You are currently viewing Ce să faci dacă medicamentele pentru impotență nu au efect

Ce să faci dacă medicamentele pentru impotență nu au efect

Sigur ai auzit și tu măcar o dată despre celebra „pastilă albastră”. În jurul ei s-au creat mituri și tot felul de povești încât nici nu știi ce să mai crezi.

Cu siguranță ai început să cauți mai multe păreri despre medicamentele pentru potență încă de la prima experiență nereușită în dormitor. Sunt sigur că îți trec doar gânduri negative prin cap. Și chiar nu știi cum să faci pentru a avea o viață sexuală normală.

Eu când am pățit-o m-am izolat. Am intrat în depresie și nici nu mai voiam să aud nimic legat de sex. Dar, ușor ușor am început să accept situația. Să înțeleg că fiecare problemă trebuie să aibă și o rezolvare. M-am documentat, am citit cărți și sfaturi de la alți bărbați care au avut disfuncții erectile și au reușit să le trateze.

Așa am aflat mai multe și despre medicamentele pentru potență. Când e bine să le iei, când trebuie să le eviți și ce se întâmplă atunci când ele nu își fac efectul.

Ce sunt medicamentele pentru potența masculină

Medicamentele pentru potență au rol vasodilatator. Adică, cresc fluxul de sânge către zona pelviană. Participă și în absorbția de sânge în peretele penisului  pentru asigurarea erecțiilor de lungă durată.

substante active medicamente potenta

Însă, nu sunt naturale. De regulă au la bază substanțe active obținute în laborator, așa cum este Sildenafilul sau Tadalafilul.

Pentru că sunt medicamente au efecte rapide și intense. De cele mai multe ori funcționează exact așa cum scrie pe prospect. Însă, tot pe prospect o să vezi că sunt trecute o mulțime de reacții adverse și contraindicații.

Iar asta se întâmplă pentru că discutăm de medicamente și nu despre suplimente naturale.

Când se iau medicamentele pentru potența la bărbați

Ca de obicei, medicamentele se iau doar la recomandarea medicului. În caz concret, dacă vrei să iei medicamente pentru potență, nu o să poți să o faci decât dacă ai o rețetă sau o prescripție medicală.

Apropo de asta, doctorul care tratează disfuncțiile erectile este urologul.

Altfel, medicamentele pentru potența masculină se găsesc doar în farmacii. Din nou, ai nevoie de rețetă dacă te duci în fața farmacistului – oricum, online nu le poți comanda din aceleași considerente.

Pastilele se iau atunci când disfuncțiile erectile sunt acute sau atunci când este vorba despre impotență.

De exemplu, dacă ai erecții matinale sau dacă poți să ți-o scoli când te masturbezi, poți trata totul și fără medicamente care conțin chimicale.

Ce faci când nu au efect medicamentele pentru potență

Știai că medicamentele pentru potența la bărbați nu funcționează pentru aproximativ 30% dintre bărbați?

Ei bine, ce faci dacă ești unul dintre ei?

solutii cand medicamentele pentru potenta nu au efect

O alternativă ar fi să încerci cu un alt medicament. De exemplu, dacă ce ai luat tu era pe bază de Tadalafil, schimbă substanța activă cu Sildenafil. Desigur, aceasta este o recomandare și o decizie pe care o va lua doar medicul tău.

Altfel, dacă nicio pastilă pentru potență nu funcționează în cazul tău, ai câteva soluții mai bune, dar care nu îți vor suna neapărat bine. O să înțelegi acum despre ce vorbesc:

  • Injecții în penis: da, dacă medicamentele nu merg, există substanțe care se injectează direct în penis, înainte de partidă (cu 5, 20 de minute înainte). Desigur, și aici ai nevoie de ajutorul unui doctor și clar, nu e plăcut să îți injectezi chestii în instrument.
  • Inserarea unei tablete în uretră: o tabletă specială care conține o substanță activă cu rol în obținerea erecției se introduce în orificiul din vârful penisului. Absorbția substanței se face la nivelul uretrei însă pot apărea iritații și durere.
  • Folosirea unui dispozitiv cu vid: există un dispozitiv special dotat cu o pompă care are rol de a crea vid în jurul penisului. Astfel se drenează sânge în penis și erecția poate dura până la 30 de minute. Îți dai seama că nu este neapărat plăcut procedeul.
  • Implantul în penis: atunci când nimic nu funcționează se poate recurge la operație și la introducerea unor tuburi goale în penis. Aceste tuburi pot fi umflate ulterior atunci când se dorește obținerea erecției și când ea nu poate fi atinsă în mod natural.  

Alternative naturiste pentru tratarea disfuncțiilor erectile

Sigur, toate alternativele descrise mai sus pot fi aplicate ca ultimă soluție în tratarea impotenței.

Când medicamentele nu funcționează eu îți recomand și testarea suplimentelor naturale din plante afrodiziace. Nu au reacții adverse și te ajută să obții erecția în mod natural. Au efecte rapide și nu vin cu contraindicații.

Eu am creat uPotent pentru a scăpa de ejacularea precoce și de teama de eșec. Nu îți pot garanta că va ajuta în tratarea disfuncțiilor erectile severe și cu siguranță nu tratează impotența sau imposibilitatea de a obține erecția din cauze fizice.

Însă, dacă vrei să combați simptomele celor mai populare disfuncții erectile masculine, mierea pentru potență poate fi un înlocuitor eficient și natural pentru medicamentele pentru potență.

This Post Has One Comment

  1. Craciun Nicu

    Am luat pastile sildenafil de 50 și tot nu vrea să mi se scoale ce trebuie făcut

Lasă un răspuns