Te salut! Robert sunt, ca de obicei, în încercarea de a te ajuta să înțelegi mai bine tot felul de lucruri legate de potența masculină. Am tot vorbit pe blog despre disfuncții sexuale și despre tratamente adecvate. Despre cum am ajuns eu să fac uPotent pentru a scăpa de stresul asociat de ejacularea precoce. Mi-am dat seama, însă, că nu am adus vorba până acum despre penisul curbat, o situație destul de des întâlnită în rândul bărbaților.
Și pentru că orice abatere de la normă poate crea anumite situații de panică și, în anumite contexte, chiar anxietate sexuală sau stres acut care culminează cu depresii, am zis că e momentul să stabilim cu exactitate când este cazul să te îngrijorezi și când nu.
Ce anume o să discutăm în articolul de astăzi? Păi, o să vorbim despre curbura penisului. Când este ea normală, când poate fi asociată cu anumite disfuncții sexuale și când este o afecțiune care necesită supraveghere de specialitate sau chiar tratament adecvat. Așa că, hai să începem.
Cuprins
Penisul curbat. Despre normalitate și păreri greșite
De când ești mic te bombardează sexul în diverse forme. Ajungi, desigur, să descoperi și filmele pentru adulți. Vezi cât de faină este masturbarea și poate chiar ajungi să o practici în exces. Nu vreau să vorbesc acum despre masturbarea excesivă și ce poate ea cauza. Ce vreau să punctez este următorul lucru: de cele mai multe ori, în filmele pentru adulți vedem o realitate denaturată. Bărbați cu penisul mult prea lung și mult prea gros. Partide de sex care durează ore în șir. Ejaculare puternică și abundentă. Lucruri care destabilizează încrederea masculină în propria potență.

Nu trebuie să uiți că filmele sunt doar..filme. Acolo sunt actori. Ceea ce vezi nu se întâmplă în realitate. E ok să ai un penis ceva mai mic. Și chiar ușor curbat.
De fapt, pentru unii bărbați curbura penisului este înnăscută și nu afectează viața sexuală. S-ar putea ca acea mică curbură să fie un adevărat avantaj – oferă partenerelor o experiență inedită, mult mai plăcută. Un drum mai rapid către orgasme multiple.
Așadar, dacă ai un penis curbat și poți face sex cu el fără probleme nu-ți face griji. Nu ai o afecțiune și nici nu suferi de probleme cu potența. Așa este penisul tău. Acceptă-l și bucură-te de el și de toate partidele tale nebune de sex.
Curbura penisului. Când devine o problemă
Sunt și situații în care penisul curbat devine o problemă. Cum îți dai seama unde să trasezi limita?
Să știi că nu este greu. De regulă cum te simți atunci când faci sex este dovada de care ai nevoie.
Te doare penisul când faci sex? Simți disconfort când este în erecție sau când o penetrezi? Ți se scoală greu sau nu se scoală la fel pe peste tot (rămâne moale în vârf, de exemplu)?
Toate aceste manifestări sunt considerate disfuncții sexuale pentru că te împiedică să duci o viață normală alături de partenera ta. Poți dezvolta probleme psihologice legate de potență și te poți izola de toți cei din jurul tău. Și nu este bine să faci asta.
Curbura penisului poate fi o problemă și în lipsa disfuncțiilor erectile. Dacă curbura depășește un unghi de 30 de grade s-ar putea să nu prea mai fie plăcut pentru tine și pentru ea să faceți sex. Penetrarea să devină o adevărată provocare.
Deci, da, curbura penisului poate să devină o problemă sau chiar o afecțiune a aparatului reproducător masculin.
Boala Peyronie. Ce este și cum se tratează
Tot ce am specificat mai sus descrie boala peyronie. O afecțiune care necesită tratament de la medicul urolog sau androlog. În unele cazuri chiar și de la chirurg.
Vezi tu, în boala peyronie curbura penisului este foarte pronunțată și unghiul acela tot crește pe măsură ce timpul trece. De fapt, sunt niște plăci fibroase care cresc în țesutul moale al penisului și care provoacă durere și disconfort în timpul actului sexual. Acele plăci duc la apariția curburii penisului.

Cauzele pot fi diverse. Unele de natură genetică, altele pot avea la bază anumite traume suferite în zona pelviană. Cert este că nu prea poți preveni boala peyronie.
Acum, partea bună este că o poți trata sau ține sub control. Din nou, doar cu ajutor de specialitate din partea medicului specialist. Unele tratamente pot include injecții pe bază de produși colagenici, altele pot presupune chiar intervenții chirurgicale locale. Totul depinde în funcție de specificul afecțiunii.
Nu, nu poți trata acasă boala peyronie. Nu există remedii naturiste, leacuri băbești sau scurtături. Așadar, fuguța la medic dacă ai nevoie de ajutor.
Cât despre alte disfuncții erectile deja știi că soluțiile sunt diverse. Da, poți folosi mierea pentru potență.
uPotent are efect rapid și te ajută să recapeți controlul pe ejaculare atunci când ai nevoie. Ai și potență maximă și sex fără stres. Există, desigur și alte soluții. Exerciții pentru creșterea potenței, alimentație cu efect afrodiziac și un stil de viață echilibrat și sănătos care să susțină sănătatea aparatului reproducător.
Despre toate am discutat pe blog cu alte ocazii. Așa că, ai toate informațiile necesare la un simplu search. Sunt sigur că te descurci – dacă nu, îmi poți scrie oricând.