

Apelezi la un ajutor care nu te lasă la greu

După cum vezi, toate soluțiile sunt practice. Și vor funcționa. Doar că nu acum. Dacă ai o partidă acum sau în viitorul imediat apropiat, atunci tehnicile împotriva ejaculării precoce nu te vor ajuta.

Și fix de asta am creat eu uPotent. Ți-am zis, am trecut prin ce treci și tu. Și am găsit soluția în mierea pentru potență.

O iei cu 20, 30 de minute înainte de sex. Și după continui cât vrei tu. Fără ejaculare precoce, fără pierderea erecției. Îți dai drumul când vrei. E super bun pentru a trece peste frica de eșec și pentru a învăța de unul singur cum să controlezi ejacularea. 

Lasă un răspuns