You are currently viewing Pot face copii dacă sufăr de ejaculare precoce?

Pot face copii dacă sufăr de ejaculare precoce?

Ejacularea precoce este printre cele mai urâte disfuncții erectile. Ea este și cea mai populară problemă care dă peste cap viața sexuală a bărbaților din toată lumea.

Pot zice că-i chiar mai rău decât să nu ți se scoale deloc. Când îți vine de la doar câteva atingeri nu poți să zici că ai făcut sex. Nici măcar că ai încercat să faci. Plus că, situația în care te afli e super penibilă. Ce-i spui ei, cum te scoți, cum mai faci tu sex de acum încolo?

Știu, e greu. Mai ales atunci când intervine frica de a face sex. Când nici să te mai uiți după una bună pe stradă nu-ți mai vine.

Te salut! Eu sunt Robert și ți-am tot vorbit pe blogul meu despre ejacularea precoce. Astăzi nu o să-ți mai spun despre cum să scapi de ea. Găsești informații despre tratamente și soluții în articolele deja publicate.

pot face copii ejaculare prematura

Astăzi vreau să răspund la o altă întrebare primită din partea cititorilor mei: pot face copii dacă sufăr de ejaculare precoce?

Ce este ejacularea precoce

Ca să înțelegi dacă ejacularea prematură poate sau nu provoca infertilitate, ai nevoie să înțelegi ce este ea și cum se manifestă.

Bun. Așadar, ejacularea precoce este o disfuncție erectilă întâlnită la foarte mulți bărbați – la mult mai mulți decât ai crede. Afecțiunea se manifestă prin ejacularea rapidă, imediat după ce penisul se excită. Important de precizat: ejacularea poate apărea chiar și în lipsa erecției. Pe scurt, cum te exciți, cum îți vine.

De ce apare ejacularea precoce?

Motivele pot fi super diverse. De la modul greșit în care te masturbezi și până la gândurile negative și presiunea mult prea mare pe care o pui pe umerii tăi. Totul poate duce, la un moment dat, către o ejaculare mult prea rapidă.

Ejacularea precoce și ejacularea retrogradă

E bine să faci o diferență clară între ejacularea precoce și cea retrogradă. De ce? Pentru că infertilitatea este des întâlnită în cazul în care eliminarea spermei se face și în vezică nu doar în exterior. Desigur, acela este cazul ejaculării retrograde și nu al ejaculării premature.

Despre ce este ejacularea retrogradă ți-am vorbit în detaliu într-un articol separat.

fertilitatea la barbati cu ejaculare precoce

Ce am înțeles până în acest moment?

Că ejacularea precoce influențează în mod direct sexul și performanța sexuală. De multe ori chiar nu poți ajunge să o penetrezi pentru că îți vine mult prea repede.

Apoi, am aflat că ejacularea precoce e același lucru cu cea prematură, dar total diferită de ejacularea retrogradă. Aceasta din urmă se referă la eliminarea unei cantități din spermă în vezică. În cazul ejaculării retrograde, performanța sexuală nu este influențată.

Ejacularea precoce și infertilitatea la bărbați

În mod teoretic ejacularea precoce nu are nicio legătură cu infertilitatea. Poți face copii dacă suferi de această disfuncție erectilă.

Cu o mică precizare: să poți duce la capăt actul sexual, adică să ejaculezi în partenera ta. Din acest punct de vedere poți lua uPotent. O să te ajute să reziști mult mai mult și să tratezi ejacularea precoce. Eu de asta am creat mierea pentru potență, să scap de frica de a face sex și să mă pot bucura liniștit de partenera mea.

Infertilitatea apare atunci când spermatozoizii tăi nu reușesc să penetreze ovulul. Fie ai prea puțini spermatozoizi, fie ei sunt prea leneși, fie nu ai deloc.

Și, cum ți-am spus deja, în anumite cazuri lipsa fertilității la bărbați poate fi asociată cu ejacularea retrogradă, dar nu cu ejacularea precoce.

Lasă un răspuns