You are currently viewing Fructe pentru potență necesare pentru orice bărbat

Fructe pentru potență necesare pentru orice bărbat

Ți-am tot scris pe blog despre ce să faci pentru a trata diferite disfuncții erectile. Că e vorba despre ejaculare precoce, pierderea erecției în timpul sexului sau dificultatea de a avea o erecție rapidă, am învățat că există exerciții și tehnici prin care putem să ne modelăm organismul. Să ne învățăm și obișnuim penisul cum să reacționeze atunci când e atins sau atunci când e în penetrare.

Tehnicile de masturbare, respirația corectă și folosirea mușchilor pelvieni te ajută să recâștigi controlul pe ejaculare și să ai potența maximă pe care o visezi. Ți le-am explicat pe toate în articole separate. Citește-le dacă vrei informații pas cu pas despre toate tehnicile descrise acolo.

Dar, pe lângă toate exercițiile și tehnicile am văzut că sunt tot mai mulți bărbați interesați de schimbarea stilului de viață.

Am primit multe mesaje din partea voastră în care mă întrebați de fructe pentru potență. Ce să fie inclus în alimentație pentru a crește libidoul (pofta de sex) și pentru a preîntâmpina alte probleme cu erecția. Știi vorba aia, mai bine previi decât să tratezi. Și chiar așa e.

Dacă despre alimente și legume bune pentru erecție și potență am mai vorbit, eu zic că-i timpul să facem o listă și cu fructele bune pentru viața ta sexuală.

fructe bune pentru erectia la barbati

Dacă ești la prima vizită pe blogul meu, te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Tot ce vreau e să îți arăt că problemele pe care le crezi fără scăpare nu-s chiar așa de dramatice. Și că poți recăpăta încrederea în masculinitatea ta.

Dacă nu ești la primul articol citit, atunci bine ai revenit. Sper să afli, din nou, informații care să te ajute cu performanța ta sexuală.

Lista de fructe bune pentru potența la bărbați

Ananasul

Ananasul, consumat cu regularitate, te va ajuta să ai o viață sexuală sănătoasă. Pe lângă aportul crescut de vitamine, minerale și antioxidanți, fructul e bun pentru potența la bărbați.

Ananasul reglează sistemul endocrin și favorizează producția de testosteron. Astfel, vei avea o mai mare poftă de sex și mai multă energie în timpul penetrării. În plus, ananasul te va ajuta și să ejaculezi mai mult.

Smochinele

Smochinele sunt bune pentru circulația sângelui în corp. Asta înseamnă că un flux mai mare de sânge va curge spre penisul tău. Cum se traduce asta? Păi, într-o erecție mai puternică, ceea ce poate lăsa chiar impresia unui penis mai mare.

În plus, smochinele alungă stresul emoțional și te ajută în depășirea problemelor de natură psihologică în potența la bărbați.

Lămâia

Lămâia este bună pentru a trata probleme cu prostata și susține un sistem reproducător în parametrii normali. Lămâia este recomandată în tratarea problemelor urologice și te va ajuta să ai un control mai bun pe ejaculare.

lamaia pentru erectie

În plus, așa cum am spus și în cazul ananasului, lămâile vor crește cantitatea de spermă ceea ce înseamnă că o să-ți vină mai mult și mai puternic.

Portocalele

Portocalele susțin activitatea sistemului nervos central. În plus, fructele sunt bune pentru potență pentru că îmbunătățesc elasticitatea și permeabilitatea vaselor de sânge. Sucul de portocale este des recomandat în tratarea disfuncțiilor erectile care au la bază și probleme de natură psihologică, sau, alttel spus, frica de a face sex, ori frica de eșec.

Rodia

Rodiile sunt bogate în vitaminele B, C și E. Au o concentrație mare de Zinc și ajută la sinteza dopaminei, precum și în circulația din zona aparatului reproducător. Vitamina E și Zincul stimulează producția de testosteron, ceea ce determină și creșterea producției de material seminal.

Pe scurt, rodiile sunt bune pentru potența la bărbați și asigură o performanță sexuală crescută. Sunt utile în prevenirea celor mai frecvente disfuncții erectile.

Strugurii

Strugurii sunt un adevărat izvor al tinereții pentru bărbați. Asigură o bună circulație către penis, întăresc vasele de sânge, relaxează organismul și reduc nivelul de colesterol.

struguri pentru potenta la barbati

Strugurii cresc libidoul și te ajută să ai o erecție de lungă durată. În plus, te fac să te recuperezi mult mai rapid după ce ai avut un orgasm.

Mango

Fructele de mango te ajută să uiți de probleme. Te scapă de stres și de oboseală și acționează ca un energizant natural. Consumul regulat o să te ajute să ai erecții mult mai rapide și un control mai bun pe ejaculare.

Un stil de viață sănătos și o soluție rapidă pentru potență

Consumă fructe bune pentru potență și erecție dacă vrei să te mândrești cu performanțe sexuale de invidiat indiferent de vârstă. Fă sport, odihnește-te așa cum trebuie și alungă gândurile rele.

Învață să respiri corect, antrenează mușchii pelvieni și folosește masturbarea în avantajul tău.

Și, dacă pe lângă toate acestea, ai o partidă planificată și nu știi ce să faci pentru a scăpa de frica de eșec, ia rapid un supliment natural pentru potență.

uPotent este miere pentru potență și își face efectul în 20, 30 de minute. O să te ajute să ți se scoale rapid, să ai o erecție tare și de durată și să ai control pe ejaculare.

This Post Has One Comment

 1. Dobre Virgil

  B seara.
  Doresc sa comand U-Potent
  Pt sa fiu sunat la 0722277885
  Mulțumesc
  Virgil

Lasă un răspuns