You are currently viewing Pompele pentru penis. De ce să nu le folosești

Pompele pentru penis. De ce să nu le folosești

Nu înțelegi cu adevărat o problemă până ce nu te lovești cu adevărat de ea. Așa se întâmplă în toate situațiile legate de potența la bărbați. Ai crede că sunt lucruri cu care poți trăi liniștit, dar nu se întâmplă așa. Iar, când ești disperat, ești gata să accepți și măsuri disperate.

La așa ceva aș băga și pompele pentru mărirea penisului. Ce, nu ai auzit de așa ceva? Sunt sigur că ai făcut-o și, mai mult decât atât, mai ai puțin și ești gata să încerci un dispozitiv care promite un penis mai lung și mai gros fără intervenții chirurgicale.

Mie îmi place să fiu direct. Așa că, îți spun de pe acum, evită pompele pentru penis. Hai să-ți explic și de ce și cam ce alternative ai dacă vrei un instrument mai impunător.

Ce sunt pompele pentru mărirea penisului

Pompele pentru mărirea penisului sunt dispozitive cu funcție de aspirare. Sunt produse destinate bărbaților care au probleme de încredere. Adică, pentru cei care cred că au un penis prea mic și astfel ajung să dezvolte temeri și inhibiții. Ceea ce, implicit, cauzează o viață sexuală precară.

Acum, aceste dispozitive nu sunt autorizate de medici. Orice medic ai întreba sau orice părere ai solicita, o să auzi același răspuns: pompele nu funcționează.

pompe crestere penis

Dacă citești review-uri pe net s-ar putea să găsești super multe promisiuni. Majoritatea dintre ele spun că folosit zilnic dispozitivul te ajută să crești lungimea p**ii. Să o ai mai groasă și mai lungă, în timp scurt și fără intervenții chirurgicale sau injecții.

Dar, ca de obicei, teoria e foarte departe de adevăr.

Cum funcționează pompele pentru creșterea penisului

Pompele pentru creșterea penisului au un principiu de funcționare simplist. Le pui pe instrument și începi să pompezi. De fapt, sunt dispozitive care funcționează prin aspirare.

Așa că, vei simți o mare presiune asupra micului tău general. Pompa o să tragă de el în toate părțile.

Ce obții?

Cum e și normal, când aplici presiune, pui și sângele în mișcare. Zona se înroșește și, evident, se inflamează. Da, când termini de dat la pompă o să zici că ai penisul mai mare și mai gros. Dar, în realitate, e aceeași p**ă pe care o cunoști atât de bine. Diferența e că acum suferă.

efecte adverse dispozitive marire penis

Sunt cazuri în care se produc leziuni. Penisul se învinețește, apar dureri insuportabile. Și ajungi de urgență la spital. E nasoală rău situația.

Chiar și atunci când nu se întâmplă ceva dramatic, după ce trece inflamația, penisul revine la dimensiunile lui. E ca atunci când te lovești la cap. Faci un cucui, dar asta nu înseamnă că ai capul mai mare, nu?

Ei bine, pompele nu cresc p**a. Doar îi provoacă durere astfel încât țesutul reacționează și se inflamează.

Ce alternative ai pentru dispozitivele pentru lungirea și îngroșarea penisului

Penisul poate crește și se poate îngroșa în mod natural doar până la 18 ani. După vârsta maturității se mulțumește cu statutul lui.

Altfel, poți să obții un instrument mai impunător doar prin injecții, implanturi sau intervenții chirurgicale. Desigur, un doctor poate să facă aceste lucruri. În rest, orice ai face, nu vei avea succes.

Însă, mai întreabă-te un lucru: chiar ai nevoie de un penis mai lung și mai gros? Poate fi doar o temere de-a ta. O piedică peste care trebuie să treci. Partenera ta poate nici nu sesizează mărimea penisului tău. Oricum, dacă o satisfaci și îi oferi orgasme multiple, nu ai niciun motiv de îngrijorare. Și, pentru a o duce pe culmile plăcerii chiar nu ai nevoie de o p**ă lungă cât o zi de post. De fapt, p**a lungă e dureroasă pentru ea. Așa că, analizează bine situația înainte de a lua o decizie.

Altfel, dacă totuși cauți o soluție, eu recomand mierea pentru potență uPotent. E un supliment pentru potența masculină doar din ingrediente naturale, afrodiziace. Cu ajutorul ei o să obții potența și erecția maximă. Adică, o să ți se scoale și o să ți se întărească mai mult decât ești tu obișnuit. Și când o să facă asta, o să ți se pare mai lungă și mai groasă. Și nu doar ție, dar și partenerei tale.

Lasă un răspuns