You are currently viewing De ce mă termin repede și cum să nu o mai fac

De ce mă termin repede și cum să nu o mai fac

Țin minte și acum, ca și cum a fost ieri. Cum îmi venea să mor de ciudă și mă tot întrebam „de ce naiba mă termin repede?”. E super frustrant, mai ales atunci când ejacularea din senin îți afectează viața. Adică, totul se schimbă atunci când ajungi să-ți fie frică să mai faci sex.

Știu că înțelegi exact ce zic. Altfel, n-ai mai citi articolul meu.

Salut, eu sunt Robert, creatorul uPotent. De ce am creat uPotent? Cred că nu e nevoie să-ți mai zic motivele mele.

Da, am trecut prin experiențe ratate. Când mă terminam foarte repede. Cum a început totul? Păi, cam din senin așa. Eram cu o fată, ne vedeam de treabă și din câteva atingeri gata am fost. Pur și simplu mi-a venit.

Să mor de rușine nu alta. Hai, că atunci m-am scos eu, mai cu o glumă, mai cu un compliment pentru ea. Dar, perioada care a urmat a fost critică. Doar la cum ejaculez prea repede mă gândeam. Și efectiv, nu mă mai vedeam făcând sex.

cum sa nu ma mai termin repede

Și am încercat, din disperare, toate soluțiile existente. Desigur, majoritatea nu au fucționat. Dar, au fost și soluții pentru întârzierea ejaculării cu rezultate imediate care au dat rezultate.

Experiența m-a învățat multe. Și am ajuns și să îmi dau seama care sunt cauzele ejaculării precoce.

Dacă și tu te întrebi de ce te termini repede, o să-ți explic pe scurt motivele mai jos. În plus, o să-ți dau câteva recomandări care să te ajute să faci sex fără probleme încă de la următoarea partidă.

De ce mă termin repede, întrebarea de la care a plecat totul

Așa cum ți-am spus, după ce am ejaculat prematur, am căutat să aflu motivele. Să înțeleg de ce mă termin repede. Dacă înțelegi cauzele, găsești soluțiile, nu?

Așa că m-am analizat. Adică, am încercat să înțeleg ce a determinat ejacularea rapidă și cum am pierdut controlul ejaculării.

Și, în cazul meu au fost mai multe motive la mijloc:

 • treceam printr-o perioadă super stresantă la muncă;
 • eram mereu obosit din cauza stresului;
 • fata cu care încercam să fac sex era o mai veche dragoste de prin copilărie;
 • modul în care mă masturbam nu prea era în ajutorul meu.

Pe scurt, au fost mai multe motive. Cu impact mic dacă le vezi separat, dar cu un impact mare asupra potenței dacă le analizezi la grămadă.

Eram obosit, stresat, voiam musai să o impresionez și toate m-au copleșit. Fără să-mi dau seama probleme de natură psihologică eram prezente. Cu ele am avut de furcă în special după ce m-am terminat prea repede.

Apoi, de-a lungul timpului m-am masturbat prost. La modul cel mai prost. Până în momentul în care penisul meu a zis „băi, astăzi iau o pauză, eu îmi dau drumul atunci când am eu chef”.

Hai să-ți explic cum stă treaba cu masturbarea și ejacularea precoce.

Cum să nu te masturbezi

Se zice că masturbarea te orbește. Că-ți crește păr în palmă și că, la un moment dat, rămâi fără ce să mai ejaculezi. Povești amuzante atât când ești copil dar mai ales când faci sex regulat.

Nu, masturbarea e bună. Te ajută să te relaxezi și să scapi de stres. De fapt, e recomandat să te masturbezi de câteva ori pe săptămână. Desigur, nu exagera că nu-i bine. Poți să ajungi să te exciți mai greu dacă îți obișnuiești penisul să aibă erecție doar atunci când tu îți imaginezi lucruri. Nu uita, realitatea e tot timpul mai nasoală decât așteptările noastre.

Am zis că-ți obișnuiești penisul. Da, el are memoria lui. Nu râde că așa e. Dacă când ți-o iei în mână o freci super rapid ca să-ți dai drumul repede faci cea mai mare greșeală. Penisul tău va crede că așa trebuie să facă. Să-i vină super rapid.

masturbarea de ce imi vine repede

Altfel spus, îți înveți organismul să ejaculeze după doar câteva minute.

Așa ajungi să te întrebi „eu de ce mă termin repede?”. Și-ți faci filme legate de impotență și alte probleme cu disfuncțiile erectile. Când, de fapt, penisul tău se comportă cum știe el că-ți place.

Concluzia?

Masturbează-te. Ori de câte ori simți nevoia. Dar, când o faci, acordă-ți timp. Și ejaculează cam după cât timp ai vrea să îți dai drumul și atunci când o penetrezi pe ea.

Cum să nu-ți mai dai drumul repede

Bun, deci prima soluție e să înveți cum să te masturbezi corect.

Apoi, trebuie să înveți cum să respiri pentru a nu-ți da drumul repede. Doar citește articolul, o să vezi acolo exact ce trebuie să faci.

Și, la final, învață cum să controlezi mușchii pelvieni. Ei sunt cei responsabili cu ejacularea așa că trebuie să înveți cum să-i antrenezi corect. Din nou, ți-am explicat tehnica într-un articol de tip ghid pas cu pas.

Am mai scris și despre un exercițiu final pentru controlul ejaculării. El combină toate tehnicile de mai sus.

Ți-am zis mai sus că am creat uPotent. Și bănuiesc că ai înțeles de ce. Cu mierea pentru potență am reușit să-mi recapăt încrederea. Să nu mai fug de sex de parcă e cel mai nașpa lucru de pe pământ. Tot uPotent m-a ajutat să mă perfecționez cu controlul ejaculării și să uit de stres. Încă îl mai iau atunci când vreau să merg la sigur. Știi tu, când ești obosit sau când nu ai neapărat chef dar trage ea de tine – știu, se întâmplă rar, dar o mai pățim și noi.

Așa că, poți încerca și tu uPotent să vezi cum e. Un supliment natural pentru potență care te va face să zâmbești când îți vezi erecția tare și gata de o partidă memorabilă.

This Post Has 5 Comments

 1. Cioropan Gheorghe calin

  Am și eu problema mă termin repede și ce trebuie sa fac

 2. Anonim

  Salut cand este mai frumos sunt gata

 3. Anonim

  Ma termin prea tepede

 4. Vladimir

  Salut am o problema îmi dau drumul repede.ce pot sa fac .

Lasă un răspuns