You are currently viewing Cum scapi de anxietate când ai probleme cu potența

Cum scapi de anxietate când ai probleme cu potența

Mai devreme sau mai târziu vei avea probleme cu potența și cu erecția. Poți râde și poți spune că nu o să ți se întâmple niciodată. Dar, adevărul e altul. Și nu, nu mă refer la impotență ci la acele disfuncții sexuale la care ne gândim cu groază: pierderea erecției, greutatea de a obține o erecție, ejacularea precoce și altele similare.

Poți crede că sunt probleme izolate, dar nu-i așa. Nu, nu o să auzi bărbați discutând pe stradă despre cum nu au putut ei să facă sex. Însă, asta nu înseamnă că disfuncțiile sexuale nu există. De fapt, ele afectează bărbații de orice vârstă. Tineri, maturi, experimentați sau amatori în ale sexului.

Partea cea mai nasoală nu constă în problemele propriu-zise. Ele se întâmplă și se pot rezolva prin diverse metode. Partea proastă e că încă de la primul eșec apare panica. Se instalează frica de a nu se repeta experiența. Și anxietatea e doar la un pas.

Despre problemele de natură psihologică asociate cu potența masculină am mai discutat. Poți citi mai multe informații în articolul meu de pe blog. Astăzi vreau să vorbesc despre stările de anxietate, cele care nu fac altceva decât să îți agraveze situația.

Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Și eu am simțit din plin efectele problemelor cu potența. Nu degeaba am făcut un afrodiziac 100% natural. Chiar înțeleg stările depresive și de anxietate, precum și teama de a mai fi cu o femeie.

Potența la bărbați și anxietatea post-eșec

Îți spun de pe acum: nu e nimic rău cu tine. Nu suferi de vreo afecțiune. Nu ești bolnav și cu siguranță nu vei ajunge impotent. Cel puțin nu din cauză că ți-a venit prea repede sau că nu ai putut să o f**i pentru că nu o aveai suficient de sculată.

anxietate potenta

Ești ok, doar că trebuie să lucrezi puțin cu psihicul tău.

Potența la bărbați nu e cum îți imaginezi tu. Pentru ca un bărbat să ajungă la erecție și să o poată menține nu e de ajuns doar să își dorească să facă sex.

Contează partenera, starea de spirit, odihna, alimentația, sănătatea sistemului circulator, starea de excitație, libidoul, hormonii și multe, multe altele.

E și normal ca fiecare partidă de sex să fie diferită. Poate astăzi o penetrezi ca nebunul și reziști mult și bine și mâine să te trezești că nici măcar nu poți să ai o erecție suficient de tare.

Cert e că dacă ai o singură experiență eșuată, o să exagerezi totul. Imediat vei crede că ea nu te mai vede un bărbat viril. Că se va duce vestea că ești impotent. Că sigur ți se va întâmpla și data viitoare și că nu vei mai putea să faci sex niciodată.

Când apar gândurile negative, se instalează anxietatea. Cea de după eșec.

Cum știi că suferi de anxietate

Sunt și bărbați care neagă că problemele cu erecția și cu potența sunt legate de psihic. Ei cred că e o problemă strict fizică și care se rezolvă prin tratament medicamentos.

Eu zic că e inevitabil să fii bine psihic atunci când s-a întâmplat să nu poți f**e. E și normal să îți faci griji.

Cum îți dai seama că suferi de anxietate?

Păi, e simplu. Te gândești mereu la ce ți s-a întâmplat. Visezi noaptea, cauți non-stop informații pe net și soluții care mai de care mai miraculoase.

anxietate cuplu disfunctii erectile

Ți-e rușine de tine și nu te simți în stare să vorbești cu nimeni despre pățania ta. Chiar și gândul de a mai face sex îți provoacă teamă. Ți-e frică să mai întorci capul pe stradă după una bună. Tot ce poți să faci este să te masturbezi. Ba și asta vrei să o oprești pentru că sigur te gândești că masturbarea excesivă a cauzat totul.

Suferi de anxietate când viața ta normală îți este influențată de gândurile negative. Când te gândești cu frică la sex. Când refuzi oportunități de a face sex și când nu mai vrei să te masturbezi.

Cum scapi de anxietate când ai probleme cu potența

Mai ții minte cum era înainte de un examen important? Cât de stresat erai și cât de liber te simțeai imediat după ce ieșeai din sala de curs?

Așa-i și acum. Ai nevoie să te descarci și să te eliberezi. Să vezi tu că totu-i bine și că există o rezolvare.

Așa că, află că indiferent de ce disfuncție sexuală ai, există soluții. Ți-am scris despre ele în blogul meu. Am vorbit despre cum să respiri corect când faci sex, despre cum să antrenezi mușchii pelvieni, despre cum să te masturbezi corect și chiar despre ce alimente să mănânci sau despre leacuri populare și naturale pentru potență.

După cum vezi, ai remedii. Totul se rezolvă. Așa că, nu te mai stresa.

Ai nevoie de puțină disciplină și de exercițiu. Ideea principală e că se rezolvă și că poți face sex normal. Ba chiar mai bine decât erai tu obișnuit.

Știu, durează până să ai rezultatele dorite. Asta m-a speriat și pe mine la început. Bine, bine se rezolvă, dar eu vreau să pot să f*t normal acum, nu peste 3 luni.

Și fix de asta am făcut uPotent. Și îți recomand și ție mierea pentru potență. E ca atunci când termini cu examenul. Răsufli ușurat când știi sigur că nu ai motive să îți fie frică de eșec.

Iei un plic de uPotent și ești asigurat. Ai erecție rapidă, tare, de lungă durată și control pe ejaculare. Așa scapi de anxietate și de teama de a face sex. Și ai timp să schimbi stilul de viață sau să pui în practică toate exercițiile care te ajută să crești performanța sexuală.

Lasă un răspuns