You are currently viewing Ce medic tratează impotența și când să te duci la el

Ce medic tratează impotența și când să te duci la el

Crezi că suferi de impotență sau de disfuncții erectile și vrei să mergi la medic? Înainte să faci o programare, eu îți recomand să citești articolul meu. Nu de alta, dar s-ar putea să ajungi la concluzia că nu ai neapărat nevoie de un doctor pentru tratarea problemelor tale.

De când am început să scriu pe blog despre potența la bărbați am primit multe mesaje. De multe ori bărbați care erau siguri că îi paște impotența au aflat că, de fapt, au probleme comune care se pot trata mult mai simplu și ușor.

Dar, înțeleg perfect panica și stresul. Și eu am avut probleme cu erecția și cu ejacularea precoce. Când am pățit-o nici să dorm nu mai puteam. Mă gândeam numai la situația penibilă în care nu am putut să fac sex. Și nu puteam să nu mă întreb ce naiba o să se aleagă de viața mea.

Am învățat între timp că e normal să mai dai rateuri. Să nu ai mereu chef de sex, să nu ți se scoale la secundă, să mai pierzi erecția fix în timpul penetrării sau să ejaculezi mai repede decât ai vrea. Ideea e că nu suntem roboți, ci oameni. Stresul, oboseala, gândurile negative sunt toate cauze ale problemelor cu potența masculină.

doctor pentru impotenta

Așadar, crezi că ai nevoie de medic în tratarea impotenței? Eu te întreb: ești sigur că despre impotență e vorba? Stai liniștit, după ce răspundem la a doua întrebare o să-ți zic și la ce doctor să te duci și cam la ce să te aștepți.

Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Până să fac un supliment pentru potență m-am lovit de multe gânduri negative și chiar de frica de a mai face sex. Așa că, înțeleg prin ce treci.

Când ai nevoie de medic pentru problemele cu potența

Despre impotență o să găsești multe articole pe net. La fel o să faci și despre disfuncții erectile. Și o să dai peste tot felul de termeni specifici. Care nu o să-ți spună mare lucru.

Dar, la final, rămâi cu întrebarea: frate, ce am eu e grav sau nu?

Păi, există două lucruri pe care să le verifici și care îți spun cam cât de gravă e problema ta cu potența. Iată de la ce să pornești:

 • Ai erecții dimineața când te trezești? Dacă o ai sculată dimineața devreme, atunci poți sta liniștit. Nu suferi de impotență.
 • Poți avea o erecție atunci când te masturbezi? Chiar dacă e de scurtă durată, dacă ai o erecție atunci când te masturbezi, poți sta liniștit. Nu-i vorba de impotență.

Bun; cam despre asta e vorba. Oricare alte probleme înseamnă rezolvare fără ajutorul unui medic de specialitate.

Dacă, totuși, nu ai erecții în nicio dimineață și dacă nu reușești să o scoli nici atunci când te masturbezi, atunci poți face o programare la doctor.

Ce medic tratează impotența?

Să zicem că ai totuși nevoie de consult de specialitate. La ce medic te duci pentru tratarea impotenței?

E simplu; la urolog.

El este doctorul care te va examina. Îți va pune multe întrebări despre penis și despre cum reacționează în diverse situații. Te va întreba și despre stilul tău de viață, cum era sexul înainte de apariția problemelor, de copilăria ta și despre starea generală de sănătate.

consult probleme potenta

S-ar putea să îți verifice prostata. Și să îți dea să faci câteva analize. Așa că, uită de rușine și mergi cu mintea deschisă la doctor. Doar așa vei obține ajutorul mult dorit. Și doar așa o să primești un tratament adecvat pentru impotență sau pentru problemele tale cu erecția.

Problemele cu potența pe care le poți trata singur

Ok, dacă nu la doctor, atunci ce am de făcut? Sigur asta e întrebarea ta acum.

Păi, e destul de simplu. Ejacularea precoce, pierderea erecției în timpul penetrării sau faptul că nu se scoală atât de repede pe cât ți-ai dori sunt toate probleme pe care le poți trata de unul singur.

Cum o faci, asta e o altă discuție. Dar nu complicată.

Acum, în spatele problemelor cu potența și cu erecția se pot afla multe motive. Printre cele mai populare avem:

 • oboseala și stresul;
 • așteptări nerealiste și comparația constantă cu actorii de filme porno;
 • probleme de natură psihologică, sau gândurile negative;
 • masturbarea excesivă sau masturbarea pe repede înainte;
 • fanteziile tale în timp ce te masturbezi vs. ceea ce se întâmplă pe bune;
 • factorii care te excită față de ce te lasă rece;
 • și exemplele pot continua.

Hai să luăm un exemplu practic.

Să zicem că îți place să te masturbezi și o faci des. Foarte bine, nu e nimic rău în asta. De fapt, e chiar bine pentru că masturbarea te ajută să te relaxezi și să alungi stresul. O mică întrebare: cum te masturbezi?

Vezi tu, contează mult cum îți înveți corpul și penisul să se comporte atunci când tu te exciți. Dacă te masturbezi repede, să îți vină în mai puțin de un minut fix asta vei obține. Adică, îți va veni super repede și atunci când vei face sex pe bune. De ce? Pentru că asta va ști să facă penisul tău. La primul semn de plăcere o să zică ăsta-i momentul meu. Și aia e, nu mai e drum de întors. Cam așa poate să apară ejacularea precoce în viața ta.

Ce poți să faci ca să scapi de toate problemele cu potența

Dacă suferi de ejaculare precoce trebuie să recapeți controlul pe ejaculare. Dacă nu ți se scoală rapid, sau pierzi erecția în timpul penetrării trebuie să lucrezi la menținerea potenței. Și tot așa.

Cum faci problemele să dispară?

Ți-am explicat în detaliu fiecare tehnică, așadar poți să citești în liniște articolele și să te pui pe treabă.

Ce să faci dacă ai nevoie de o soluție rapidă

Dacă ai o partidă de sex planificată și stai cu frica de eșec, ai nevoie de o soluție super rapidă și eficientă.

Eu de asta am creat uPotent. Să pot să scap de frica de sex până reușesc să uit permanent de probleme. Așa că, îți recomand și ție mierea pentru potență pentru a avea potență maximă și un bun control pe ejaculare.

This Post Has 4 Comments

 1. Teodor Prisacariu

  Am potenta, dar ejaculez repede, dacă mai iau o pauza, iar se ridica e posibil sa ejaculez mai tirziu, ce recomandați virsta 60 ani fire sportiva. Mulțumesc

 2. Marian daniel

  Eu am probleme de genul

 3. Anonim

  Am potenta ,dar ejaculez repede nu-mi satisfac femeia destul ce trebuie sa fac.

 4. Petrescu gheorghe

  Am potenta dar ejaculez repede nu-mi satisfac femeia destul ce trebuie sa fac.

Lasă un răspuns