You are currently viewing Cele mai apreciate poziții pentru sex. Ce să încerci ca să-ți satisfaci partenera?

Cele mai apreciate poziții pentru sex. Ce să încerci ca să-ți satisfaci partenera?

Vrei să-ți satisfaci partenera și să-i oferi orgasme multiple? Te preocupi cum să ai încă o erecție, să reziști cât mai mult pentru o partidă de sex reușită? Contează să ai un apetit sexual excelent, dar este important și să-i oferi varietate, s-o surprinzi mereu cu ceva nou în pat. Iată care sunt cele mai apreciate poziții pentru sex:

Poziția misionarului

Poziția misionarului este poziția clasică pentru sex, iar femeile o preferă pentru că le oferă posibilitatea de contact vizual cu partenerul, pe toată durata penetrării. Pentru tine este excitant, deoarece deții controlul și poți s-o stimulezi în timpul actului sexual.

Reglează-ți ritmul după al ei și oferă-i mai multe orgasme feminine prin variații de la poziția misionarului. Ea poate să stea cu picioarele îndoite și tălpile sprijinite pe pat sau cu picioarele ridicate în lateral. Încercați și cu picioarele ei așezate pe umerii tăi, ca să-i oferi o penetrare mai puternică. 

Poziția pe la spate 

Pentru o partidă bună de sex, fii creativ și combină pozițiile în pat. Alege doggy style sau penetrare pe la spate, care este apreciată atât pentru sex normal, cât mai ales pentru sex anal. Folosește și jucării erotice, pentru plăceri intense în cuplu.

Te vei simți excelent, deoarece poziția pe la spate îți oferă o penetrare adâncă. Ea va fi pe culmile extazului, pentru că o poți stimula cu mâinile pe tot corpul. Veți găsi un ritm comun, ca să prelungiți actul sexual și să vă bucurați de sex pentru mai multă vreme.

ce pozitii sa folosesti daca ai ejaculare precoce

Lingurița 

O poziție apreciată pentru sex este lingurița, mai ales că te ajută în caz de ejaculare precoce. Stați amândoi întinși pe o parte, iar ea este așezată cu spatele la tine. Astfel o penetrezi încet, în timp ce o mângâi și continui preludiul prin stimularea clitorisului.

O vei cuceri cu această poziție erotică, mai ales dacă pui și o oglindă lângă pat, ca să vă puteți privi în timpul actului sexual. Alternează mișcări lente cu reprize energice, pentru că astfel îi oferi orgasme multiple.

Dans în poală 

Vrei să fii campion în pat? Fii creativ și rezistă mai multe numere, iar partenera ta va fi super încântată! Ca să reușești asta, schimbă des poziția. Este bine pentru ea, că-i oferi mereu ceva nou, dar este recomandat și pentru tine, deoarece astfel vascularizezi zona intimă și o iei ușor de la capăt.

La dans în poală faci mișcări pe verticală, iar contactul vizual cu partenera este excitant. O lași pe ea să preia controlul, să fie creativă. În timpul penetrării o stimulezi cu mâinile. Astfel îi reglezi ritmul și terminați simultan.

Poziția tantrică 

Ca să ai performanțe sexuale mai bune, te gândești cum mărești penisul și ce tehnici noi să folosești în momentele intime. Alege una dintre cele mai apreciate poziții pentru sex, și anume poziția tantrică sau Yab Yum.

Așază-te cu picioarele încrucişate pe pat, iar ea vine deasupra ta și te încolăcește cu picioarele. Veți fi lipiți de la brâu în sus, deci poți s-o penetrezi adânc, iar mâinile rămân libere pentru mângâieri și stimulări.

Femeilor le place poziția tantrică, deoarece le oferă atât mișcări verticale, cât și pe orizontală. Îi poți oferi partenerei tale orgasme spectaculoase cu Yab Yum. Ca să fii la înălțimea așteptărilor, ia vitamine pentru potență și suplimente naturale precum uPotent. 

Astfel te bucuri de momentele intime cu partenera ta pentru mai multă vreme și încercați împreună cele mai apreciate poziții pentru sex. Ai tot timpul control pe ejaculare și alegi să termini când vrei, ca un adevărat campion în pat.

Lasă un răspuns