You are currently viewing Ce se întâmplă dacă nu tratezi ejacularea precoce

Ce se întâmplă dacă nu tratezi ejacularea precoce

Te salut! Astăzi vorbim, din nou, despre ejaculare precoce. De ce facem asta? Păi, de principiu pentru că este cea mai răspândită problemă de potență în rândul bărbaților. Și, pentru că primesc multe mesaje de la cititori în care mă roagă să explic ce se întâmplă atunci când disfuncția erectilă rămâne netratată pentru mai mult timp.

Din ce am văzut, există percepția generală cum că ejacularea prematură devine din ce în ce mai greu de tratat pe măsură ce trece timpul. Eu zic să te relaxezi și să citești explicațiile mele de mai jos. O să vezi că nu-i chiar atât de dramatic precum ai tu impresia.

În cazul în care nu ne-am cunoscut până acum, eu sunt Robert, creatorul uPotent. Am făcut mierea pentru potență pentru că am trecut fix prin situația ta. Da, și eu mi-am bătut capul cu ejaculările mult prea rapide, cu stările de anxietate și cu problemele psihologice legate de disfuncția erectilă.

Ejacularea precoce. Cum evoluează în timp

Despre cauzele ejaculării precoce am mai vorbit pe blog așa că nu o să reiau acum subiectul.

Un lucru e cert: ți-a venit repede. De fapt, mult prea repede și nici măcar nu ai putut să duci la bun sfârșit partida cu partenera.  De acolo au pornit gândurile negative, teama că o vei păți la nesfârșit.

ejaculare precoce nerezolvata

Dar, nu ai găsit neapărat o soluție pentru a trata ejacularea prematură. Sau, ai ales să ignori problema. Asta pentru că, poate, nu ți se întâmpla foarte des. Sau, puteai să reziști suficient de mult cât să aibă și ea un orgasm. Bărbatul e foarte inventiv, mai ales când are probleme cu potența. Găsește el soluții prin care să mascheze faptul că nu rezistă la sex.

Doar că, nu funcționează așa. Da, te poți păcăli o perioadă. Însă, dacă păstrezi ejacularea precoce netratată, te vei trezi într-o zi că aia a fost. Adică, chiar nu o mai poți ascunde. Efectiv îți vine în câteva secunde. Și iar apare panica. De data asta, e o super panică pentru că realizezi că ai ascuns mizeria sub preș și că s-a strâns atât de multă încât s-ar putea să nu mai poți să faci curat.

Cam așa evoluează în timp ejacularea precoce. Devine o problemă evidentă pe care nu o mai poți ignora. Partea proastă e că ajungi să nu mai poți face sex.

Ce se întâmplă dacă nu tratezi ejacularea prematură

Bun. Am stabilit că dacă nu faci ceva, ejacularea precoce se bagă în viața ta fără niciun fel de rușine.

Dar, e și un lucru bun. Nu-i ca la alte afecțiuni. Adică, dacă ai o problemă de sănătate și o ignori, riști agravarea simptomelor și chiar lucruri mult mai nasoale care îți pun în real pericol viața.

Cu ejacularea precoce lucrurile sunt mai ușoare. Adică, viața ta nu e în pericol. Afecțiunea în sine se agravează, dar poate fi tratată fără niciun fel de problemă.

cand nu tratezi ejacularea prematura

De fapt, procesul prin care combați simptomele ejaculării premature e același, indiferent de timpul care a trecut de când ți-ai dat tu seama că ai o problemă cu rezistența la stimulii sexuali.

Ce se întâmplă dacă nu o tratezi? Nu mare lucru. Doar că riști să faci sex cu frica-n gât. În rest, când devii conștient că nu o mai poți ignora, trebuie să începi vindecarea.

Cum scapi de ejacularea precoce. Tratament la tine acasă

Ai multe soluții practice prin care recâștigi controlul pe ejaculare. E de muncă, dar partea bună e că faci totul la tine acasă.

Eu ți-am mai scris pe blog despre leacuri băbești pentru ejaculare. Despre cum să:

În plus, dacă vrei să uiți de disfuncții erectile, schimbă și tu puțin stilul de viață. Mănâncă mai sănătos și include în alimentație produse cu efect afrodiziac. Renunță la vicii, dormi bine noaptea și fă sport oricât de des poți.

Da, știu. E un dezavantaj aici. Toate tratamentele necesită timp. Nu o să scapi de ejaculare prematură peste noapte. E vorba de ceva efort și antrenament, cam așa cum faci când te duci la sală.

Dacă vrei o soluție rapidă, bagă un plic de uPotent, miere pentru potență din ingrediente 100% naturale. În doar 20, 30 de minute de la administrate o să poți să faci sex fără să te mai gândești la cât de puțin o să reziști. Eu de asta am făcut produsul, să am o salvare super rapidă până când reușesc să cresc rezistența prin exerciții.

This Post Has 2 Comments

  1. Alex

    Daca am hipertensiune pot sa incerc

    1. Robert

      Salut Alex. Din pacate uPotent nu poate fi folosit de persoanele care au hipertensiune.

Lasă un răspuns