Barbat fericit ca a scapat de ejaculare precoce
Comments: 0

Ejaculare Precoce: Cum să termini când vrei tu

Acest articol este unul mai vechi. Am făcut un nou ghid complet pentru a scăpa definitiv de ejacularea precoce pe care îl poți accesa chiar aici: Ejaculare Precoce: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce

Am scris acest articol pentru că am vorbit cu foarte mulți bărbați și am aflat că niciun fel de produs pe care l-au încercat nu i-a ajutat să scape de ejacularea precoce.

Pastilele nu funcționează, iar spray-urile sunt greu de folosit – trebuie să te duci în baie, să te dai și apoi să îți pui prezervativ; pe deasupra îți mai ia și din plăcere. Adică, înțeleg; vrei să îți impresionezi partenera. Dar cu ce cost? Costul propriei plăceri?

DAR, împreună cu bărbații cu care am discutat și cu ajutorul informațiilor pe care le-am colectat, am reușit să pun cap la cap un ghid util. În acest ghid te voi învăța tehnicile pe care le poți pune în aplicare imediat după ce termini de citit și cu care vei reuși să scapi de ejacularea precoce.

„Tratarea ejaculării precoce este ca atunci când îți rupi o mână sau un picior, nu poți să iei o pastilă magică care să te scape de probleme, ai nevoie de recuperare.”

Mai întâi o să începem pe rând cu cauzele ejaculării precoce și cu câte o soluție pentru fiecare. Te va ajuta să te înțelegi pe tine însuți mai bine, cum ai ajuns să manifești această problemă și cum să scapi naibi de ea.

Apoi, la sfârșitul articolului, o să găsești câteva tehnici testate care te vor ajuta în mijlocul actului sexual, în momentele în care ejacularea devine incontrolabilă.

Ce este ejacularea precoce?

Ejacularea prematură este atunci când îți dai drumul mai repede decât se așteptă partenera. Dar, ca să fiu mai exact, dacă ejaculezi mai devreme de 1-2 minute de când începi actul, sau chiar mai repede, poți să consideri că suferi de ejaculare precoce.

Cum scapi de ejacularea precoce?

Nu există un tratament standard pentru ejacularea prematură pentru că sunt foarte multe cauze care determină această situație. Treaba ta este să citești fiecare cauză în parte, să identifici care este problema și cum o poți rezolva.

Ce-i drept, este mai ușor de zis decât de făcut, așa că hai să începem:

Laba de urs icon

1. O dai pe labă greșit.

Atunci când te pui și tu ca omu’ să dai una scurtă, cumva te grăbești să finalizezi cât mai repede? Dacă da, ai să afli că atunci când faci asta de fiecare dată, îți obișnuiești corpul să termine foarte repede, ceea ce duce la mult cunoscuta și greu de scăpat ejaculare precoce.

Soluția: Nu te mai grăbi! Și vorbesc foarte serios, încearcă să te bucuri de moment, îți pui un film și începi; nu te mai încorda atunci când te masturbezi, încearcă să stai relaxat, în special cu mușchii pelvieni (cei care sunt între c*aie și anus) și cei ai abdomenului.

De fiecare dată când te apropii de finalizare oprește-te până îți trece și începe iar. Încearcă să faci asta până când o să poți rezista în jur de 20-30 de minute. Apoi, când vei fi cu o femeie în pat, tu vei fi deja antrenat, exact așa cum se antrenează fotbaliștii pentru meciuri.

Desen muschii pelvieni la barbati

2. Te forțezi să obtii o erecție cât mai rapid.

Vrei să impresionezi, de aici pleacă totul. Vrei să ți se scoale cât mai repede ca să dai impresia că ești mega potent și ca să faci asta îți încordezi mușchii pelvieni, cei despre care am spus mai sus. Mușchii aceia, dacă îi ai mereu în tensiune, te fac să îți dai drumul foarte repede.

Soluția: ideal este să obții erecția fără să fie nevoie să încordezi mușchii pelvieni. Așa că, ai răbdare, nu te mai concentra pe obținerea erecției, concentrează-te pe parteneră. Bucură-te de ea, oricum ei nu îi pasă dacă ți se scoală instant, sau în 5 minute. Nu merită o erecție instantă cu costul unei ejaculări instante.

barbat emotionat care isi face griji icon

3. Ți-e frică sau ai emoții.

Este suficient să te gândești „poate o să îmi dau drumul repede” și bătăile inimii o iau razna, pierzi total controlul asupra gândurilor și emoțiilor tale. Și de aici știi ce urmează.

Soluția: ai 2 opțiuni –  prima, mergi la psiholog și vorbești despre problemele și fricile pe care le ai.

A doua este să nu te mai gândești la asta când ești cu o femeie și urmează să vă f*teți. Din nou, mai ușor de zis decât de făcut. Însă, aici te poate ajuta pasta afrodisiacă uPotent, produs pe care îl vând pentru a ajuta bărbații să scape mai repede de problemele sexuale.

cuplu in pat fac sex si folosesc zaruri sexuale

Tehnici pe care să le aplici în timpul actului sexual:

Tot ce ți-am prezentat până acum sunt soluții pe termen lung pe care, dacă începi să le stăpânești, vei putea să le folosești pentru a scăpa definitiv de ejacularea precoce.

Mai jos am să te învăț câteva tehnici pe care le poți folosi oricând vrei să îți prelungești partidele de sex.

1. Gândește-te la o băbăciune

Fără nicio glumă, asta chiar funcționează. Atunci când îți vine să-ți dai drumu, oprește-te o secundă din penetrare și imaginează-ți o babă d-aia cu batic care stă în colțul camerei pe scaun și se uită direct în ochii tăi. Mai f*te acum…

2. Regula LIS (labă înainte de sex)

Dacă ai cum, dă o labă cu 1-2 ore înainte de sex. Ar trebui să fie suficient ca să ai timp să te recuperezi. Problema este că, în funcție de cât de bine o duci, la al doilea număr este posibil să nu ți se mai scoale sau să nu mai ai penisul așa de tare pentru a-ți satisface partenera.

3. Scoate-l pe ăla mic și dă-i două palme

Sună amuzant, dar funcționează. Atunci când simți că îți dai drumul, scoate scula din vaginul norocoasei și dă-i două palme zdravene. Sau, strânge-l bine de la bază până când senzația de excitare trece.

Și am ajuns la final.

Sper că ai găsit răspunsurile și soluțiile pe care le căutai. Dacă nu ai găsit ceea ce căutai și vrei să vorbești cu cineva care îți înțelege problemele, te invit să mă contactezi telefonic sau prin WhatsApp.

Poți să mă contactezi oricând, de luni până vineri, între orele 11:00 – 19:00 și te voi ajuta cu plăcere!

uPotent pentru Ejaculare Precoce

Despre pasta afrodisiacă uPotent, un mic ajutor.

În primul rând, nu este absolut necesar să folosești uPotent ca să îți tratezi ejacularea precoce, este suficient să urmezi toate sfaturile din ghidul de mai sus.

uPotent te ajută să treci peste ejacularea precoce mai repede, conține multe tipuri de plante afrodisiace cu proprietăți diferite pentru sănătatea sexuală. Te va ajuta să:

  • Reziști mai mult în timpul actului;
  • Vei putea începe al doilea număr imediat, în cazul în care pierzi controlul și ejaculezi prematur;
  • Perfect pentru aplicarea regulei LIS, vei putea obține o a doua erecție și să fi sigur că o vei avea îndeajuns de tare încât să îți satisfaci partenera;
  • Nu vei mai fi nevoit să te forțezi să obtii erecții, „îi dai un bobârnac și se scoală singură”.
  • Te scapă de stres și emoții – este posibil așa ceva? Da, uPotent conține plante care îți relaxează corpul și mintea.
  • În plus, dacă folosești toate tehnicile de mai sus, îți va fi imposibil să nu reziști suficient ca să îi dai ochii peste cap partenerei.

  uPotent este o pastă din plante afrodisiace cu miere și are o consistență precum ketchup-ul, numai că nu o pui pe pizza ci în gură; înghiți și aia e, ești asigurat.

  Pasta afrodisiacă uPotent o găsești sub formă de plic pentru atunci când joci în deplasare, sau la borcan, pentru uz casnic.

  Găsești mai multe detalii chiar aici – uPotent tratament pentru ejaculare precoce

  Îți urez ejaculare întârziată! – Robert