You are currently viewing Ce să faci când nu ți se mai scoală

Ce să faci când nu ți se mai scoală

Cred că ăsta e coșmarul oricărui bărbat: să te trezești într-o zi că penisul nu ți se mai scoală. Că nu ai erecții, orice ai face. Oare chiar ți se întâmplă? Suferi de impotență?

În primul rând, impotența, dacă ea există, nu înseamnă sfârșitul vieții sexuale. Ai super multe soluții la îndemână care să te ajute să faci sex ca până acum.

Dar, cel mai probabil lucrurile nu sunt atât de dramatice. Spun asta pentru că, de cele mai multe ori, disfuncțiile erectile uzuale pot fi asociate cu impotența, deși ele se pot trata destul de ușor. De exemplu, poți avea o problemă de natură fizică sau totul poate pleca de la psihicul tău.

Apropo de asta, vezi cum treci peste problemele de natură psihologică în disfuncțiile erectile.

Stai că intrăm imediat în detalii.

Primul lucru pe care să îl faci când nu ți se mai scoală

Atunci când nu ți se mai scoală nu intra în panică. Când ești speriat iei decizii proaste. Calmează-te, trage aer în piept și hai să vedem cât de groasă e problema ta.

Primul lucru pe care să îl faci când nu se mai scoală e să verifici dacă e doar o întâmplare. Motivele pentru care penisul tău ar putea avea nevoie de un răgaz sunt multe.

verifica erectie penis

Dar, ca regulă generală, te testezi în felul următor:

  • Urmărește să vezi dacă ai erecții dis de dimineață. De regulă, erecțiile matinale apar chiar înainte să te trezești.
  • Încearcă să te masturbezi și vezi dacă penisul tău reacționează.

Dacă ai erecții dimineața și dacă penisul tău reacționează atunci când te masturbezi, ești ok. Cel mai probabil ai fost obosit sau poate ai ceva simptome asociate cu disfuncțiile erectile.

Dar, oricum ar fi, nu suferi de impotență.

Dacă nu ai erecții în nicio dimineață și dacă oricât de mult ai încerca să o scoli când te masturbezi rezultatele nu vin, mergi la doctor. Urologul îți va spune exact de unde ți se trage. Și, la nevoie, îți va da și un tratament prin care să treci peste toată nebunia cu potența ta.

Trucuri utile atunci când nu se mai scoală

Dacă penisul e erect dar nu așa cum îl știai tu, ori dacă pur și simplu pierzi erecția fix în mijlocul partidei, ai câteva trucuri la dispoziție.

La fel, ai soluții și dacă obții erecția ceva mai greu.

Iată ce poți să faci:

Nu te mai masturba o perioadă

Masturbarea excesivă sau prea frecventă îți poate afecta erecția și potența. Dacă ai rămas fără vlagă, pune pe pauză băgatul mâinii în pantaloni.

Astfel, vei acumula mai multă tensiune sexuală și mai multă dorință.

nu se mai scoala de la masturbare

De exemplu, dacă obișnuiești să te masturbezi zilnic, așteaptă o săptămână fără să ejaculezi. Vei vedea că următoarea experiență o să fie mult mai intensă și mai plăcută. Și, cel mai probabil, o să-ți revină și erecția tare.

Învață să te masturbezi corect

De regulă, atunci când te masturbezi te grăbești să termini. E o chestie comună la majoritatea bărbaților. La unii se trage din copilărie când se grăbeau să termine pentru a nu fi prinși. În alte cazuri o faci rapid că nu ai timp oricum de asta. Și exemplele sunt multe.

Adevărul e că atunci când te masturbezi des și repede îți obișnuiești corpul să reacționeze într-un mod anume atunci când simte plăcere. Uite așa ajungi să suferi de ejaculare precoce și chiar de pierderea erecției în mijlocul partidei.

Masturbarea poate cauza și un penis moale chiar și atunci când ești cu partenera și vrea să îți facă, de exemplu, sex oral. Motivul e că te-ai obișnuit să te exciți doar când te gândești la anumite fantezii și scenarii erotice. În lipsa lor, penisul tău chiar nu știe ce să facă.

Așa că, învață să te masturbezi corect, cam cum ți-am explicat în ghidul meu recent.

Învață să controlezi mușchii pelvieni

Mușchii pelvieni sunt responsabili de erecție și ejaculare. Prin ei controlezi ce face penisul tău atunci când e excitat.

Dacă antrenezi acești mușchi poți să obții erecții mai repede, să le păstrezi pe toată durata partidei și să ejaculezi atunci când vrei.

Așa că, dacă nu se mai scoală, învață să controlezi mușchii pelvieni.

Învață să respiri corect când faci sex

Respirația din timpul sexului e și ea esențială. Dacă respiri corect, reziști mai mult. Și te bucuri de parteneră fără stres.

Ai exerciții practice care îți arată exact cum să respiri când faci sex.

Bucură-te de parteneră și diversifică tehnica de sex

Dacă pierzi erecția în timpul penetrării, nu-i panică. Se mai întâmplă. Nu te speria și schimbă și tu tehnica de sex.

Mai încearcă altă poziție, mai lungește preludiul, alternează reprizele de penetrare cu unele de sex oral și, pe scurt, bucură-te cât poți de femeia de lângă tine.

tehnica sex nu se mai scoala

În felul acesta, grija ta față de erecție o să fie uitată. Tu o să te concentrezi pe pielea ei, pe formele voluptoase și pe tot ce are ea de oferit. Și, înainte să îți dai seama, o să ți se întărească de numa numa.

Încearcă uPotent

Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Și eu am avut probleme cu erecția și cu potența. Așa am învățat cam tot ce ți-am spus mai sus. Am descoperit exercițiile bune pentru potență și leacurile populare pentru erecție.

Dar, cum sexul nu așteaptă după nimeni, am căutat o soluție rapidă. Și am creat uPotent. E o miere pentru potență care te ajută să obții erecții rapid, la cel mai mic stimul sexual. Te ajută și să ai control pe ejaculare și să îți vezi liniștit de treabă.

This Post Has 2 Comments

  1. Dinu Dinu

    Fac odată sex și adoile sa mai fac nu mi se scoală ce se întâmplă

    1. Robert

      Salut Dinu, ne poti contacta pe whatsapp pentru a discuta mai multe detalii.

Lasă un răspuns