You are currently viewing Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv

Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv

Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv

Acest articol face parte dintr-un ghid complet în care înveți cum să scapi definitiv de ejacularea precoce, să obții controlul total asupra ejaculării și să termini când vrei tu.

Dacă vrei să îți tratezi ejacularea precoce îți recomand să începi de aici:  Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce.

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru ejacularea precoce îți recomand să încerci afrodisiacul pentru ejaculare precoce uPotent.

Exercițiu 1

Următorul exercițiu va implica masturbarea. Principalul obiectiv al acestui antrenament va fi să punem la lucru ceea ce ai învățat anterior în acest ghid astfel încât să îți tratezi ejacularea precoce.

Așadar, concentrarea va fi axată pe relaxarea mușchilor pelvieni. Desigur, nu uita să te asiguri că respiri corect. De fapt, folosind tehnicile corecte de respirație și de relaxare pe care le-ai învățat, vei reuși să ții mușchii pelvieni relaxați.

Începe prin a te întinde în pat în timp ce ești sigur că ai o poziție confortabilă. Picioarele tale ar trebui să fie puțin despărțite, coapsele să nu se atingă.

Vreau să începi prin a face exercițiul de respirație, pe care l-ai urmat în articolele anterioare (Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce). 

Ar trebui să inspiri timp de 7 secunde și să expiri timp de aproximativ 12, sau mai mult dacă se simte confortabil. Din nou, nu număra secundele, doar relaxează-te și respiră. Ține minte tehnica de vizualizare pe care ai practicat-o cu respirația. În timp ce expiri, imaginează-ți un vânt liniștitor care trece prin corpul tău până jos în regiunea pelviană. Vei fi uimit de cât de eficient este acest lucru în relaxarea mușchilor pelvieni.

Acum, începe să te atingi ușor cu degetele pe corp. Încearcă să simți cât mai mult senzația creată și să îi acorzi multă concentrare și atenție. Pe măsură ce devii mai conștient de senzațiile oferite de atingerea degetelor pe corp, mută mâna spre penisul tău și începe să te masturbezi ușor. Nu îți face griji dacă penisul nu este sculat și nu te forța să îl scoli. O să ajungi și acolo. Doar relaxează-te.

Continuă acest lucru în timp ce mărești lent viteaza cu care te masturbezi. În timp ce atingi zona sensibilă de sub capul penisului, probabil vei observa cum sfincterul tău anal se tensionează (adu-ți aminte de el, am vorbit în acest articol despre RA Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni). Ai grijă de această încordare și readu sfincterul anal într-o stare relaxată.

Pe măsură ce continui să te masturbezi, încearcă să schimbi viteza și tehnica. Rămâi cât mai conștient și atent la cum reacționează corpul tău la fiecare schimbare. De asemenea, analizează nivelul de excitare.

Este în regulă dacă te oprești sau încetinești atunci când practici acest exercițiu la început. Totuși, încearcă să eviți oprirea dacă este posibil. Obiectivul tău este să ajungi la un nivel în care nu mai este necesar să încetinești sau să te oprești. Nu îți face griji dacă nu reușești la început. Până la urmă, tocmai de aceea facem acest exercițiu.

După o perioadă de timp, pe măsură ce nivelul de excitație crește, observă că mușchii tăi pelvieni vor deveni automat tensionați. De asemenea, o să poți observa că încordezi conștient sau fără să vrei acești mușchi. Probabil nu ai realizat că o făceai până acum.  Observă că acum ai controlul pentru a-i relaxa din nou.

Controlul tău asupra mușchilor din zona pelviană va deveni din ce în ce mai bun pe măsură ce repeți acest exercițiu de câteva ori. Este posibil ca ei să încerce să rămână încordați, dar nu te da bătut, continuă să încerci.

Adu-ți aminte de tehnicile de respirație și vizualizare (cel cu vântul liniștitor) pe care le-ai învățat anterior. Sunt incredibil de eficiente la detensionarea acestor mușchi.

După ce ai ajuns la timpul pe care ți l-ai setat (de exemplu 20 de minute, având în vedere că ai vrea să reziști în pat 20 de minute – dacă vrei, poți să o faci pentru și mai mult timp), continuă până la ejaculare. Nu încerca să te oprești, doar relaxează-te și bucură-te de moment. O să observi că orgasmul pe care îl vei experimenta va fi mult mai puternic și mai plăcut decât de obicei. Acesta este unul dintre beneficiile ascunse ale acestui ghid.

Ar trebui să urmezi exercițiul de cel puțin 3 ori pe săptămână. Nu există o perioadă stabilită înainte de a fi gata să treci la următorul. Cel mai important este să reziști în acest exercițiu atât timp cât îți dorești să reziști în pat, fără să fie nevoie să te oprești sau să încetinești.

Scopul este să dezvolți o înțelegere mult mai bună a ceea ce se întâmplă în corpul tău și ar trebui să începi să obții un nivel mai ridicat de control asupra musculaturii tale, dar în special în regiunea pelviană.

Când simți că ești gata, poți să începi următorul exercițiu. Este important să poți să termini complet și corect acest antrenament înainte de a trece la următorul. Deci, pe măsură ce lucrezi următorul exercițiu și în cazul în care ți se pare prea dificil, nu îți fie frică să te întorci la cel anterior (cel scris mai sus) pentru încă câteva ședințe.

Exercițiul 2

Acum ai învățat cum să îți relaxezi mușchii pelvieni și să îți crești în general capacitatea de a vedea cum corpul tău reacționează atunci când te masturbezi. Ai puterea de a controla ejacularea fără a folosi lubrifiant. Următorul pas este să adăugăm lubrifiant acestui exercițiu.

Ceea ce facem este să lucrăm constant senzația de a fi într-un vagin. Bineînțeles, mâna nu seamănă foarte mult cu un vagin, dar, pe măsură ce adaugi lubrifiant, vei vedea că mult mai multă stimulare se resimte. Și va fi mai greu să controlezi ejacularea precoce.

Acest exercițiu va fi similar cu cel precedent, însă de data aceasta vei folosi un lubrifiant. Scopul nostru este să creștem constant nivelul de stimulare asupra penisului. Adăugarea lubrifiantului va crește semnificativ capacitatea de încordare a mușchilor pelvieni, deci fi atent la acest lucru.

Din nou, obiectivul tău este să menții mușchii pelvieni într-o stare relaxată ca să poți amâna ejacularea precoce. Nu uita de sfaturile precedente: folosește tehnicile de respirație și vizualizare pentru a crește controlul tău asupra mușchilor, totul pentru a trata ejacularea precoce.

Nu uita să începi cu exercițiul de respirație și vizualizare (cel cu vântul liniștitor), asigurându-te că ești complet relaxat. Rămâi conștient de toate simțurile tale. Simte acolo unde pielea atinge patul. Apoi, folosind lubrifiantul începe prin a te masturba, în timp ce crești treptat viteza și intensitatea. Analizează starea sfincterului anal în timp ce îți atingi capul penisului. Dacă simți că mușchii pelvieni se încordează, în special sfincterul anal, asigură-te că îi readuci într-o stare detensionată. Dacă simți că trebuie să te oprești la început pentru a te relaxa, poți să o faci, dar obiectivul final este să relaxezi acești mușchi în timp ce te masturbezi.

Continuă antrenamentul până când ajungi la timpul setat (nu mai puțin de 20 de minute), așa cum ai făcut în exercițiul anterior. Cu toate acestea, nu te concentra pe timp. Ar trebui să stai cât mai relaxat și atent la senzațiile din corpul tău încât timpul este ultimul lucru la care să te gândești.

Nu există un număr stabilit de repetări. Important este ca tu să poți să continui masturbarea pentru un timp rezonabil, fără a fi nevoit să încetinești sau să te oprești. De asemenea, ar trebui să încerci să schimbi poziția mâinii. Vei afla în curând care poziții oferă cele mai intense plăceri. Asigură-te că folosești pozițiile cele mai stimulente și că devii confortabil cu ele.

Știu că este posibil să te tenteze să treci rapid de la primul exercițiu la acesta. Îți va da impresia că ai făcut progrese. S-ar putea să vrei să trișezi și să folosești mâna în pozițiile cu cele mai mici niveluri de stimulare, dar până la urmă te păcălești singur. Dacă în orice moment simți că acest exercițiu cu lubrifiant este prea dificil, nu este nimic rău în a te întoarce o perioadă la exercițiul inițial. Nu te simți ca și cum ar fi un eșec.

Nu ai nevoie decât de ceva timp pentru practică.

Mă bucur că ai ajuns la final, știu că a fost un ghid lung, dar toate informațiile te vor ajuta să scapi definitiv de ejacularea precoce.

Robert – creatorul uPotent.

Ai o partidă plănuită și nu ești sigur dacă o să reușești să îți controlezi ejacularea?

Nu îți face griji, este ceva firesc prima oară, după ce înveți să controlezi ejacularea.

Îți recomand să încerci uPotent, o să te ajute să termini mai greu și totodată te va ajuta să rămâi mult mai relaxat și mai concentrat pe parteneră.

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:

  1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
  2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
  3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
  4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
  5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
  6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
  7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
  8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv