You are currently viewing Ce este apetitul sexual și cum îl îmbunătățești natural

Ce este apetitul sexual și cum îl îmbunătățești natural

Te salut!

Robert sunt, așa cum te-am obișnuit. Bine ai revenit pe blogul uPotent.

Astăzi vreau să-ți vorbesc despre apetitul sexual. Ce înțelegem prin el, care-s valorile lui normale în funcție de vârstă și cum îl îmbunătățești atunci când e cazul.

Dacă cauți soluții practice pentru disfuncții erectile, atunci poți să citești și alte articole pe care le-am scris recent:

Hai să revenim la ale noastre.

Ce este apetitul sexual

Apetitul sexual poate fi definit ca frecvența cu care simțim nevoia de a face sex. Da, bărbații îl au în mod natural ceva mai crescut decât femeile. Dar, să știi că nu-i o regulă.

Secreția de testosteron poate influența dorința ridicată a bărbaților către sex, însă sunt destul de multe cazurile în care femeile simt o nevoie mai mare decât cea a bărbaților către momentele de intimitate. De regulă, perioada în care ele sunt mai dornice decât noi se întâmplă la maturitate și în preajma ovulației.

cresterea rapida a apetitului sexual

Da, după cum îți dai seama, apetitul sexual are legătură cu nevoile noastre instinctive: reproducerea.

Parametrii normali ai apetitului sexual

Omul funcționează după principii simple, bine înrădăcinate în ADN. Tot ce se întâmplă pe lângă, apare pentru că avem tendința de a complica mult lucrurile.

Așadar, atât bărbații cât și femeile se nasc cu instinctul reproducerii. Ne asigurăm hrana, ne odihnim și, apoi, ne reproducem. Nu neapărat în această ordine, dar acestea sunt o parte dintre instinctele omului.

Astfel, chiar dacă poate nu te-ai aștepta, apetitul sexual are valori destul de reduse. În perioada în care ajungem la maturitatea sexuală, apetitul este influențat de aspectul social, precum și de cel psihologic. Lipsa de experiență, inhibițiile, așteptările celor de lângă noi sau credința pot influența în mod direct valorile apetitului sexual.

În acest mod, dorința de a face sex este destul de redusă până spre 20, 25 de ani. Da, poate în capul tău sunt doar partide care de care mai nebunatice, dar pus în fața faptului împlinit, s-ar putea să te cam surprindă rezultatele.

mai multa dorinta de sex

Apetitul sexual crește pe măsură ce înaintăm în vârstă. Relațiile de cuplu, stabilitatea financiară, dorința de a avea o familie, toate reușesc să crească în mod natural libidoul. Astfel, după 30 de ani raporturile sexuale cresc cu până la 50% față de perioada anterioară – se poate ajunge și la 3, 4 partide de sex per săptămână.

Tot în mod natural apetitul sexual scade după 50 de ani atât pentru bărbați cât și pentru femei. Valorile ajung spre cele de după 18 ani când putem avea 3, 4 raporturi sexuale per lună. Însă, partidele vor fi mai intense și mult mai plăcute în această perioadă de maturitate deplină.

Cum crești apetitul sexual fără medicamente

Indiferent de ce ai crede, cel mai probabil pofta ta de sex este în limite normale – asta, vorbim din punctul de vedere anatomic, al funcționării normale a organismului tău.

Însă, există soluții prin care poți crește apetitul sexual, sau libidoul, fără a lua medicamente.

Ai o mulțime de alimente afrodiziace, de băuturi bune pentru potență, de legume și fructe care să crească pofta de sex.

Apoi, îți recomand să renunți la vicii și să faci mai multă mișcare. Să te hidratezi mai bine, să bei un pahar de vin roșu înainte de sex și să te odihnești bine noaptea.

Dacă femeia este la menopauză, atunci lubrifiantul nu trebuie să lipsească. Poți încerca jucării sexuale și să pui în scenă fantezii erotice pentru a stimula starea de excitație dintre voi.

Desigur, dacă ești bărbat și suferi de disfuncții erectile, acum ar fi un bun prilej să le rezolvi. Tratează și problemele psihologice legate de potența la bărbați și scapă și de stările sexuale de anxietate.

Și ca să uiți rapid de probleme, poți încerca fără griji uPotent. Eu de asta l-am creat. Bine, m-a ajutat și să scap de ejacularea precoce, însă e plin de vitamine care cresc apetitul sexual în mod natural. uPotent e un supliment pentru potența masculină, o miere pentru potență cu efect rapid și fără adaosuri și alte nebunii.

Lasă un răspuns