You are currently viewing Pro și contra medicamente pentru potență maximă

Pro și contra medicamente pentru potență maximă

Salut, eu sunt Robert, creatorul uPotent.

Ți-am tot vorbit în ultimele articole de pe blog care au fost motivele pentru care am ajuns la soluția suplimentului natural pentru potență, uPotent. Cum am încercat, înainte de asta, o mulțime de alte pastile pentru potență și ce am învățat din experiențele sexuale ratate pe care le-am avut. Și ți-am împărtășit chiar sfaturi practice care dau rezultate, așa cum este ghidul complet pentru a scăpa de ejacularea precoce sau cele mai populare secrete pentru tratarea impotenței.

Cu toate astea, nu ți-am spus niciodată care sunt motivele pro și contra medicamente pentru potență maximă. Sau, altfel spus, când, de ce și cum să iei pastile pentru potență. Dar, mai ales, cum știi că ai atins potența maximă.

Eu sunt un tip sincer. Mulți îmi spun că mi se aplică perfect proverbul ce-ai în gușă, și-n căpușă!

Și nu mă feresc să îți spun: uită tot ce credeai că e adevărat despre potență maximă.

Chiar nu e despre cât de mare o ai. Sau despre a face sex ore întregi fără pauză. Nu ești actor de filme porno. Ce vezi acolo nu e real. Băieții ăia dotați peste măsură își injectează în penis substanțe nocive. Să nu mai zic că o filmare se poate întinde și pe durata a mai multor zile. Ceea ce vezi tu e rezultatul montajului. Un produs care vinde bine și atât.

asteptari realitate potenta maxima

Așa că, potența maximă nu e ce vezi în filme sau în reviste. Potența maximă la care poți ajunge depinde de mai mulți factori: de fata cu care ești, de dispoziția pe care o ai, de oboseală, stres, excitare, dorință și o mulțime de alte lucruri.

Și atunci, cum știi că ai ajuns la potență maximă?

Ce este potența maximă și cum o poți avea și tu

Îți zic din start, potența maximă nu e un standard. Nu o poți măsura, să zici acolo vreau și trebuie să ajung.

Nu; potența maximă e când după o partidă de sex ești mulțumit și relaxat. Epuizat, dar relaxat. Și la fel e și ea. Sexul în sine poate dura 5 minute sau 5 ore (cu întreruperi, desigur).

Ei, dar ce se întâmplă în acele 5 minute, păi aia contează. Să o ai tare, să nu se lase în timp ce o penetrezi, să nu pierzi erecția când ți-e lumea mai dragă și să nu ai ejaculare precoce. Adică să nu-ți vină prea repede.

Desigur, exagerez cu 5 minute. Dar doar ca să-ți scoți din cap ideea preconcepută că potență maximă înseamnă să faci sex de parcă nu ai simți nimic.

Și în acest punct intervin și medicamentele pentru potență. Ele trebuie să te ajute să ai parte de cele mai bune experiențe sexuale. Să nu dai rateu în mijlocul acțiunii. Să uiți de frica de eșec. Să poți și tu să te concentrezi, ca bărbatu’, pe femeia de sub sau de deasupra ta. Să o vezi cum tremură de plăcere, atunci când are orgasm. Să îi dai mai multe numere. Și să îți vină atunci când e momentul potrivit.

Pro și contra medicamente pentru potență maximă

Motive pro pentru medicamente potență maximă?

Păi cred că deja ți-am dat câteva.

motive pro si contra medicamente potenta maxima

Încrederea. Asta o recapeți dacă iei medicamente, suplimente sau pastile pentru potență. Desigur, cu o precizare: să-și facă bine efectul. Dar, asta e altă discuție la care o să mai revenim.

Când trebuie să iei medicamente pentru potență maximă?

Ori de câte ori simți nevoia. Serios îți zic. Nu trebuie să ai neapărat o problemă. Adică, da, e normal să-ți mai moară la intrare. Să pierzi erecția pe parcurs sau să-ți mai vină prea repede. Asta nu înseamnă că ai o problemă și că dezvolți impotență.

Eu iau uPotent când vreau să merg la sigur. Când vreau să-i vină de mai multe ori. Și să uit că poate îmi vine și încă aș mai fi vrut să mă bucur de ea, de trupul ei și de sex. Adică, e super plăcut să faci sex. De ce să vrei să se termine repede?

Așa că iau suplimente naturale pentru potență pentru a fi relaxat și pentru a mă bucura cu adevărat de plăcerea actului sexual.

Când să nu iei medicamente pentru potență maximă?

Atunci când știi că ai probleme cu inima și cu tensiunea. Sau când ești alergic la ingredientele medicamentelor pentru potență maximă.

Dacă ai o rețetă pentru a trata o boală cronică, cel mai bine e să ceri sfatul medicului înainte de a lua suplimente pentru potență. Te poți duce la medicul curant, sau la urolog. Urologul este medicul care se ocupă cu problemele de potență sau cu eventualele simptome ale impotenței.

Reacții adverse medicamente pentru potență maximă

Eu, atunci când iau uPotent nu am reacții adverse. Stai liniștit, nu-mi laud produsul aiurea. Cum ar fi, să îl cumperi și după să lași comentarii negative la articolul ăsta. Păi nu m-aș face de cacao atunci?

Nu, nu vorbesc aiurea. Majoritatea părerilor despre uPotent pe care le lasă cei care l-au încercat sunt bune. Nu zic toate părerile că sigur nu mă crezi. Dar, te poți convinge singur oricând.

efecte medicamente potenta maxima

Ca reacții adverse, când am încercat și alte pastile pentru potență, de cele mai multe ori aveam dureri de cap. Chiar migrene. Și nu erau tocmai plăcute. Uneori am avut și dureri de stomac sau senzație de arsură în capul pieptului. Mă gândesc că o parte dintre ingredientele folosite nu îmi făceau bine.

Au fost clienți care mi-au spus că unele medicamente pentru potență dau palpitații sau cresc pulsul. Păi, asta nu e tocmai ok.

Sfatul meu? Dacă simți că ceva nu este normal, renunță. Nu are rost să riști ceva. Nu merită, mai ales că ai multe alte opțiuni din care să încerci.

Cum știi că medicamentul pentru potență maximă își face efectul cum trebuie

Bun; ai luat un medicament pentru potență maximă. Cum știi că își face efectul? Cum îți dai seama că funcționează cu adevărat?

Când iau uPotent, după 15 minute de la administrare, simt cum își face efectul. Am așa o senzație plăcută de căldură în corp. Și mă relaxez; mă simt bine cu adevărat. Apoi, simt că penisul este într-o stare de semi-încordare. Ca și cum ar fi pregătit, gata gata să iasă la atac. Și orice stimulent sexual mă întărește și mă excită. Apoi, o pot ține așa mult și bine. Cam cât vreau eu pentru că eu decid când să ejaculez. Și nu, asta nu înseamnă că penisul meu nu mai este receptiv. Simt plăcerea chiar mai intens ca înainte.

Cam asta ar trebui să simți și tu când iei medicamente, suplimente sau pastile pentru potență maximă.

Este o vorbă, nu știu dacă o cunoști: „once you go black, you can never go back”. No, eu cu uPotent sunt așa, de după ce mă încerci, nu-ți mai trebuie altceva.

This Post Has One Comment

  1. Ciprian

    Sincer, este senzațional UPotent, am făcut dragoste aproape 3h cu pauze scurte, nu mi-am propus sa dau feedback, nu obișnuiesc, dar ideea că alt bărbat poate are nevoie de acel ceva pentru a face un moment cu o femeie mai deosebit, m-a determinat să recomand UPotent. Articolele găsite pe acest site sunt răspunsul la mai multe întrebări pe care ni le punem rase fara radpuns așa că citiți informația interesanta de pe UPotent.ro .

Lasă un răspuns