You are currently viewing 6 fructe și alimente uzuale care cresc potența

6 fructe și alimente uzuale care cresc potența

6 fructe și alimente uzuale care cresc potența

Să ai o potență maximă depinde de cât de bine stai pe toate planurile. Fizic, emoțional și, să nu uităm, alimentația, sau ceea ce mănânci în fiecare zi.

Așadar, dacă nu știai, mâncarea joacă un rol vital în obținerea unei potențe maxime.

În acest articol o să îți prezint cele mai uzuale și la îndemâna ta fructe și alimente care cresc potența.

Să vedem despre ce este vorba.

6 fructe și alimente care cresc potența

Include o varietate de carne în dieta ta pentru a-ți îmbunătăți potența.

1.Carnea

Carnea de vită, carnea de pui și carnea de porc conțin carnitină, L-arginină și zinc. Carnitina și L-arginina sunt aminoacizi care îmbunătățesc fluxul sanguin.

Iar, fluxul de sânge neîntrerupt este crucial pentru potență (obținearea unei erecții). În plus, potrivit NYU Lagone Meducal Center, acești doi nutrienți pot trata în mod eficient disfuncția erectilă la unii bărbați.

Așadar, servește proteine de bază animală (cu moderație, desigur) pentru a ajuta și susține sistemele care contribuie la potență.

Vegetarienii pot opta pentru cereale integrale, nuci și produse lactate.

2. Stridii

Probabil ai auzit de proprietățile afrodisiace ale stridiilor. La o conferință a Societății Chimice Americane cercetătorii au împărtășit faptul că stridiile și scoicile conțin compuși care cresc nivelul de testosteron.

Și, un impuls în producția de hormoni se traduce prin maximizarea potenței. Stridiile sunt de asemenea, o sursă excelentă de zinc, care impulsionează fluxul de sânge către organele genitale.

3. Somonul

Somonul este cunoscut pentru faptul că are acizi grași omega-3, sănătoși pentru inimă.

Dar, peștele cu carne roz, precum și tonul ar putea fi cheia și pentru îmbunătățirea potenței tale.

Nu uita însă că o dietă bogată în pește gras nu poate fi o poțiune pentru potența bărbaților care sunt expuși unui risc ridicat de cancer de prostată. Studiile publicate în American Journal of Epidemiology sugerează că acizii grași omega-3 ar putea crește riscul pentru o formă agresivă a bolii.

Cancerul de prostată cu grad scăzut de risc și cu evoluție lentă nu este afectat de consumul de alimente bogate în omega-3.

4. Nuci și semințe

Nucile și semințele sunt bogate în zinc, adevărate gustări sănătoase care conțin L-arginină – un nutrient care impulsionează fluxul sanguin în zona organelor genitale.

Așadar, încearcă să consumi cu regularitate:

  • nuci
  • semințe de dovleac
  • semințe de floarea soarelui
  • nuci pecan
  • alune de pădure
  • arahide

Nucile au un dublu rol în stimularea și creșterea potenței: îmbunătățesc fluxul sanguin și sunt bogate în omega-3.

5. Mere

Cunoști cu siguranță zicala: „un măr pe zi ține doctorul departe”.  Ei bine, consumul regulat de mere ajută și la maximizarea potenței.

Merele, alături de fructele de pădure, cireșele, ceapa și strugurii de culoare închisă, sunt bogate în quercetina. Acest antioxidant, un tip de flavonid, oferă o serie de beneficii importante pentru sănătate.

În ceea ce privește potența, quercetina joacă un rol în controlul prostatei și cistitei interstițiale și favorizează circulația.

6. Vinul Roșu

Evident, nu?

Un pahar de vin roșu va crește cu siguranță pofta de chef atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Cercetările publicate în The Journal of Sexual Medicine Trusted Source au arătat că unul sau două pahare de vin roșu pe zi au crescut dorința sexuală sau lubrifierea în cazul femeilor.

Vinul roșu conține quercetina, ceea ce ar explica studiile și concluziile menționate mai sus.

Mai mult, cercetătorii au remarcat că un consum mai ridicat de două pahare de vin roșu pe zi, sau consumul altor tipuri de băuturi alcoolice nu implică rezultate mai bune. Pe scurt, pofta de sex și potența nu crește odată cu numărul paharelor de vin băute. Așadar, moderația este și în acest caz soluția cea mai potrivită.

Știu; este destul de greu să faci rost de toate alimentele și fructele pentu potență și să le consumi într-un mod variat în fiecare zi. Și în plus, durează ceva timp până când beneficiile pot fi resimțite cu adevărat.

Tocmai de aceea am creat uPotent, produs natural din plante afrodisiace și miere.

Are efect în doar 30 de minute și îți va maximiza potența cu mult peste nivelul normal.

Îl poți comanda de aici. (Afrodisiac pentru potență)