You are currently viewing Adevăratele beneficii ale vinului roșu pentru potență

Adevăratele beneficii ale vinului roșu pentru potență

Sunt absolut sigur că ai auzit că vinul roșu e bun pentru sex. Că dacă îl bea ea o să sară pe tine. Și că dacă îl bei tu o să ai erecții de invidiat.

Ca de obicei în spatele adevărului se creează și multe mituri. Tot felul de povești în care nu știi dacă e bine să crezi sau nu.

Așa cum am făcut atunci când am vorbit despre efectele ceaiului de tei pentru potența la bărbați, astăzi o să încercăm să facem din nou lumină. Este sau nu vinul roșu recomandat pentru potența masculină?

Ce face vinul roșu în organismul bărbatului și al femeii

Studiile au arătat că vinul roșu consumat cu moderație este extrem de benefic pentru funcțiile sexuale atât în cazul bărbaților cât și al femeilor.

vin rosu pentru sex

În organismul masculin, vinul roșu crește secreția de testosteron, hormonul care te va ajuta și să obții erecția mai repede, precum și să o menții pentru mai mult timp.

În cazul femeilor, consumul de vin roșu a demonstrat creșterea fluxului de sânge în zonele erogene. O femeie care a băut un vin roșu înainte de partidă va ajunge la orgasm mai ușor și va avea un nivel de lubrifiere crescut. În plus, femeile se vor excita mai ușor și mai repede dacă vor consuma cu regularitate vin roșu – băutura este bună pentru creșterea libidoului pentru ambele sexe.

Adevăratele beneficii ale vinului roșu pentru potența la bărbați

Vinul roșu conține resveratrol, un puternic antioxidant care combate afecțiunile cardio-vasculare. Bolile de inimă sunt principala cauză pentru care bărbații pierd, în timp, erecția maximă.

Alcoolul alături de polifenolul care se regăsește în vinul roșu relaxează organismul. Consumul moderat îmbunătățește dorința sexuală și circulația sângelui în zona pelviană. În plus, sistemul nervos va susține senzația de dezinhibare, un efect extrem de benefic în special pentru creșterea calitativă a orgasmului feminin. În cazul bărbaților, consumul de vin va determina ejacularea mai puternică și mai intensă în plăcere.

bea vin rosu inainte de sex

Vinul roșu provoacă erecții naturale și ajută în obținerea unui control mai bun asupra ejaculării. Acest lucru se întâmplă datorită absorbției eficiente a sângelui în peretele spongios al penisului.

Vinul roșu luptă împotriva depresiei, un aspect esențial atunci când vorbim despre majoritatea problemelor cu potența la bărbați. Astfel, un pahar de vin roșu înainte de sex o să te ajute să uiți de stările de anxietate de performanță sau de problemele psihologice asociate cu disfuncțiile erectile.

Ce nu face vinul roșu pentru potență

Vinul roșu nu te ajută să o bagi în pat. Dacă ea nu te vrea, cu siguranță că un pahar de vin nu o să-i schimbe sentimentele.

Consumul în exces nu crește efectele benefice pentru potență. Din contră, s-ar putea să agraveze eventualele disfuncții erectile existente. Așadar, nu consuma vin roșu în exces din dorința de a performa cât mai bine.

vinul rosu si dorinta sexuala

Doza recomandată este de cel mult două pahare înainte de partidă. Atât pentru tine, cât și pentru ea. Tot ceea ce depășește această cantitate s-ar putea să îți influențeze în mod negativ atât experiența cât și orgasmul.

Desigur, pentru beneficii cât mai bune este recomandat vinul roșu natural. Evită băuturile alcoolice care conțin îndulcitori, arome sau coloranți.

Ce altceva să încerci pentru potență, erecție și control pe ejaculare

Vinul roșu e cu siguranță bun pentru sănătate și potență. Dar nu face minuni. Dacă tu ai probleme reale cu potența masculină, atunci îți recomand mierea uPotent. Este un supliment natural, din plante afrodiziace.

Are efect în doar 20, 30 de minute de la administrare și te ajută să reziști exact atât cât vrei tu. Erecția va fi tare și nu o vei pierde când ți-e lumea mai dragă. Orgasmul o să fie intens și o să poți să continui chiar și după primul număr.

Altfel, în blogul meu găsești și alte informații care să te ajute să treci cu bine peste toate experiențele tale eșuate. Să uiți de frica de eșec și să faci sex exact așa cum îți dorești.

Lasă un răspuns