You are currently viewing Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării; termină mai greu

Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării; termină mai greu

Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării; termină mai greu

Acest articol face parte dintr-un ghid complet în care înveți cum să scapi definitiv de ejacularea precoce, să obții controlul total asupra ejaculării și să termini când vrei tu.

Dacă vrei să îți tratezi ejacularea precoce îți recomand să începi de aici:  Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce.

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru ejacularea precoce îți recomand să încerci afrodisiacul pentru ejaculare precoce uPotent.

Să înveți să îți controlezi ejacularea în timp ce te aproprii de momentul în care este prea târziu să te mai oprești este o abilitate cheie. O mulțime de exerciții din acest ghid se vor concentra pentru a te ajuta să dezvolți abilitățile necesare controlului ejaculării. Astfel încât să termini când vrei tu.

Sper că, până la sfârșitul ghidului, vei putea să recunoști și să controlezi complet toate aspectele sistemului ejaculator. Dar până când o să reușești să ajungi la acel nivel o să îți dau o listă de tehnici instante pentru întârzierea ejaculării.

Acestea nu sunt la fel de puternice ca metodele avansate pe care o să ți le arăt mai târziu în acest ghid. Dar, o să te ajute să începi cu dreptul și să îți dea o introducere bună în ceea ce urmează să învățăm.

Clienții mei spun că după ce au învățat tehnicile instante pentru întârzierea ejaculării au observat că se îngrijorează mai puțin în timp ce fac sex. De multe ori doar știind că ai acești ași în mânecă este îndeajuns ca să previi auto-sabotarea. Mulți bărbați o fac inconștient, îngrijorându-se neîncetat și concentrându-se pe faptul că o să ejaculeze prea repede.

De aceea m-am decis să te învăț mai întâi tehnicile rapide, la începutul ghidului.

Combinarea tehnicilor instante pentru întârzierea ejaculării

Mai întâi, o să trecem printr-o listă de tehnici individuale pentru întârzierea ejaculării pe care le poți folosi în timp ce faci sex.

În orice caz, aceste tehnici au cel mai bun efect atunci când sunt combinate între ele. Așa că o să îți sugerez și cele mai bune combinații pe care să le urmezi.

Vreau să experimentezi și de unul singur și să afli care combinații merg cel mai bine pentru tine astfel încât să îți întârzii ejacularea cât mai mult.

O parte importantă a acestor exerciții constă în a te concentra asupra partenerei, ducând gândurile cât mai departe de grijile legate de ejacularea precoce. În plus, trebuie să îți iei supra-atenția pe care o pui pe senzațiile penisului tău. Și această metodă este mult mai eficientă decât să îți distragi atenția în timpul sexului. (O să îți explic de ce mai jos.)

Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării

Întârzierea ejaculării: 1.Folosește-ți mâinile

Mâinile noastre sunt făcute pentru a atinge și a simți. Totuși, în timpul sexului, majoritatea bărbaților uită că au mâini. Nu îți strânge degetele ca un pumn. Ține-le deschise și folosește-le pentru a mângâia corpul partenerei tale.

Ca tehnică pentru întârzierea ejaculării, concentrează-te pe părțile non-sexuale ale partenerei. Atinge-o pe de-a lungul spatelui și pe partea exterioară a picioarelor, chiar și pe păr dacă îi place. Încearcă cu adevărat să simți senzația în timp ce îi atingi pielea ușor, de sus în jos.

Nu îți face griji pentru reacția ei. Majoritatea fetelor adoră atunci când sunt atinse. De fapt, fetele se plâng de bărbații care ating direct zonele lor sexuale și uită de restul corpului.

Întârzierea ejaculării: 2.Tehnică pentru întârzierea ejaculării folosind respirația

Este o întreagă secțiune despre cum să respiri în timul sexului explicată mai târziu în acest ghid. Este fundația care stă la baza exercițiilor pentru a scăpa definitiv de ejacularea precoce.

Dar poți folosi respirația și ca să îți întârzii ejacularea pe moment.

Când simți că ajungi spre momentul ejaculării, începe să inspiri adânc pe nas pentru 10 secunde. Nu număra. Doar inspiră în mod constant atât timp cât se simte comfortabil. Pe măsură ce termini respirația, asigură-te că nu ești încordat în zona mușchilor pelvieni. Dacă ești încordat, relaxează-te.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4642″ img_size=”300×400″ alignment=”center”][vc_column_text]Poți relaxa acești mușchi împingând ușor stomacul în afară (nu îl forța) și prin a împinge ușor mușchii pe care îi folosești atunci când vrei să începi să urinezi.

Nu înțelegi cum să o faci?

Data viitoare când te duci la baie fii atent atunci când vrei să începi să urinezi și realizează ce mușchi folosești. O să observi că împingi muchii pelvieni. Pentru mai mult control încearcă să te oprești din urinare (atunci vei strânge/încorda mușchii pelvieni) și să începi iar. Repetă procedeul de câteva ori și o să îți dai seama care sunt.

Probabil o să realizezi că de multe ori ții mușchii aceștia încordați pe parcursul zilei. De fiecare dată când îți dai seama de acest lucru, înceacă să îi relaxezi împingând stomacul în exterior și încercând să împingi mușchii despre care ți-am vorbit atunci când începi să urinezi.

După un timp o să începi să relaxezi mușchii în mod automat.

Important: încordarea excesivă a acestor mușchi din zona pelviană este un factor care contribuie esențial la ejacularea precoce. Așa că o mulțime de metode pe care le vei învăța te vor ajuta să menții acea zona relaxată.

Expirația

Expirația ar trebui să aibă aceeași durată ca inspirația și concetrarea ta ar trebui să fie pe relaxarea zonei pelviene în timp ce expiri.

O metodă de vizualizare care funcționează bine este să te imaginezi expirând un nor negru de aer de fiecare dată când dai aerul afară. Acel nor reprezintă tensiunea din corpul tău și din zona pelviană care este eliberată cu fiecare respirație.

Ține buzele apropiate și concentrează-te pe senzația aerului care trece între buze.

Sugestie în timpul sexului: în loc să numeri în cap, concentrează-ți respirația adâncă astfel încât să se potrivească cu atingerile tale. Încearcă să îți miști ușor mâinile pe spatele ei în timp ce inspiri și expiri gândindu-te cum eliberezi tensiunea din zona pelviană.

Potrivește-ți ciclul de respirație cu ciclurile tale de penetrare. Deci, spre exemplu, ai putea să îți penetrezi partenera de 2 ori pentru fiecare ciclu de respirație.

Respiră din diafragmă

Întârzierea ejaculării: 3. Tehnica limbii

În continuare, o să învățăm cum folosim limba pentru a întârzia ejacularea. Probabil nu este ceea ce te gândești.

Este o tehnică foarte simplă, dar poate fi o modalitate fantastică de a-ți întârzia ejacularea instant.

Cu vârful limbii desenează un cerc imaginar în cerul gurii. Continuă să îți miști limba circular chiar până în spate, atât de mult cât poți. O să observi că te va gâdila ușor.

Această metodă te ajută să îți întârzii ejacularea forțându-te să te concentrezi pe alte senzații decât cele resimțite în penis. Cerul gurii este foarte sensibil și senzația ciudată de gâdilare va fi extrem de eficientă la schimbarea atenției.

Întârzierea ejaculării: 4. Împingerea mușchilor pelvieni

Vei afla mai multe despre cum să îți controlezi mușchii pelvieni mai târziu în acest ghid. Și ca să obții un nivel ridicat de control va trebui să completezi o serie de exerciții.

Dar, până când o să ajungem la acel nivel, o să te învăț cum să împingi mușchii pelvieni în exterior, ceea te va ajuta la controlul ejaculării.

La fel ca în cazul celorlalte tehnici de întârziere instantă a ejaculării, funcționează cel mai bine atunci când sunt folosite în combinație. Îți recomand să o încerci prin combinarea cu tehnica respirației și a limbii.

Pe măsură ce completezi mai mult din anternament, o să devii mult mai bun la controlarea mușchilor pelvieni, ceea ce va duce la controlul total asupra ejaculării tale și eliminarea definitivă a ejacularii precoce.

Așa că nu îți face griji dacă vei găsi această tehnică mai dificilă la început.

Metodă: în momentul în care simți că te aproprii de ejaculare, împinge mușchiul pelvian afară.

Acest mușchi se află între testiculele tale și anus și îl poți împinge afară așa cum ai face dacă ai încerca să faci „treaba mare”.

Un alt exemplu este să-ți imaginezi că ai un prosop pe penisul tău erect. Concentrează-te pe mușchiul pe care l-ai folosi pentru a ridica prosopul. Pentru a împinge mușchiul pelvian în afară trebuie să faci exact opusul.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4688″ img_size=”427×380″ alignment=”center”][vc_column_text]Ceea ce face împingerea mușchiului pelvian este să relaxeze toată regiunea despre care îți vorbeam că este responsabilă de ejacularea precoce. Trucul este să poți împinge afară fără a încorda niciunul din mușchii din jur. Acest lucru va fi greu la început deoarece probabil nu ai încercat niciodată să controlezi acești mușchi. Dar cu puțin antrenament se poate face.

Odată ce încerci tehnica de câteva ori și o vei practica și la exercițiile mai avansate, o să devină din ce în ce mai ușor.

Întârzierea ejaculării: 5. Tehnici de întârziere a ejaculării mentale

Se spune des că cel mai puternic organ de sex este mintea ta. Și să înveți cum să îți controlezi atenția și gândurile în timpul sexului va fi altă armă în arsenalul tău împotriva ejaculării precoce.

Unul dintre cele mai frecvente sfaturi oferite bărbaților cu ejaculare precoce este să își distragă atenția în timpul sexului. Bărbaților care vor să reziste mai mult în pat li se spune de multe ori să încerce să rezolve probleme de matematică, sau să recite poezii în capul lor.

Sau mai este una veche: „gândește-te doar la fotbal”. Și ca să o ducem la un alt nivel, alte sfaturi spun să te gândești la cel mai scârbos lucru posibil în timpul sexului.

Este posibil ca și tu să fi încercat asta. Și probabil ai descoperit că nu funcționează prea bine. Nu mai vorbim că sexul devine nesatisfăcător atunci când te gândești la vreo babă în loc să te concentrezi pe femeia frumoasă cu care te afli.

Problema cu majoritatea bărbaților care ejaculează prematur este că se concentrează doar pe senzațiile date de penis. Este timpul să mutăm acea atenție.

Trebuie să îți pui toată concentrarea și atenția asupra fetei cu care ești și pe toate senzațiile pe care le simți. Și cel mai bun mod în care poți face asta este următorul:

 • Mângâie ușor tot corpul partenerei în timpul sexului și concentrează-te cu adevărat pe cum se simte. Concentrează-te pe zonele non-sexuale. Spatele, picioarele sau părul ei.
 • Adu-ți atenția asupra femeii tale de fiecare dată când începi să te gândești la altceva sau să îți faci griji că vei ejacula prematur.
 • Combină totul cu tehnicile de respirație și vizualizare (cel cu norul negru, chiar funcționează bine).

Sexul va fi mai satisfăcător

Avantajul acestei tehnici de întârziere a ejaculării este să fii într-adevăr concentrat pe fiecare senzație pe care o simți. Prin atingerea pielii, sau senzația dată  de părul ei. Senzația propriei tale respirații, ori senzația respirației ei.

După ce începi să observi aceste lucruri, te vei concentra mai puțin pe senzațiile date de penisul tău și vei simți cum ușor te îndrepți spre o mentalitate de „pierdut în moment”.

Vom acoperi acest lucru în detaliu mai târziu, în acest ghid.

Dar, până atunci îți recomand să încerci acest exercițiu chiar din seara asta. Este o tehnică minunată de a îți întârzia ejacularea.

Întârzierea ejaculării: 6. Tehnica frecării (poziție sex pentru întârzierea ejaculării)

Trecerea la o tehnică de frecare este o altă metodă eficientă pentru a-ți întârzia ejacularea. Și atunci când o combini cu alte tehnici este un mod mult mai bun de a îți controla ejacularea decât să te oprești din sex.

Notă: niciodată nu încurajez bărbții să se oprească în timpul sexului, pentru că ar duce la o mentalitate sexuală greșită. Folosește o metodă de frecare în schimb.

Lucrul cel mai important în această tehnică este să îți rotești șoldurile și să le faci să se miște independent față de bustul/pieptul tău.

Majoritatea bărbaților pur și simplu penetrează cu tot corpul, într-un mod rigid. Nu numai că asta duce la un sex plictisitor pentru ea, dar te determină să-ți încordezi excesiv zona pelviană. Și este încordarea în zona care duce direct la ejacularea precoce.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4645″ img_size=”711×400″ alignment=”center”][vc_column_text]Tehnică:

 • În loc să penetrezi cu tot corpul, introdu penisul în vaginul partenerei și rotește-ți șoldurile, așa cum vezi în poza de mai sus.
 • Asigură-te că zona de deasupra penisului (acolo unde îți crește părul pubian) se freacă de clitorisul ei și de zona din jur.
 • Pune o parte din greutatea corpului tău pe brațe ca să îți permită mișcări mai ample ale soldului.
 • Sincronizează rotațiile de penetrare cu ciclurile de respirație.
 • Respiră ușor și adânc.
 • Stai complet concentrat asupra ei.

După ce practici puțin tehnica aceasta o să poți să o folosești ca să nu te mai oprești în mijlocul sexului și să îți satisfaci femeia.

Alte poziții pentru obținerea controlului ejaculării

În mare, trebuie să te gândești ce poziții te vor ajuta să reziști mai mult. Așa cum am discutat în acest ghid, o regulă generală, este că, cu cât folosești mai mulți mușchi, cu atât va fi mai dificil să îți menții mușchii pelvieni relaxați și prin urmare să previi ejacularea precoce.

În primul rând, evită poziția misionarului, când bărbatul este deasupra. Aceste tipuri de poziții necesită să folosești o mulțime de mușchi care se învecinează cu regiunea pelviană.

Majoritatea bărbaților găsesc poziția „femeia deasupra”, atunci când bărbatul stă pe spate și femeia îl călărește, ca fiind poziția în care reușesc cel mai bine să prevină ejacularea precoce.

Alte poziții:

 • Pe lateral.
 • Stând jos (pe un scaun sau pe marginea patului).
 • Orice altă poziție în care stai întins pe o parte.

Întârzierea ejaculării: 7. Butonul de amânare

Această tehnică ar trebui salvată ca și ultima linie de apărare. Și implică manual oprirea ejaculării.

În ciuda a ceea ce presupun majoritatea bărbaților, ejacularea și orgasmul sunt două acțiuni fizice separate. Ele au loc în același timp, dar nu trebuie să fie așa.

Această tehnică implică apăsarea perineului pentru a opri ejacularea, dar nu și orgasmul.

Găsirea Perineului

Perineul se află la jumătatea distanței dintre anus și testicule. O să știi că este locul potrivit atunci când îl simți că pulsează în timpul orgasmului.[/vc_column_text][vc_single_image image=”4646″ img_size=”713×400″ alignment=”center”][vc_column_text]Uite aici ce să faci

 • Apasă tare perineul în timp ce ești pe cale să ejaculezi.
 • Continuă să apeși pe toată durata orgasmului.
 • Oprește-te din a apăsa perineul atunci când simți că toate contracțiile din zonă s-au oprit.

Dacă atingi locul potrivit, nu vei ejacula fizic, dar senzația plăcută se va resimți. Practică această tehnică de unul singur, o singură dată sau de două ori, înainte de a o aplica cu partenera.

Important: această metodă ar trebui folosită doar pentru situații de urgență, ca ultima linie de apărare. Nu o folosi excesiv.

Combinarea tehnicilor instante pentru întârzierea ejaculării

Cel mai bun mod de a utiliza aceste tehnici este de a combina câteva dintre ele în același timp.

Tu vei fi în măsură să vezi care este cea mai eficientă combinație pentru tine. Și sigur o să vezi îmbunătățiri dramatice odată ce începi să experimentezi și să combini exercițiile instante pentru întârzierea ejaculării.

Unele dintre tehnici, cum ar fi reglarea respirației adânci și concentrarea pe senzațiile din atingerea partenerei le recomand pentru folosire permanentă. Pentru că așa vei păstra zona pelviană într-o stare relaxată.

Reține că, pe măsură ce completezi din antrenament, vei vedea că o să începi să aplici unele dintre tehnici în mod automat. Pe măsură ce vei avea mai multă experiență folosind aceste tehnici corpul tău va ști exact ce metodă să folosească și când să o folosească.

Următorul articol din ghid: Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

 1. Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:
  1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
  2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
  3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
  4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
  5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
  6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
  7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
  8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv