You are currently viewing Fructe și alimente care ajută la combaterea impotenței

Fructe și alimente care ajută la combaterea impotenței

6 fructe și alimente uzuale care cresc potența

Combaterea impotenței înseamnă schimbarea stilului de viață. Așa cum se întâmplă în viață, pentru a-ți merge totul ca pe roate, trebuie să stai bine pe toate planurile. Să ai activitate fizică, să fi bine emoțional și, desigur, să ai grijă ce mănânci.

Da, știu că pare greu de crezut, dar mâncarea are un rol important în combaterea impotenței.

De aceea, în acest articol o să-ți vorbesc despre fructele și alimentele pe care să le consumi dacă vrei să combați impotența.

Așa că, hai să trecem la treabă!

Alimente și fructe care te ajută să combați impotența

Mănâncă carne

Carnea conține aminoacizi care îmbunătățesc fluxul sanguin. Iar un flux sanguin crescut înseamnă o potență crescută, implicit lipsa simptomelor impotenței.

Carnea de vită, de pui și de porc conțin carnitină, L-arginină și zinc. Toți acești nutrienți tratează eficient disfuncția erectilă pentru unii bărbați. Și nu o spun eu, o arată studiile NYU Lagone Medical Center.

Așadar, consumă proteină de bază animală și ajută sistemele din organism responsabile cu potența. Desigur, mănâncă carne cu moderație și nu exagera.

Ești vegetarian? Nu-ți face griji, există o soluție și pentru tine. Poți consuma cereale integrale, nuci și produse lactate.

Consumă stridii

Combaterea impotenței se realizează și prin asimilarea de alimente cu proprietăți afrodisiace. Ei bine, stridiile și scoicile vor crește nivelul de testosteron. Iar o creștere a numărului de hormoni înseamnă tratarea impotenței.

Mai mult, stridiile conțin zinc în concentrație crescută, ceea ce va ajuta la impulsionarea fluxului de sânge către organele genitale.

Mănâncă somon

Somonul are acizi grași omega-3. Deja știm că este sănătos pentru inimă. Ei bine, mănâncă somon și pentru a combate impotența.

De altfel, tot peștele cu carne roz, așa cum este și tonul, este bun pentru creșterea potenței.

Să nu uităm că peștele gras nu este recomandat în cazul cancerului de prostată. Conform studiilor apărute în American Journal of Epidemiology, acizii omega-3 pot crește riscul pentru o formă agresivă a cancerului de prostată.

Desigur, cancerul de prostată cu evoluție lentă nu va fi afectat în niciun fel de dieta bogată în omega-3.

Să includem și nuci și semințe

Bogate în zinc și L-arginină, nucile și semințele cresc fluxul sanguin în zona penisului. Exact ce îți trebuie pentru a ameliora simptomele specifice impotenței.

Îți recomand să consumi cât de des poți tu :

  • nuci
  • semințe de dovleac
  • semințe de floarea soarelui
  • nuci pecan
  • alune de pădure
  • arahide

Ce ne-am face fără mere?

Merele sunt fructul cel mai recomandat în obținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat.

Așadar, nu ar trebui să te surprindă vestea că merele ajută și la combaterea impotenței.

De altfel, merele, fructele de pădure, cireșele, ceapa și strugurii negrii conțin quercetină. Quercetina este un antioxidant, un tip de flavonid, cu rol important în controlul prostatei și cistitei interstițiale. În plus, adaugă un plus în dreptul circulației.

Un pahar de vin roșu

Sună bine, nu?

După cum poate ai experimentat deja, vinul roșu crește pofta de chef atât în cazul bărbaților cât și în cazul femeilor.

Sunt chiar cercetări publicate în The Journal of Sexul Medicine Trusted Source care demonstrează cum 2 pahare de vin roșu pe zi cresc dorința sexuală și lubrifierea în cazul femeilor.

Care-i explicația?

În mare parte, efectul este dat de procentul mare de quercetină conținut de vinul roșu.

Cu toate acestea, nu abuza. Chiar dacă ai crede că pofta de sex crește pe măsură ce cresc și paharele de vin, lucrurile nu stau chiar așa. De fapt, dacă depășești cele 2 pahare de vin recomandate nu vei ajunge la rezultate mai bune în pat.

Complicată dieta pentru combaterea impotenței?

Cam multe alimente și fructe pe care să le consumi zilnic, așa-i?

Știu; este greu să incluzi toate alimentele într-o dietă zilnică. În plus, durează până își fac efectul și vezi rezultate pentru potență.

Ei bine, fix de asta am creat uPotent, un produs natural din plante afrodisiace și miere.

Are efect în 30 de minute. Îți tratează impotența și te ajută să faci sex neîntrerupt pentru cât timp vrei tu.