You are currently viewing Ejaculare Precoce: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ejaculare Precoce: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ejaculare Precoce: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce

Salut! Sunt Robert, creatorul uPotent. Sunt aici să îți arăt cum am reușit să obțin controlul total asupra ejaculării precoce și cum mi-am îmbunătățit remarcabil rezistența în pat.

Probabil ai mai citit zeci de articole despre cum să scapi de ejacularea precoce. La fel am făcut și eu. Totul a plecat când, brusc, dintr-o partidă normală de 20-30 de minute am ajuns să nu pot rezista mai mult de 1-2 minute.

Toate tehnicile și informațiile pe care le-am găsit inițial pe internet și pe care le-am aplicat nu m-au ajutat cu absolut nimic. Și asta pentru că majoritatea sfaturilor sunt imposibil de urmat în timp ce faci sex.

Și, în plus, sunt foarte multe persoane și doctori care spun că nu există un tratament pentru ejacularea precoce.[/vc_column_text][vc_single_image image=”5018″ img_size=”700×700″ alignment=”center” label=””][vc_column_text]Dar, vreau să îți spun că toți se înșală amarnic.

Oricine poate rezista mai mult în pat. Trebuie doar să înveți cum.

Ejaculare precoce: Pentru cine este acest ghid?

Pentru absolut oricine, fie că ejaculezi în 1-2 minute sau 15-20. Ceea ce înveți în acest ghid este cum să obții controlul total asupra ejaculării.

Pe scurt, o să înveți să reziști cât vrei tu – chiar și ore. Totul depinde de cât de serios vei fi în aplicarea tehnicilor și antrenamentelor explicate în ghid.

Ejaculare Precoce: Ce nu este acest ghid?

În acest ghid nu vei găsi exerciții de genul începe/oprește (din masturbare sau sex).

Majoritatea informațiilor de pe internet legate de tratarea ejaculării precoce scriu despre lucruri similare cu ceea ce am menționat mai sus.

Teoretic, ceea ce te învață este să te masturbezi și atunci când simți că îți vine, să îți dai drumu; te oprești până când simți că senzația de ejaculare trece.

Sau, să îți strângi penisul de la bază, sau să îi presezi capul și după ce senzația de ejaculare trece, începi de la capăt.

Am încercat aceste recomandări și nu merg.

Imediat ce senzația de ejaculare trece și încep iar să mă masturbez nu durează mai mult de câteva secunde și senzația de ejaculare revine. În plus, cum ai putea să satisfaci o femeie în stilul ăsta, când trebuie să te oprești o dată la câteva zeci de secunde ca să îți revii?

Nu este nici despre exercițiile kegel (exerciții în care trebuie contractați mușchii pelvieni). Și am să îți spun, nu te ajută cu nimic dacă înveți să îi încordezi.

Din contră, încordarea acestor mușchi cauzează ejacularea precoce. Cu toate că ne vom concentra pe aceeași grupă de mușchi, tehnicile din acest ghid sunt diferite de tot ceea ce ai citit până acum.

O să te învăț secretul și anume cum să controlezi mușchii pelvieni pentru a-i ține într-o stare relaxată.

Iar acea stare relaxată este cea care îți va oferi controlul total asupra ejaculării precoce.

Ejaculare Precoce: Ce este așa diferit în ghidul nostru?

Ceea ce este diferit în acest ghid constă în faptul că tehnicile pe care le folosesc ca să îmi întârzii ejacularea cât vreau, chiar funcționează.

Motivul pentru care funcționează atât de bine este că se concentrează cu adevărat pe zonele care contribuie la ejacularea precoce.

Tot ghidul a fost gândit pe un singur principiu. Toate metodele și exercițiile pe care le vei învăța sunt făcute astfel încât tu să obții controlul total asupra mușchilor pelvieni și să îi ții relaxați în timp ce întreții relații sexuale.

„De ce este asta important?”

Bună întrebare. Pentru un singur motiv. Atunci când mușchii pelvieni sunt relaxați și într-o stare în care tu îi poți controla, fizic, îți va fi imposibil să ejaculezi.

Cheia este să nu ajungi să te concentrezi pe starea acestor mușchi doar atunci când îți vine să ejaculezi. În momentul acela va fi prea târziu.

O să înveți să recâștigi controlul asupra mușchilor pelvieni cu mult timp înainte ca actul sexual să înceapă.

„Ce e de făcut?”

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5014″ img_size=”700×700″ alignment=”center”][vc_column_text]Mai întâi citește acest articol în care vreau să îți prezint despre ce este vorba în ghidul din care înveți să controlezi ejacularea.

În fiecare capitol o să găsești un link care te va duce către un articol în care vei regăsi informațiile în detaliu. În felul acesta vei învăța ce este, cum se manifestă și cum scapi de ejacularea precoce.

Unele exerciții explicate în acest ghid s-ar putea să ți se pară ciudate și lipsite de sens. Ele sunt însă bine gândite astfel încât să scapi de ejacularea precoce fără a fi nevoit să consumi un produs pentru ejaculare precoce.

Este greu să înveți cum să scapi de ejacularea precoce?

Nu vreau să te îmbăt cu apă rece și să îți spun că este ușor, pentru că asta ar înseamna să te mint.

Să îți controlezi ejacularea este o abilitate, cum ar fi șofatul; nu te naști șofer ci înveți să devii unul. Ai nevoie de practică și de cineva care să te îndrume.

Eu voi fi „instructorul tău de ejaculare precoce”.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”5016″ img_size=”700×700″ alignment=”center” label=””][vc_column_text]O să îți arăt secretul meu și anume cum am reușit să îmi controlez grupa de mușchi care este responsabilă pentru ejacularea precoce. Mușchi despre care nici nu știam că există.

În funcție de cât de serios vei fi în aplicarea a ceea ce am să te învăț vei putea rezista mai mult decât credeai vreodată că este posibil. Aplicarea exercițiilor pe care le voi prezenta fac diferența dintre o partidă de 5 minute și una de 1 oră.

Deci, ce e de făcut? Cum scap de ejacularea precoce?

Mă bucur că ești interesat. Mai întâi, am să îți prezint pe scurt despre ce este vorba. Mai apoi, o să găsești câte un articol detaliat pentru fiecare subiect în parte.

Mare atenție: este important să citești articolele pe rând, pentru că toate te vor învăța lucruri noi, pornind de la aspecte esențiale și până la subtilități. Ca și șofatul, nu poți să conduci pe străzile publice până când nu înveți regulile circulației.

Așa că hai să începem:

1. Cauzele ejaculării precoce. De ce termini repede?

Înainte să începi antrenamentul pentru ejaculare precoce, o să îți spun pe scurt ce este ejacularea precoce și ce o determină.

Astfel vei înțelege mai bine care este rostul exercițiilor pe care le vei aplica mai târziu în acest ghid.

Cauzele ejaculării precoce

2. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării și să termini mai greu.

Ai vreo partidă plănuită astăzi?

Din păcate, nu pot să îți promit că vei înfrânge ejacularea precoce până în seara asta.

Ce pot să fac este să îți dau o listă de super tehnici care pot aduce o îmbunătățire instantă asupra ejaculării tale.

Pe lângă aceste tehnici, dacă vrei o soluție rapidă pentru diseară, îți recomand să iei uPotent și să îl folosești împreună cu aceste tehnici.

Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării

3. Procesul ejaculării precoce. Cum se manifestă ejacularea precoce?

Știi cu adevărat cum funcționează corpul tău și mai exact procesul ejaculării precoce?

De obicei, avem cunoștințe vaste despre lumea și mediul extern corpurilor noastre. Dar cât de multe cunoști despre ce se întâmplă în interiorul corpului tău?

Aceste informații te vor ajuta să te înțelegi mai bine și să înveți mai ușor cum să scapi de ejacularea precoce.

Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature

4. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi

Modul în care te masturbezi poate fi blestemul care te-a făcut să ejaculezi prematur, sau poate fi unul dintre instrumentele cheie pentru a-ți dezvolta un nivel superior de control asupra ejaculării.

Aici am să îți explic în mare despre cum să te masturbezi corect. Apoi, într-un alt articol mai detaliat o să reluăm subiectul, dar nu înainte de a te familiariza cu informațiile de bază.

Ejacularea precoce și masturbarea

5. Cum să respiri pentru a întârzia ejacularea precoce

Nu am cuvinte să îți spun cât de important este modul în care respiri atunci când faci sex. Și cât de mult poate să îți întârzie ejacularea o respirație corectă.

Este normal și natural să respiri adânc în timpul actului sexual, dar totuși 99% dintre bărbații care suferă de ejacularea precoce nu reușesc să o facă.

Am să îți arăt care este cel mai eficient mod de a respira pe care eu îl folosesc împreună cu alte tehnici ca să obțin controlul total asupra ejaculării.

Respirația și ejacularea precoce

6. Menținerea mușchilor pelvieni într-o stare relaxată și controlabilă

După cum am spus, aceasta este cheia asupra controlului ejaculării precoce. Este mai ușor de zis decât de făcut.

Pentru început o să ne asigurăm că nu îți încordezi mușchii pelvieni fără să îți dai seama în timpul zilei (și probabil dacă manifești ejacularea precoce, sigur o faci).

O să îți arăt câteva tehnici pe care poți să le folosești ca să corectezi asta. Apoi, ușor-ușor o să ne asigurăm că înveți să obții controlul asupra lor pentru a-i ține relaxați în timp ce faci sex.

După 1-2 săptămâni o să simți cât de ușor o să fie să controlezi acești mușchi de care până acum nu ai fost conștient că există.

Reducerea reflexului muscular în zona pelviană

O să înveți cum să recunoști și să reduci reflexele musculare în zona pelviană care au loc când capul penisului este stimulat (atunci când te masturbezi sau f*ți).

Este important să recunoști aceste reflexe pentru că ele pot crește semnificativ tensiunea în zona pelviană.

Crescând riscul unei ejaculări premature.

Este aproape imposibil să eviți reflexele. Dar, poți să le reduci din intensitate și să îți duci mușchii pelvieni într-o zona relaxată și controlabilă.

Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni

7. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce

O să îți explic un set de exerciții extrem de eficiente pe care le poți practica de unul singur. Scopul acestor exerciții este de a lua tot ce ai învățat până acum și de a îți arăta cum să obții beneficiile maxime ale noilor tale abilități sexuale.

Pe lângă asta, o să obții o înțelegere mai bună asupra modului în care corpul tău reacționează atunci când te masturbezi, sau atunci când faci sex. Vei reuși să controlezi aceste reacții ca să scapi de ejacularea precoce și să ai super rezistență.

Deși sunt extrem de eficiente, exercițiile pe care ți le voi arăta sunt de asemenea foarte plăcute.

Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv

Bla Bla Bla – Ia zi, cât o să dureze să scap de ejacularea precoce?

Nu pot să îți dau un răspuns exact. Rezultatul diferă de la o persoană la alta și contează cât de serios vei aplica ceea ce te voi învăța în ghid.

Pentru unii poate dura 1-2 săptămâni, pentru alții 1-2 luni. Ideea este că nu poți să te aștepți să îți iasă de la bun început. O să fie momente în care o să te simți frustrat și o să ai impresia că nu faci niciun progres.

Așa că nu te da bătut dacă la început o să fie greu. O să vină un moment când o să îți iasă și o să scapi definitiv de ejacularea precoce.

Cu toate acestea, dacă cauți o soluție rapidă pentru diseară îți recomand să iei uPotent pentru potență și ejaculare precoce.

Este natural, își face efectul în doar 30 de minute și te va ajuta să ejaculezi mai greu.

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:

  1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
  2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
  3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
  4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
  5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
  6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
  7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
  8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv