You are currently viewing Cum să te masturbezi pentru a crește potența

Cum să te masturbezi pentru a crește potența

O să încep articolul de astăzi cu o afirmație super sinceră: eu mă masturbez. Aș putea să continui cu: dacă cineva, oricine, îți spune că nu o face, te minte. Și, în plus: cred că e cazul să lăsăm rușinea la o parte. Masturbarea e un lucru firesc și normal.

Salut, eu sunt Robert, creatorul uPotent.

De ce îți vorbesc astăzi despre masturbare? În primul rând, pentru că am primit multe e-mailuri de la voi în care mă întrebați multe lucruri legate de masturbare:

E bine să mă masturbez?

Provoacă masturbarea probleme de potență?

Poate duce masturbarea la impotență?

De câte ori e normal pentru un bărbat să se masturbeze?

Îmi vine mai repede dacă mă masturbez?

Sufăr de masturbare compulsivă?

Și multe alte întrebări care se leagă cu acestea. Așa că, am zis că e timpul să am un articol care să ofere toate răspunsurile pe care le cauți.

masturbarea la barbati

Și, așa cum am început, reiau și îți spun din start: e bine să te masturbezi. Cu o mică mențiune: contează cum o faci. Da, e o tehnică și pentru masturbare care te ajută cu viața sexuală și cu potența. Dar îți povestesc totul mai jos.

Mituri și adevăruri despre masturbarea la bărbați

Despre masturbarea la bărbați cred că le-am auzit pe toate. Că orbești, că îți crește păr în palmă, că rămâi fără spermă sau că nu ți se mai scoală dacă o faci prea des. Sigur, unele sunt chiar amuzante, în timp ce altele pot deveni un adevărat factor de stres.

Cum așa?

Păi, să zicem că obișnuiești să te masturbezi frecvent. Cam de 3 ori pe săptămână. Toate bune și frumoase. Și, dintr-o dată, ajungi să pierzi erecția în timp ce faci sex. Sau, să te exciți mai greu – adică să nu ți se scoale. O să ajungi să te gândești că singur ți se trage de la faptul că-i mai dai și în cap din când în când. Și că te paște sigur impotența. Fără să-ți dai seama, totul se prăbușește în jurul tău și ți-e frică și să mai întorci capul după un fund frumos, ce să mai zic de ideea de a face sex.

Eu zic să uiți de toate acestea. Miturile despre masturbare sunt doar povești amuzante. Și nimic mai mult. Așa că, hai să vorbim despre adevăruri.

Masturbarea la bărbați

Masturbarea e super benefică pentru sănătate. Alungă stresul rapid și te relaxează mai bine decât o bere bună sau un pahar de vin roșu. În timpul orgasmului tot corpul tău scapă efectiv de stresul acumulat. E ca un buton de refresh pe care îl activezi din cânt în când.

erectie slaba probleme potenta

Să nu mai zic că un stil de viață sănătos implică și folosirea periodică a aparatului reproducător. Adică, nu e nimic ieșit din comun să ai chef de sex. E o nevoie a organismului tău. Și, dacă nu ai cu cine să faci sex, masturbarea e cel mai bun lucru pe care îl poți face.

Apoi, performanța sexuală se poate îmbunătăți de pe urma masturbării. Da, ai citit bine. Poți ajunge să ai o erecție mai tare, de lungă durată și chiar control pe ejaculare. Însă, aici discuția e ceva mai complexă. Adică, trebuie să înveți cum să te masturbezi corect.

Cum să nu te masturbezi

Încă de mici suntem obișnuiți cu un lucru: nu e bine să te masturbezi. Să nu mai zic de ce se poate întâmpla dacă, cumva, ești prins cu p***a-n mână. Așa că, te-ai obișnuit să-i dai în cap rapid. Să termini totul repede. Să ajungi la orgasm în câteva secunde, să nu te prindă nimeni. La naiba, să te bucuri de câteva secunde de relaxare fără teama că ești prins.

Și chiar dacă acum ai tot timpul din lume să te masturbezi, o faci la fel. Super rapid.

No fix chestia asta îți aduce belele în viață. Adică, dacă tu îți obișnuiești corpul să ejaculeze rapid, exact asta se va întâmpla. Uite așa, te trezești, fix când ți-e lumea mai dragă, că ai o ejaculare precoce. Și te întrebi ce naiba s-a întâmplat. Păi, s-a întâmplat să-ți obișnuiești corpul să ejaculeze rapid de îndată ce simte plăcere.

masturbarea si fanteziile sexuale

Apoi, dacă atunci când te masturbezi îți faci tot felul de filme-n cap și ai tot felul de fantezii, s-ar putea ca realitatea să nu-ți mai placă. Din nou, contează cum îți obișnuiești corpul să reacționeze la diverși stimuli. Așa că, dacă în imaginația ta te exciți la tot felul de scenarii, realitatea te va dezamăgi. Răspunsul penisului? Nu se mai scoală când vrei să faci sex. Așteaptă să fie ca atunci când te masturbezi.

Așa că, vezi cum faci să nu creezi așteptări care nu au nicio treabă cu realitatea.

Cum să te masturbezi pentru a crește potența

Bun, deci cum te masturbezi ca să crești potența? Și ca să ai control pe ejaculare și să scapi de ejacularea precoce sau prematură?

În primul rând, i-ați tot timpul din lume. Serios îți zic. Când o faci, relaxează-te. Stai calm și acordă-i toată atenția cuvenită. Îți recomand să te țină erecția exact atât cât ai vrea să te țină și când faci sex.

Dacă simți că îți vine prea repede, încearcă tehnica respiratului corect. Sau, învață cum să folosești mușchii pelvieni pentru a amâna orgasmul și ejacularea. Ți-am vorbit, pe larg, despre aceste tehnici în articole separate. Citește-le și învață să te masturbezi corect pentru a crește potența și pentru a uita de ejacularea precoce.

Masturbează-te ori de câte ori simți nevoia. Nu există e prea mult sau e prea puțin. Fiecare bărbat e diferit așa că nu există o rețetă a succesului. Doar ascultă-ți organismul. O să-ți dai seama când o freci prea des.

Apoi, vezi că dacă o faci des, s-ar putea să intervină partea cu ceea ce aștepți, față de ceea ce se întâmplă. Adică, mintea o să-ți dea planurile peste cap. Dacă ai fantezii, încearcă-le cu partenera. Nu le păstra doar în capul tău atunci când te masturbezi. În dormitor e bine să fii cât mai lipsit de inhibiții. Indiferent de nebuniile care îți trec prin cap, le poți încerca cu ea. O să zici că poate nu o să vrea sex în 3. Da, e adevărat. Dar asta nu înseamnă că nu puteți folosi o jucărie sexuală și imaginația pentru a mima sexul în 3. Da, îți vei imagina dar nu de unul singur. Și nu în timp ce te masturbezi, ci în timp ce faci sex. Și asta e o mare diferență.

Ce să reții despre masturbare

Așadar, masturbarea e bună dacă e făcută cu cap. Adică în mod corect. Altfel, poate aduce probleme cu potența în timp.

În plus, poți folosi masturbarea pentru a trata ejacularea precoce. E ca un exercițiu la sală.

Acum, dacă ai probleme cu potența și cu ejacularea, adică dacă nu ți se scoală rapid, dacă nu poți menține erecția ori dacă ejaculezi prea repede, sunt sigur că vrei o soluție rapidă.

De aceea am și creat uPotent. uPoent este miere pentru potență, un supliment natural care te ajută să ai erecții rapide, de lungă durată și cu control pe ejaculare.

Lasă un răspuns