You are currently viewing Primul lucru pe care să îl faci când ai erecție slabă

Primul lucru pe care să îl faci când ai erecție slabă

Ai erecție slabă? Stai liniștit, nu ești singurul. Am pățit-o și eu, așa cum o pățesc mulți alți bărbați. O spun și mesajele pe care le primesc zilnic prin formularul de contact și la care răspund, mereu, cu prietenie.

Eu sunt Robert, creatorul uPotent și vreau să-ți vorbesc puțin despre erecția slabă. Ce este ea, când apare, de ce apare, de ce este asociată eronat cu problemele de impotență și despre ce să faci prima dată după ce ai avut o erecție slabă.

Dar vreau să îți spun încă de la început. Uită de toate grijile, nu ai nicio problemă cu adevărat gravă cu potența ta. Totul se poate rezolva simplu și rapid, fără medicamente și alte lucruri complicate.

Ce este erecția slabă

Sunt mulți bărbați care asociază eronat eracția slabă cu disfuncțiile erectile. Stai liniștit, nu te paște impotența.

Mulți bărbați caută secretul potenței maxime. Eu îți spun că nu ai un standard la care trebuie să ajungi. Potența maximă e ca fericirea. Nu-i constantă și diferă de la un bărbat la altul. Ceea ce pentru mine poate înseamnă că am ajuns la potență maximă, pentru un alt bărbat poate fi un fleac.

ce este erectia slaba

Așadar, ce înseamnă că ai erecție slabă?

Pe scurt, acel moment în care erecția nu e suficient de tare încât să poți întreține și susține penetrarea partenerei.

Adică, poate ai penisul moale înainte de sex și nu reușești să îl întărești. Sau, îți moare la intrare. Ori, în timp ce faci sex simți cum penisul își pierde din tărie și se lasă ușor. Și mai poate fi situația în care pierzi erecția chiar și atunci când te masturbezi.

Indiferent de situație, totul are o explicație logică. Și, mai important, totul se poate rezolva.

De ce au bărbații erecții slabe

Așa cum ți-am zis și eu am avut erecție slabă. Și încă mai sunt situații când o pățesc. Tocmai de aceea am și pus umărul la crearea uPotent. Dar o să-ți spun mai multe despre asta mai târziu.

Noi, bărbații suntem oameni. Pe scurt, nu facem sex ca un robot. Putem fi obosiți, stresați, epuizați și deprimați.

Poate chiar nu avem chef să facem sex, contrar opiniei că indiferent de ce se întâmplă bărbații se gândesc doar la sex.

Alteori, gândurile rele, fricile noastre, ne pot influența erecția și potența. Altfel spus, în mod inconștient ne sabotăm.

E ca atunci când ai o problemă stresantă la birou. Orice ai face doar la ea te gândești. O visezi și noaptea.

Așa e și cu sexul. Dacă te gândești prea mult la el, dacă îți faci filme în cap, ai așteptări mari sau ți-e frică că o să ejaculezi prea repede, s-ar putea să ajungi să ai erecție slabă. Să îți moară la intrare sau să se înmoaie chiar în cel mai nepotrivit moment.

Erecția slabă la bărbați: de ce nu este o problemă gravă

După cum vezi, să ai erecție slabă poate fi o situație care are la bază motive psihologice. Poate fi doar o chestie de moment. Dar pe care o amplifici în capul tău până când nu mai poți scăpa de ea.

Cum distingi erecția slabă de problemele cu impotența?

Păi, dacă dimineața când te trezești ai penisul tare, este totul bine cu erecția ta. Ori, dacă atunci când te masturbezi ți se întărește, chiar nu ai motive de îngrijorare.

erectie slaba probleme potenta

Oricum, dacă vrei o confirmare, poți lua legătura cu doctorul urolog. El este medicul care se ocupă cu disfuncțiile erectile. La medic trebuie să te duci dacă nu ai erecție dimineața sau dacă nu te trezești cu ea tare după ce ai un vis erotic.

Înainte să te duci la el, poți încerca tehnici pentru întârzierea ejaculării. Te vor ajuta să menții erecția pentru mult mai mult timp.

În plus, poți învăța să te masturbezi corect. Totul pentru a avea experiențe sexuale mult mai bune și pentru a ajunge la potența ta maximă.

Ce să faci prima dată după ce ai erecție slabă

Păi, sfatul meu este să te liniștești. Adică să te relaxezi și să nu-ți faci probleme. Știu că-i greu, dar încearcă.

Apoi, să nu eviți să faci sex. E foarte important să nu stai cu stres. Experimentează, nu sta cu frica de eșec.

Și, ca să scapi de griji, cel puțin la început, poți lua un supliment natural pentru potență. E super util pentru că te ajută să ai erecții tari și de lungă durată. În plus, e perfect atunci când îți reobișnuiești organismul să mențină erecția pe toată durata actului sexual și penisul să ejaculeze atunci când vrei tu.

Ca să scapi de erecția slabă te poți antrena. Exact cum face un sportiv de performanță. Vrei să ajungi să joci în Champions League? Păi ai nevoie de un anumit nivel de performanță. Nu merge cu „minge lungă și p-a doua”.

Așa că, trebuie să înveți cum să respiri când faci sex. Cum să scapi de problemele psihologice și cum să folosești mușchii pelvieni în menținerea erecției.

Găsești toate aceste informații și multe altele pe blogul uPotent. Și dacă vrei ceva pentru erecție și potență, ceva care să te scape de griji, eu îți recomand suplimentul natural pentru potență uPotent. E sub formă de pastă, își face efectul rapid și funcționează de fiecare dată. Nu trebuie să mă crezi pe cuvânt. Încearcă-l și o să vezi că-i natural și că-i 100% garantat.

This Post Has One Comment

  1. Ionescu Ionuț Teodor

    Mă numesc Ionuț Teodor Ionescu și sunt din Ploiesti. Am avut mari probleme de erecție deoarece am fost gay toată viața. Acum iau pastile și sunt mai bine, o să reîncep activitatea, tot că gay.

Lasă un răspuns