You are currently viewing Tratament pentru mărirea penisului sau ce să faci când crezi că o ai mică

Tratament pentru mărirea penisului sau ce să faci când crezi că o ai mică

Crezi că ai penisul mic sau prea subțire? Dacă vrei să o ai mai mare atunci cu siguranță cauți un tratament pentru asta. Și sunt sigur că nu vrei să ajungi la bisturiu.

O fi sexul fain, dar parcă să te operezi e prea mult. Să știi că ai dreptate. Plus că, în articolul de astăzi o să-ți spun de unde provine chestia asta cu lungimea și grosimea penisului dar și ce să faci când crezi că o ai prea mică.

Penis mare și gros, cartea de vizită a bărbaților

Cred că ți-ai dat seama că sunt ironic, nu?

Asta cu cât de mare o ai e doar o chestie a bărbaților. Dacă întrebi o femeie o să-ți spună că nu prea o interesează mărimea. Că e mai importantă atitudinea. Știu, sună a clișeu, dar nu este.

În realitate, un penis mare și gros nu e cel mai confortabil când faci sex. Nici pentru tine ca bărbat și nici pentru ea ca femeie. Motivele sunt destul de ușor de intuit.

Și atunci, de unde dorința asta a bărbaților de a o avea cât mai lungă și cât mai groasă?

penis mai mare masculinitate

Nu știu de voi, dar noi în copilărie glumeam super mult cu chestia asta. Făceam miștouri în gașca noastră. Doar că, atunci când rămâneam singur chiar îmi puneam problema dacă o am suficient de mare cât să impresionez.

Mai e și ideea că un penis lung e o dovadă a masculinității. Că dacă o ai mare f**i și bine. Ceea ce e o mare porcărie.

Vrei să o ai mare și groasă și să reziști 1 minut până să-ți dai drumul, sau să poți să faci sex până când ea nici nu mai poate spune nimic de la atâtea orgasme pe care i le-ai provocat?

De unde vine dorința de a avea un penis lung și gros

Americanii au făcut diverse studii în domeniul acesta. Și cam toate concluziile au arătat că, în majoritatea cazurilor, bărbații care se confruntă cu disfuncții erectile vor să o aibă mai mare. Cumva, vor să compenseze lipsa performanțelor sexuale cu un penis lung cât ziua de post.

Problemele în greutate sunt și ele un factor care se află în spatele dorinței ascunse a bărbaților.

Apoi, mai sunt și standardele pe care singuri le impunem. Vrem de la noi mai mult. Suntem nesiguri și lipsa de încredere ne duce către tot felul de dorințe de genul penis mai mare și mai gros.

Eu îți recomand să nu te duci până la capăt cu dorința asta.

decizie penis mai mare

De ce?

Pentru că, în mod normal, penisul crește în lungime și în grosime cam până la vârsta de 18 ani. După, orice ai face nu prea are efect.

Sigur, poți merge la chirurg și găsește el o soluție. Doar că, s-ar putea să rămâi impotent după.

Pe net mai găsești și alte sfaturi miraculoase. Produse (cum sunt pompele) care măresc penisul fără operații. Creme și tot felul de alte leacuri pentru mărirea instrumentului.

Vezi că nimic nu funcționează. Nu o să-ți crească p**a dacă o aspiri cu o pompă. Poate doar o să ai niște leziuni dureroase rău. Sau, dacă tu o să crezi că e mai mare după ce ai dat-o cu o cremă, îți zic sigur că e doar în capul tău. Ți-am spus mai multe despre miturile legate de mărimea penisului într-un articol separat.

Tratament pentru mărirea penisului

Și atunci, poți sau nu poți să crești penisul?

Nu prea. Dar ai soluții prin care el chiar să pară mai mare și mai gros.

Se numește erecție maximă. Adică, erecția cea mai tare la care poate ajunge penisul tău.

În mod normal o atingi destul de greu și de rar. Doar atunci când ești foarte excitat. Contează și cât de odihnit ești, cât chef ai de sex, când a fost ultima dată când te-ai masturbat sau chiar cu cine urmează să faci sex.

penis mare si gros placere

Când ai erecție maximă, penisul pare mai mare și mai gros. De fapt chiar este față de cum îl știi tu în mod normal. Nu e mai lung sau mai gros decât e el de fapt, ci doar erecția ta e mai puternică.

Cum ajungi să ai erecție maximă?

Ți-am mai scris pe blog despre asta. Ai exerciții pentru a învăța cum să antrenezi mușchii pelvieni, cum să respiri când faci sex sau cum să te masturbezi corect

Vezi că dacă ai și probleme psihologice asociate cu potența, atunci erecția maximă e greu de atins până nu scapi de gândurile rele.

Alimentele bune pentru potență sau băuturi afrodisiace incluse în alimentația zilnică te ajută și ele să o ai mai tare atunci când te exciți.

Soluție rapidă pentru erecție maximă

Eu am creat uPotent din dorința de a scăpa de stresul legat de disfuncțiile erectile. Și, fără să vreau, am obținut mai mult decât atât.

Când iau uPotent, ea îmi zice că pare că am penisul mai lung și mai gros. E exact ce ți-am povestit mai sus. Ating erecția maximă și atunci ăsta micu’ pare mai fioros. Și, pe lângă impresia asta reușesc și să am control pe ejaculare și să nu pierd erecția în mijlocul partidei.

Așa că, înainte să încerci pompe și alte nebunii, ia miere naturală pentru potență și o să-ți privești jucăria cu alți ochi.

Lasă un răspuns