You are currently viewing Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature

Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature

Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature

Acest articol face parte dintr-un ghid complet în care înveți cum să scapi definitiv de ejacularea precoce, să obții controlul total asupra ejaculării și să termini când vrei tu.

Dacă vrei să îți tratezi ejacularea precoce îți recomand să începi de aici:  Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce.

Dacă ești în căutarea unei soluții rapide pentru ejacularea precoce îți recomand să încerci afrodisiacul pentru ejaculare precoce uPotent.

Știu că probabil ești nerăbdător să ajungi la părțile mai practice ale acestui ghid. Să începi să  le aplici și să urmezi exercițiile mai avansate. Dar, înainte de toate, ai nevoie de o înțelegere mai bună a corpului tău și a modului în care ajungi să te exciți și să ejaculezi.

Nu îți face griji, îți voi spune doar lucrurile esențiale, cele pe care trebuie să le știi pentru a combate ejacularea prematură.

Așadar, să ne uităm mai întâi la procesul fizic și anume cum se manifestă ejacularea precoce.

Procesul ejaculării premature: Etapele excitației

Putem împărți diferitele niveluri de excitare în 3 etape. După cum îți voi explica mai târziu, sunt multe părți din aceste etape care se suprapun. Însă, conștientizarea etapelor excitării îți va oferi o imagine de ansamblu pentru ceea ce se întâmplă cu adevărat în corpul tău.

1. Excitarea

Aceasta este etapa inițială a actului sexal, cea în care nivelul de excitare își face apariția.

2. Plafonul

Plafonul este etapa în care începi să te exciți cu adevărat. Sângele se va grăbi spre penisul tău, obținând o erecție, iar testiculele vor crește în dimensiune și se vor apropia de corp.

În această etapă te vei simți grozav. Dar, pentru cineva care manifestă ejaculare precoce asta este etapa pe care vrem să o prelungim cât mai mult.

3. Ejacularea

În această etapă mușchii tăi din regiunea pelviană încep să se încordeze și să se contracte, forțând sperma de la testicule înspre tubul uretrei.

În curând vei experimenta un orgasm și vei ajunge în punctul în care nu vei mai putea întârzia ejacularea. Reține că deși apar de obicei împreună, orgasmul și ejacularea sunt din punct de vedere tehnic două evenimente individuale.

Etapele excitației pentru bărbații care manifestă ejacularea precoce

Acum să vedem cum se aplică aceste etape pentru un bărbat care ejaculează prea repede.

1. Etapa excitației

De îndată ce actul sexual începe, sau chiar mai repede, îți vor crește bătăile inimii și îți vei încorda mușchii abdominali. Vei avea o senzație ca de fluturi în zona pelviană. Mintea ta va începe să aibă îndoieli și gândurile negative se vor strecura.

2. Etapa plafonului

Această etapă ar trebui să se simtă minunat. Și se va simți odată ce vei învăța să îți controlezi ejacularea.

Dar, pentru cei care manifestă ejacularea precoce acest stadiu este adesea terminat chiar și înainte de a începe. În loc să te bucuri de sex și de momentul special cu femeia ta, vei ajunge rapid la etapa orgasmului.

3. Etapa ejaculării

După trecerea rapidă prin primele două etape, vei avea un orgasm foarte scurt și ca intensitate și ca plăcere.Eu zic că este suficient cât am vorbit despre cum se manifestă ejacularea precoce.

Acum poți identifica multe dinte etapele excitației și ejaculării atunci când faci sex. Dacă ejaculezi repede ține minte că aceasta este doar o stare temporară și nu ceva care face parte din tine sau de care ești blocat.

A fi conștient de ceea ce se întâmplă este prima etapă din procesul corectării.

Și după ce vei aplica tot ce am să te învăț în acest ghid sunt sigur că vei reuși să scapi definitiv de ejacularea precoce.

Uite cum ar trebui să arate etapele excitației odată ce ai terminat antrenamentul.

Etapele excitației după ce scapi definitiv de ejacularea precoce

Acum să vedem partea bună, cea pentru care vom lucra din greu.

1. Etapa excitației

Pe măsură ce sexul începe, vei observa că nivelul excitației începe să crească în mod controlat și treptat. Corpul tău va fi relaxat și mintea sigură. Respirația ta va rămâne constantă și mușchii tăi pelvieni vor rămâne relaxați.

2. Etapa plafonului

Acum, dacă arunci o privire rapidă la poza de mai sus vei observa că aceasta reprezintă stadiul în care va avea loc cea mai mare schimbare. O super veste pentru tine, deoarece etapa plafonului este cea mai plăcută odată ce obții controlul total aspura ejaculării.

Vei fi plin de energie sexuală și în același timp vei fi capabil să te relaxezi și să te bucuri de toate senzațiile plăcute pe care le oferă sexul. În special atunci când știi că poți să ejaculezi când vrei tu.

Îmi place să compar acest stagiu cu călărirea unui val de excitare (mai multe despre acest subiect, curând în acest ghid).

3. Etapa ejaculării

Odată ce te-ai satisfăcut pe tine și pe partenera ta, vei lua decizia de a ajunge la orgasm.

Orgasmele tale vor fi mult mai puternice și mai lungi. Și nu vorbesc despre o diferență mică.

Este o diferență absolut uriașă, iar motivul este simplu. Se datorează faptului că ți-ai dezvoltat capacitatea de a controla toată energia sexuală și tensiunea din zona pelviană. Acest lucru va deveni din ce în ce mai evident pe măsură ce lucrezi exercițiile din acest ghid.

Următorul articol din ghid: Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi

Toate articolele din ghidul pentru a scăpa de ejacularea precoce

Ai aici toate articolele in ordinea in care trebuiesc citite:

   1. Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce
   2. Află cauzele ejaculării precoce și de ce ejaculezi așa repede
   3. Tehnici instante pentru întârzierea ejaculării
   4. Manifestarea ejaculării precoce: procesul ejaculării premature
   5. Cum este influențată ejacularea precoce de modul în care te masturbezi
   6. Cum să respiri ca să scapi de ejacularea precoce
   7. Cum controlezi ejacularea precoce prin mușchii pelvieni
   8. Exerciții finale pentru a trata ejacularea precoce definitiv