You are currently viewing Fanteziile sexuale și cum îți influențează performanța masculină

Fanteziile sexuale și cum îți influențează performanța masculină

Potența masculină este un proces complex. Știu, noi vedem totul mult mai simplu. Ai un penis care se întărește în preajma unui stimul sexual și care ejaculează atunci când apare orgasmul. Și, în funcție de acești parametrii calculăm și performanța sexuală: cu cât se scoală mai repede, cu atât mai bine și cu cât rezistăm mai mult cu atât suntem mai mulțumiți de noi.

Însă, în spatele rezultatelor se află un organism cu procese bine definite. Și, când ceva perturbă buna funcționare a sistemelor care determină și întrețin potența la bărbați totul este dat peste cap.

Un factor care poate strica totul este și fantezia sexuală. Pe de altă parte, aceeași fantezie poate ajuta bărbatul să aibă o potență mai bună. Unde se trage linia și cum folosești fanteziile în avantajul tău?

Cam despre asta o să povestim astăzi. Eu sunt Robert, creatorul uPotent, mierea pentru potență care te ajută să ai control absolut pe momentul ejaculării. Dar, despre motivele pentru care am făcut eu mierea afrodiziacă o să povestim mai târziu. Orium, mă bucur să te regăsesc pe blog. Hai să începem.

Cum apare erecția și de ce

Penisul se întărește pentru a fi capabil să penetreze vaginul partenerei. Evident, scopul este cel de reproducere. Că noi simțim plăcere când facem sex este tocmai un motiv în plus pentru care să ne dorim reproducerea.

Pentru ca penisul să fie tare creierul trebuie să decidă că este momentul oportun. Altfel spus, creierul transmite impulsurile nervoase care pun în mișcare alte sisteme responsabile de erecție. Pe scurt, un flux sanguin se duce către zona pelviană unde inundă pereții cavernoși pentru ca penisul să fie ferm și potența maximă.

De toate aceste sistem depinde performanța sexuală despre care vorbeam. Un organism sănătos va însemna o potență sănătoasă. Un organism cu probleme sau o stare psihică precară va însemna și probleme cu potența sau diverse disfuncții erectile.

Fanteziile sexuale sunt ca un adjuvant. Un stimul sexual în plus care vine să „pună sângele în mișcare”. Și cum fanteziile sunt scenarii închipuite, ele excită mai rapid și mai puternic creierul. Astfel, impulsurile nervoase se pun în mișcare mai intens ceea ce poate însemna o potență care te va lua prin surprindere. Plăcut sau neplăcut în funcție de anumite situații pe care le discutăm chiar acum.

Fanteziile sexuale și efectele asupra potenței

Fanteziile sexuale sunt diferite față de stimulii sexuali uzuali. Ele pot alunga rutina dintr-o relație uzată sau pot reaprinde dragostea dintre parteneri. Asta pentru că aduc un inedit în intimitatea cuplului.

De regulă, fanteziile sunt lucruri pe care nu le faci în mod obișnuit. Sex în trei, sex cu un străin, sex în timp ce te vede partenerul, masturbarea în fața partenerului sau în fața unui prieten și altele similare. Adică un scenariu care încă nu s-a întâmplat în realitate și pe care ți-l dorești chiar dacă îți este greu să recunoști asta.

erectia masculina influentata de anumite fantezii sexuale

Acest scenariu, fiind unul închipuit, te va excita peste măsură. Dacă scenariul este împărtășit în cuplu, va crește libidoul și apropierea dintre parteneri. Va fi ca un afrodiziac natural sau ca un vasodilatator natural.

Sexul plecând de la o fantezie va fi mai intens iar orgasmele mult mai plăcute. Bărbatul va ejacula mai mult și mai puternic iar femeia se va lubrifia mai ușor și mai rapid.

Dacă vrei, fanteziile sexuale pot fi vitamine naturale pentru libido și potența masculină și feminină.

Cu toate acestea, fanteziile pot modifica structuri ale creierului. Dacă sunt asociate cu filme pentru adulți și cu masturbarea excesivă ele pot înlocui experiența propriu-zisă cu partenera.

Treptat, fanteziile modifică modul în care creierul reacționează la stimulii sexuali. Spre exemplu, erecția s-ar putea să nu mai fie declanșată când tu vrei să faci sex cu partenera ta. Erecția va apărea doar atunci când tu te vei gândi la fantezia ta sexuală preferată.

Similar, ejacularea poate apărea de îndată ce există un element care te duce cu gândul la fantezia ta – de aici și instalarea ejaculării precoce. Aceleași efecte le poate avea și pentru o femeie – excitația apare doar atunci când femeia se gândește la fantezia sexuală, orgasmul este mai rapid doar în acele condiții etc.

Cum să beneficiezi de fanteziile sexuale fără riscuri

Așa cum se întâmplă de cele mai multe ori, echilibrul este răspunsul pe care îl cauți. Fanteziile sexuale sunt foarte utile însă nu trebuie să înlocuiască experiențele sexuale cu partenerul de cuplu.

Desigur, să nu uiți ceea ce sunt fanteziile – simple situații închipuite. Da, sunt dorite, însă rămân închipuite și fac parte din rutina de cuplu. De cele mai multe ori atunci când o fantezie devine realitate experiența este foarte diferită de ceea ce partenerii își închipuiau. Sunt foarte multe exemple de relații destrămate și de căsnicii terminate după ce s-au încercat anumite fantezii sexuale.

Așa că, păstrează un echilibru în tot ceea ce faci.

Cât despre potența ta și cum o crești, există mereu soluții. Da, eu am creat uPotent pentru că, în primul rând, aveam nevoie de o soluție naturală prin care să trateaz ejacularea precoce. Dar, mierea pentru potență este un bun afrodiziac care crește libidoul și asigură potența maximă. Un singur plic administrat cu 20, 30 de minute înainte de partidă îmi asigură experiențe super faine. Unele care mă ajută să rezist chiar și atunci când plec de la o fantezie sexuală sau când încercăm scenarii de tip role play.

Ce să zic, rămâneți cu mintea deschisă când vine vorba de sex. Bucurați-vă de toate plăcerile și de toate orgasmele pe care vi le oferiți. Dar, nu uitați, excesele pot dăuna.

Lasă un răspuns