You are currently viewing Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce

Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce

Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce

Acest articol face parte dintr-un ghid complet în care înveți cum să scapi definitiv de ejacularea precoce, să obții controlul total asupra ejaculării și să termini când vrei tu.

Dacă vrei să îți tratezi ejacularea precoce îți recomand să începi de aici: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce.

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru ejacularea precoce îți recomand să încerci afrodisiacul pentru ejaculare precoce uPotent.

În acest articol vom analiza importanța respirației corecte, pentru că este extrem de relevant modul în care respiri atunci când vorbim de impactul asupra ejaculării. Partea bună este că schimbarea obiceiurilor de respirație poate fi făcută repede și ușor. Rezultatul va fi un impact instant asupra controlului ejaculării.

Respirația corectă nu te va scăpa de ejacularea precoce de una singură; dar este una dintre tehnicile cele mai importante pentru soluția care te va scăpa definitiv.

Așa că, orice ai face, nu sări peste etapa aceasta!

Oamenii din toate culturile știu de mult timp că respirația corectă este cheia pentru a putea intra într-o stare de relaxare.

Ceva mai puțin cunoscut este faptul că respirația adâncă în timpul sexului este naturală. Din păcate, cel mai adesea, atunci când suntem stresați sau emoționați, este primul lucru din care ne oprim să îl mai facem.

Dacă nu respiri corect, nu primești destul oxigen în corp, ceea ce înseamnă că ai șanse mici să îți întârzii ejacularea.

Și uite aici primul tău exercițiu pe care să îl practici: 

Relaxarea mușchiului pelvian

Partea I

Vreau să te asiguri că stai confortabil. Poți să te întinzi în pat sau să te așezi pe un scaun.

Inspiră adânc și ușor timp de șapte secunde. Inspiră adânc, dar nu atât de adânc încât să devină incomod. Odată ce ai terminat de inspirat, ține-ți respirația pentru nu mai mult de o secundă și apoi începe se expiri ușor timp de 12 secunde. Expiră tot aerul. Repetă asta de 5 ori.

Cum a fost? Te-ai simțit mai relaxat?

Ei bine, acesta este doar începutul. Următoarea parte este foarte importantă.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][vc_column_text]Partea a II-a

De data asta, înainte de a începe, asigura-te că nu îți sugi burta. Doar las-o relaxată. Poți chiar să o împingi ușor până când vei găsi punctul în care te simți cel mai relaxat.

Acum, închide ochii și inspiră ușor prin gură pentru aproximativ 7 secunde în același mod cum ai făcut-o anterior.

Ține-ți respirația pentru nu mai mult de o secundă și, după, începe să expiri ușor. Pe măsură ce expiri, vreau să te relaxezi din ce în ce mai mult.

Începe cu fața. Simte cum mușchii faciali devin mai relaxați. Îndreaptă-ți atenția în jos, asupra mușchilor din gât și umeri. Continuă mai jos, relaxează-ți pieptul și abdomenul. Împinge burta ușor afară în timp ce abdomenul devine mai relaxat.În timp ce expiri ușor, continuă relaxarea de la abdomen înspre zona pelviană, până când mușchii de acolo sunt complet relaxați.

Repetă acest proces de cinci ori. De fiecare dată ar trebui să te simți din ce în ce mai bine. Cheia este să continui valul de relaxare în josul corpului de la abdomen până în zona pelviană.

Este posibil să simți cum mușchii din zona pelviană se împotrivesc și încearcă să rămână încordați. Este natural, probabil nu au mai fost relaxați de ani întregi, este și normal ca ei să se împotrivească.Partea a III-a

Acum îți voi arăta a treia parte a acest exercițiu de respirație. Este o tehnică de vizualizare extrem de eficientă.

Începe să respiri și să îți relaxezi mușchii exact cum ai făcut anterior. Dar, de data aceasta, în timp ce expiri ușor, imaginează-ți că sufli un vânt liniștitor prin interiorul corpului tău. Încearcă să simți vântul cum trece prin piept, prin stomac și abdomen și cel mai important până jos, în regiunea pelviană. Poți chiar să îți imaginezi acest vânt că bate până în testiculele tale.

Repetă acest lucru pentru 20 de respirații complete. Nu îți face griji pentru numărătoare, doar fă-o pentru cel puțin 5 minute. Desigur, poți să o faci pentru mai mult timp dacă vrei. Prin exercițiu o să devii mai bun la vizualizare și vei fi din ce în ce mai relaxat cu fiecare respirație.

Cum a mers?

Ar trebui să începi să realizezi cât de eficient este acest exercițiu. Pe măsură ce te antrenezi în zilele și săptămânile viitoare, mușchii tăi din regiunea pelviană vor deveni obișnuiți să fie în această stare relaxată. Și nu în foarte mult timp o să devină ceva normal și natural pentru tine să nu îți încordezi mușchii pelvieni.

Încearcă să practici aceste exerciții de respirație o dată pe zi sau cel puțin de patru ori pe săptămână. Poate fi făcut în orice moment al zilei. Doar să te asiguri că stai confortabil și nu o să te distragă nimeni.

Aceasta este o parte foarte importantă a ghidului pentru a scăpa de ejacularea precoce. Așa că, te rog, să nu sari peste ea. Pe măsură ce îți vei îmbunătăți tehnica o să vezi că ai o super abilitate de a îți relaxa mușchii din zona pelviană foarte ușor și rapid. Ceea ce este esențial, mai ales înainte, cât și în timpul sexului.

O fundație solidă

Utilizarea unei tehnici corecte de respirație este fundația sau baza unor abilități superioare pe care le vei dezvolta mai departe în acest ghid.

Și acesta este motivul pentru care este important să respiri corect chiar înainte de a începe sexul. Îți voi arăta cum să faci asta. Apoi, vom analiza cum poți să aplici toate tehnicile în timpul sexului. Vom încheia cu câteva trucuri specifice legate de respirație pe care le poți folosi ca să îți întârzii ejacularea în momentele în care simți că nu mai poți să reziști.

De ce respirația te ajută să îți întârzii ejacularea

 • Te relaxează.
 • Duce oxigenul în sânge.
 • Îți readuce atenția asupra respirației, în loc de a fi concentrat pe ejaculare.

Ține mușchii din zonă relaxați

Tehnicile de respirație de care ai nevoie ca să scapi de ejacularea precoce au o diferență esențială față de orice tehnici de respirație pe care le vei găsi în altă parte. Trucul este să respiri adânc din diafragmă, dar pentru a face acest lucru trebuie să ții mușchii din zonă relaxați.

O mare parte din filosofia noastră de antrenament este prevenirea încordării și tensionării inutile a mușchilor din regiunea pelviană. Această tensiune cauzează ejacularea prematură. Așadar, ne vom asigura că o vom elimina de la sursă.

Pentru asta vei avea nevoie de ceva practică, dar o să te prinzi repede și curând va deveni ceva normal.

Exercițiu de respirație ca să scapi de ejacularea precoce

Înainte să îți arăt tehnicile de respirație pe care trebuie să le folosești înainte și în timpul sexului, mai am un exercițiu rapid care o să te ajute să respiri din diafragmă confortabil, fără să încordezi mușchii din jur.

E ușor de făcut. Doar urmează pașii:

 • Întinde-te pe spate, sau stai pe un scaun.
 • Pune una dintre mâini pe stomac și cealaltă pe piept.
 • Inspiră adânc prin nas, lăsând mâna de pe stomac să fie împinsă ușor. Pieptul tău ar trebui să rămână nemișcat.
 • Expiră prin buze, de parcă ai vrea să fluieri. Apasă ușor pe burtă spre interior, ajutând să dai aerul afară.
 • Repetă încet de 15 ori, asigurându-te că nu tensionezi mușchii din jur.

Iată ce se întâmplă în interior:

Este cu totul diferit decât ceea ce cred majoritatea oamenilor. Observă că este relaxarea diafragmei care determină expirația. Este important să te asiguri că tu controlezi respirația prin diafragmă pentru că următorul lucru pe care vreau să te concentrezi este să te asiguri că toți mușchii din jur rămân relaxați.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4659″ img_size=”557×400″ alignment=”center”][vc_column_text]Ar trebui să te simți bine și relaxat, dar să rămâi conștient de mușchii din tine și de cei din zona pelviană care se tensionează. Vrei să eviți cât mai mult posibil tensionarea în acea zonă. Ei vor face asta involuntar, din când în când. Ceea ce este normal; doar fă un efort conștient de a îi relaxa din nou.

Pe măsură ce practici acest exercițiu o să începi să simți grupele musculare din zona pelviană și vei vedea că îi poți relaxa.

Cum să respiri înainte de sex ca să scapi de ejacularea precoce

În respirația de dinainte de sex totul  este despre asigurarea faptului că ești relaxat atât fizic cât și psihic. Și că nu ai mușchii din zona pelviană și ai abdomenului încordați.

Este posibil să te simți puțin ciudat când respiri așa, lângă partenera ta, dar odată ce ai practicat de câteva ori tipul corect de respirație, nici măcar nu o să fie vizibil. Singurul lucru pe care îl poate observa partenera ta este faptul că vei părea mai prezent și mai „pe moment”.

Pe măsură ce avansăm, vei putea combina respirația cu vizualizarea, dar pentru moment, să ne concentrăm doar pe respirație.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4660″ img_size=”460×360″ alignment=”center”][vc_column_text]

 1. Inspiră lent și constant timp de 10 secunde (folosește diafragma și nu pieptul).
 2. Ține-ți respirația timp de o secundă (asigură-te că nu încordezi mușchii din zona pelviană).
 3. Expiră lent și constant prin buze timp de 10 secunde. Concentrează-te pe felul cum se simte aerul care iese prin buze. Dacă mintea ta începe să zburde și să se îngrijoreze, concentrează-te înapoi asupra respirației.

Sfat: atunci când expiri poți să sufli ușor pe gâtul partenerei tale, o să îi placă la nebunie.

Cum să respiri în timpul sexului ca să scapi de ejacularea precoce

Respirația în timpul sexului este similară cu tehnica pre-sex, dar acum ar trebui să fie mai profundă și mai concentrată.

În timpul sexului, vei folosi mai multă energie și trebuie să te asiguri că sângele tău primește îndeajuns de mult oxigen. Mulți bărbați trec fără să realizeze la respirația superficială din piept. Nu face asta!

Cheia este să respiri controlat, constant și relaxat.

Uite aici cum faci asta:

 1. Inspiră prin nas timp de 5 secunde, în timp ce ai gură închisă (nu este nevoie să îți ții respirația la sfârșit).
 2. Expiră prin gură timp de 5 secunde. În timp ce diafragma se relaxează, asigură-te că relaxezi mușchii din zona abdominală și pelviană.
 3. Așteaptă o secundă în timp ce în mod conștient îți relaxezi mușchii din zona abdominală și pelviană.
 4. Repetă.

 

 

 

Lucruri de notat:

 • În loc să numeri, folosește mișcarea corpului tău pentru a îți sincroniza ciclurile de respirație. De exemplu, mângâie-ți partenera pe spate de jos în sus în timp ce inspiri. Și apoi de sus în jos în timp ce expiri. (Îți promit că ei o să îi placă asta).
 • Expirația este șansa ta să relaxezi mușchii din zona pelviană cât mai mult posibil. Folosește-o înțelept.
 • Să nu îți fie frică să stai concentrat pe respirație. Este un semnal pentru partenera ta că ești prezent și concentrat.

Următorul articol din ghid: Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:

  1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
  2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
  3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
  4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
  5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
  6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
  7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
  8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv