You are currently viewing Află care sunt secretele pentru tratarea disfuncțiilor erectile

Află care sunt secretele pentru tratarea disfuncțiilor erectile

[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”4/6″][porto_ultimate_heading main_heading=”Află care sunt secretele pentru tratarea disfuncțiilor erectile” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ heading_tag=”h1″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”30″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Știu că dacă ești aici ai experimentat probleme cu potența, sau simptome de disfuncții erectile.

Sunt super stresante, nu-i așa?

Și eu am trecut prin ce treci tu. La rândul meu, și eu am căutat secrete pentru disfuncții erectile. Ei bine, află că problemele nu sunt atât de grave pe cât ai crede.

E normal să mai pierzi erecția din când în când. Da, chiar și dacă ești tânăr și nu ai fost niciodată la doctor.

Dar, dacă dimineața când te trezești ai erecții, sau dacă poți să ai o erecție când te masturbezi, stai liniștit. Nu ai nevoie de pastile, pentru că nu ai probleme de natură fizică.

Când lipsa erecției apare în fața partenerei, cel mai probabil ți se trage din punct de vedere pshihologic.

Și am vorbit mai multe despre frica de performanță (link performance anxiety) într-un alt articol. Ar fi bine să-l citești și pe el.

Dar, să revin la secrete.

O să-ți vorbesc mai jos despre secretele care influențează potența. Mai exact, despre obținerea erecției.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”Secrete pentru disfuncții erectile. Cum să te asiguri că nu pierzi erecția” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Să ai o erecție nu e simplu. Implică un proces fizic și psihic. Și, în plus, mai trebuie să ai chef. Da, este normal ca un bărbat să nu aibă tot timpul chef de sex. Mai avem și altele pe cap.

Oricum ar fi, suntem influențați de tot ce se întâmplă în jurul nostru. Păstrând asta în minte, hai să îți arăt de ce ai nevoie ca să obții o erecție.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”1. Dorința sexuală” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ heading_tag=”h3″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Chiar nu e de ajuns să vrei să faci sex. Dorința sexuală se referă la impulsul pe care îl simți în corp, precum și la gândurile și fanteziile sexuale.

Însă, trebuie ca partenera să te atragă. Poate tu vrei să o adaugi la palmares, dar dacă nu îți stârnește dorința sexuală, mai are rost?

Nivelurile scăzute de testosteron, stresul, simptomele depresiei, experiențe sexuale anterioare neplăcute sau chiar stări de oboseală, sunt alți factori care scad drastic dorința sexuală.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”2. Stimuli sexuali” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ heading_tag=”h3″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Ok, ai dorință sexuală suficientă. Din nou, nu e de ajuns.

Pentru a obține o erecție ai nevoie de stimului. Și aici vorbim despre:

  • fie ei vizuali (să vezi ceva care te excită la parteneră)
  • fie auditivi (să îți spună partenera ceva care te excită)
  • miros
  • simțurile (să îți atingi partenera sau să te atingă ea)

Când simți că mintea îți fuge către grijile legate de disfuncțiile erectile, încearcă să te concentrezi pe simțuri. Știu, o să fie greu să faci asta, dar te va ajuta mult. Și te vei și distra în timp ce o vei face.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”3. Circumstanțele” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ heading_tag=”h3″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Bun, am bifat dorința și stimulii. Ce zici de circumstanțe?

Altfel spus, ești gata să faci sex oricum și oriunde?

Află că erecția și potența ta pot fi influențate de:

  • Prezența altor persoane în apropiere
  • Sexul obligatoriu într-o zi anume, poate chiar la o anumită oră.
  • Sexul limitat de timp sau sexul pe grabă.

Poate pentru tine cele de mai sus nu sunt o problemă. Amintește-ți doar că tot ce se întâmplă în jurul tău poate cauza apariția disfuncțiilor erectile.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”4. Absența stresului” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ heading_tag=”h3″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]De cele mai multe ori nu reușești să ai sau să menții o erecție din cauza stresului.

Și vorbesc de stresul acumulat în fiecare zi. La muncă, în trafic, la cumpărături, sau acasă când te cerți cu partenera.

În plus, mai poate fi vorba și despre stresul cauzat de frica de performanță.Adică dacă nu mă ridic la așteptările ei?.

Când gândești așa o să vezi că nu mai participi activ atunci când faci sex. Ești un fel de spectator și chiar nu te mai poți excita.[/vc_column_text][vc_empty_space height=”75″][porto_ultimate_heading main_heading=”Ce fac dacă vreau să las o impresie bună și să nu îmi fie frică de pierderea erectiilor?” main_heading_font_weight=”600″ main_heading_color=”#161616″ sub_heading_font_weight=”” alignment=”left” main_heading_font_size=”25″ main_heading_margin_bottom=”50″][/porto_ultimate_heading][vc_column_text]Mie îmi place să merg la sigur.

Să evit orice situație neplăcută și să știu că pot să o fac ca la carte.

Așa că iau un plic de uPotent cu mine. Înghit conținutul cu aproximativ 30 de minute înainte de a face sex și cam asta e.

Știu sigur că, orice s-ar întâmpla, penisul meu e tare și că rezist mult.

Dacă vrei să încerci, comandă uPotent.

Spor la treabă!

al tău, Robert.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]

Lasă un răspuns