You are currently viewing Ce leacuri populare pentru disfuncții erectile trebuie să încerci

Ce leacuri populare pentru disfuncții erectile trebuie să încerci

Ce leacuri populare pentru disfuncții erectile trebuie să încerci

Bărbații s-au confruntat cu disfuncții erectile de când e lumea. Bine, înainte problema principală era fix reproducerea. Acum vorbim de plăcere, distracție, eliberare de stres și chiar iubire.

Oricum ar fi, problemele cu potența sunt super stresante. Dar, dacă acum mii de ani se tratau cu leacuri populare, de ce nu s-ar aplica asta și acum?

Am căutat și am strâns cele mai renumite și recunoscute plante care te pot ajuta să combați disfuncțiile erectile. Le-am inclus pe toate în acest articol așa că hai să vedem despre ce e vorba mai exact.

Plante folosite ca leacuri pentru disfuncții erectile

Ghimbirul

Rădăcina de ghimbir, mai exact, se folosește și se consumă de mii de ani în Asia. Este utilizată atât pe post de condiment, cât și ca leac popular pentru sănătate și disfuncții erectile.

Ghimbirul este un afrodisiac puternic cu reale avantaje pentru potență.. Spre exemplu, în India este folosit într-un amestec cu ouă și miere și este recunoscut ca tratament popular pentru potență.

Și în est, în medicina tradițională, ghimbirul este îndrăgit pentru capacitatea de a îmbunătăți circulația periferică, unde includem și organele genitale.

Cum poate fi ghimbirul considerant un leac popular pentru disfunții erectile?

Păi, crește circulația sângelui. Este bun pentru sănătatea inimii și a venelor, dar va determina și evoluția performanțelor sexuale.

E foarte ușor de consumat; îl poți folosi sub formă de ceai, sau în diverse alte combinații culinare.

Gingsengul

O altă plantă afrodisiacă este Gingsengul. Cu origini în China, planta se recunoaște prin rădăcina cu tulpini care imită foarte bine structura corpului uman.

Gingsengul se poate prepara sub formă de ceai, sau îl poți găsi sub formă de pastile.

Efectele benefice ale ginsengului se văd la:

  • Îmbunătățirea potenței
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar
  • Creșterea energiei

Nu se știe cum mai exact ajută potența, dar anumite studii arată că influențează în mod direct hormonii responsabili cu obținerea și menținerea erecției. În plus, se știe că gingsengul crește fluxul de sânge prin creșterea cantității de oxid nitric.

Ginkgo Biloba

Că tot vorbim de plante afrodisiace, trebuie să îți menționez și de Ginkgo Biloba. Practicienii o folosesc de foarte mulți ani în tratarea diverselor afecțiuni de sănătate. Printre rezultatele notabile amintesc doar demența, anxietatea și fluxul de sânge limitat către creier.

Cum poate fi Ginkgo Biloba considerant un leac popular pentru disfuncții erectile?

Planta dilată vasele de sânge și crește fluxul de sânge către organele sexuale. Iar cu asta am spus deja totul. Pe scurt, te ajută să ai o erecție mai ușor, fără efort.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris este tot o plantă afrodisiacă, specifică medicinii populare ayurvedică și chinezească.

Încă din cele mai vechi timpuri Tribulus Terrestris este folosită pentru creșterea libidoului și a potenței, așadar este utilă și pentru tratarea simptomelor specifice disfuncțiilor erectile.

Planta crește și nivelul testosteronului, un hormon responsabil cu obținerea și menținerea erecției.

Palmierul Pitic

Palmierul pitic a fost și este încă extrem de popular în rândul nativilor americani. Ei consumă planta datorită proprietăților nutritive, diuretice, sedative și afrodisiace.

Mai mult, conform unor studii recente, atunci când un grup de bărbați a primit extract de palmier pitic, simptomele de HBP s-au îmbunătățit cu 50%, în timp ce funcția lor sexuală s-a îmbunătățit în medie cu 30%.

Așadar, palmierul pitic te poate ajuta și pe tine să combați simptomele disfuncției erectile.

Mierea

Mierea te ajută să ajungi la o stare de bine și de relaxare. Ea are un conținut ridicat de Bor, ceea ce înseamnă că participă la metabolizarea estrogenului. Iar estrogenul este hormonul direct responsabil cu obținerea stării de bine despre care deja am amintit.

Dar asta nu e tot; mierea ridică nivelul de testosteron din sânge, hormonul care influențează atracția sexuală atât la bărbați cât și la femei.

Ești gata să cauți fiecare plantă în parte?

Ți-am vorbit despre cele mai populare leacuri naturale pentru disfuncții erectile. Acum că știi ce să consumi, cel mai probabil ești gata să alegi și să testezi cel puțin 2 plante din cele discutate.

Ești sigur că vrei să îți bați capul?

Fix de asta am creat uPotent. Conține cele mai bune leacuri populare pentru disfuncții erectile folosite în toată lumea de mii de ani.

Și își face efectul în numai 30 de minute. Iei un plic și ți-ai asigurat o potență de invidiat pentru toată noaptea; sau, pentru atâta timp cât îți dorești.

Dacă ești interesat, comandă acum uPotent.

Lasă un răspuns