You are currently viewing Cum scapi de ejacularea precoce: 3 soluții pe care să le încerci

Cum scapi de ejacularea precoce: 3 soluții pe care să le încerci

Cum scapi de ejacularea precoce: 3 soluții pe care să le încerci

Acest articol este unul mai vechi. Am făcut un nou ghid complet pentru a scăpa definitiv de ejacularea precoce pe care îl poți accesa chiar aici: Ejaculare Precoce: Ghid complet pentru a scăpa de ejacularea precoce

 

Indiferent de vârstă, simți uneori că pur și simplu nu-ți poți satisface partenera. Ai momente în care îți pui la îndoială erecția și performanța în pat, dar fiecare gând rău dispare atunci când vezi plăcerea în ochii ei.

Totuși, dacă plăcerea asta vine prea târziu sau deloc? Gândurile rele apar atunci când atingi orgasmul înaintea partenerei. Și de la aceste gânduri apar primele probleme de ejaculare prematură la bărbați.

Te înțeleg perfect. Nu ești singur în situația asta și cu siguranță nu ești singurul care citește acum acest articol.

Dacă tot te afli aici, hai să vedem cum scapi de ejacularea precoce.

Dar ca să afli și să aplici soluții, trebuie să găsești mai întâi cauzele pentru care ajungi să ejaculezi mai repede decât îți dorești.

Cum se manifestă ejacularea prematură

Dă-mi voie să-ți spun un lucru: nu confunda ejacularea precoce cu alte disfuncții erectile asemănătoare. Impotența, erecția dezamăgitoare sau lipsa libidoului nu au treabă cu momentul în care ajungi la maximum de plăcere erotică.

Ejacularea prematură se referă la timpul în care îți păstrezi erecția puternică și tare înainte de a atinge orgasmul. Pe scurt, e despre cât de mult reziști la stimuli sexuali.

În funcție de gravitate, ejacularea precoce poate avea loc în prezența sau în lipsa atingerii directe a penisului. Dar, după cum o să vezi totul ține de tine și de felul în care privești actul sexual.

Din păcate, problema asta poate duce la depresie și chiar să destrame relații de cuplu. Este o disfuncție erectilă care se tratează ușor, dar depinde cât de gravă e situația la fiecare în parte.

Cum scapi de ejacularea precoce

Exerciții pe care să le încerci

Ejacularea prematură poate fi asociată cu masturbarea excesivă. Chiar dacă ai crede că prin masturbare îți crești rezistența, lucrurile nu stau chiar așa. Atunci când îți provoci plăceri prea des, ești mai sensibil la stimulii sexuali din viața reală. Așa ajungi să-ți pierzi controlul chiar și după primele atingeri.

Dacă te întrebi ce înseamnă „prea des”, ei bine, să știi că nu există un anumit număr care să cuantifice asta. Depinde de tine, de corpul tău, de cât de des practici sexul cu o parteneră. Dacă pentru anumite persoane „excesiv” înseamnă de două-trei ori pe zi sau mai mult, pentru alte persoane „excesiv” poate să însemne o dată la două zile.

Ce poți face ca să scapi de ejacularea precoce este să încerci câteva exerciții prin care să crești rezistența mușchilor pelvieni. Ideea e să ajungi în punctul în care îți poți controla erecția pentru atât timp cât este nevoie.

Așa că nu renunța la masturbare. Continuă să o faci cât timp nu îți afectează viața personală dar oprește-te de fiecare dată când simți că ești pe cale să ejaculezi. Oferă-ți câteva secunde de relaxare, după care repetă procesul de mai multe ori. Dacă simți că plăcerea este prea mare poți strânge cu mâna baza penisului până când senzația de plăcere dispare.

Exersează ori de câte ori ești în starea potrivită. Dar nu uita și de experiențele sexuale propriu-zise.

Uite încă un sfat pentru tine: practică sexul cât de des poți și încearcă să treci peste temerile pe care le ai.

Recapătă încrederea în tine

Acesta e cel mai important sfat despre cum să scapi de ejacularea precoce și să o transformi într-o experiență izolată.

Când ești sigur pe tine, erecția ta e mai puternică și ejaculezi în mod controlat. Dacă nu ești de fel sigur pe tine, disfuncția erectilă poate deveni o obișnuință.

Riscul e să ajungi să privești fiecare șansă de a face sex ca pe o fobie și, în curând, să refuzi o partidă de sex.

De asta e important să accepți problema.

Încearcă să observi ce determină supra-excitarea penisului. Mintea ta face totul. Fie ai o fantezie care dă totul peste cap, fie pur și simplu teama de a nu te ridica la nivelul așteptărilor provoacă un orgasm neașteptat.

Dacă depistezi sursa problemei, poți să o controlezi.

Oprește-te în timpul actului sexual chiar atunci când simți că nu mai reziști. Schimbă poziția, încearcă lucruri noi fără a da de înțeles că ar fi ceva neînregulă.

Poate sună amuzant și te-ai mai gândit la asta, dar nu îți fixa gândurile numai asupra actului în sine. Concentrează-te și pe altceva, ca să ții mai mult. Repet: mintea ta face totul.

Foarte important: nu refuza nicio oportunitate de a face sex. Exercițiile și practica sunt atuurile tale.

Discută despre ejacularea prematură în cuplu

Când îți bați capul de unul singur s-ar putea să nu vezi soluția chiar dacă este chiar sub nasul tău.

Învață cum să scapi de ejacularea precoce implicând și iubita, logodnica sau soția ta.

Povestește-i despre problema pe care o ai. Dacă sunteți într-o relație de lungă durată și vă înțelegeți bine, sunt șanse mari să te asculte și să te ajute. În plus, alături de ea o să aplici sfaturile de mai sus mult mai ușor.

Îți recomand să încercați fiecare fantezie pe care o aveți. Cu cât sunteți mai sălbatici cu atât mai bine. O să fie o intimitate care vă va apropia și va reîmprospăta relația voastră.

Cu ajutorul potrivit vei avea erecții tari și de lungă durată. Și în timp va veni și controlul pe care ți-l dorești.

Iar dacă nu ai o parteneră de lungă durată care să te înțeleagă, încearcă să te înțelegi mai întâi pe tine însuți. Discută cu un prieten apropiat de problemă. Crede-mă, situația asta e mai comună la bărbați decât ai impresia.

Atunci când nimic nu pare a avea rezultate

Cum scapi de ejacularea precoce când nimic nu funcționează?

Soluția cea mai potrivită este un afrodisiac. Un produs 100% natural care să te ajute să ai erecții tari și control absolut.

Îți recomand să încerci uPotent , afrodisiacul nemedicamentos care îți va schimba viața și care te va face să uiți de ejacularea prematură.

Învață cum mierea și un mix de plante naturale te ajută să tratezi pricipalele disfuncții erectile, indiferent de vârsta la care performanța ta sexuală lasă de dorit.

Tu te-ai confruntat până acum cu ejacularea precoce? Dacă da, sunt deschis să îmi împărtășești felul cum ai soluționat-o în zona de comentarii de mai jos.