You are currently viewing Cele mai populare leacuri pentru potență maximă

Cele mai populare leacuri pentru potență maximă

Cele mai populare leacuri pentru potență maximă

Leacuri populare pentru potență maximă există în natură de mii de ani. Ele au fost folosite încă din cele mai vechi timpuri pentru a obține o potență și rezistență în pat mult mai bune.

Din păcate, o mare parte dintre aceste plante nu erau disponibile până acum în zona europeană. Însă, datorită globalizării, în prezent avem acces la cele mai rare și puternice plante afrodisiace care îmbunătățesc potența remarcabil de mult.

Am găsit cele mai renumite și recunoscute plante în urma mai multor studii făcute și le-am inclus  pe toate în acest articol.

Plante folosite ca leacuri pentru potență maximă

Ghimbirul sau rădăcina de ghimbir a fost cultivată de mii de ani în Asia. A fost folosită drept condiment sau ca leac popular pentru sănătate și potență.

Este un afrodisiac puternic și, spre exemplu, ghimbirul este folosit în India, într-un amestec cu ouă și miere, ca tratament popular pentru impotență.

Și în medicina tradițională estică ghimbirul este  iubit pentru capacitatea sa de a îmbunătăți circulația mâinilor, picioarelor și bineînțeles, la nivelul organelor genitale.

Cum poate fi ghimbirul considerant un leac popular pentru potență?

Este dovedit că acest umil condiment poate îmbunătăți fluxul și circulația sângelui. Așadar, ghimbirul nu numai că îmbunătățește sănătatea inimii și a venelor, dar influențează în mod pozitiv și performanțele sexuale.

O metodă bună prin care îl poți consuma este sub formă de ceai.

Gingsengul

Gingsengul este o plantă afrodisiacă cu originea în China. Nu se recoltează până când planta nu are cel puțin 6 ani.

Gingsengul se recunoaște prin rădăcina cu tulpini care imită structura corpului uman. Producătorii de suplimente din plante pot prepara gingsengul sub formă de ceai, sau sub formă de pastile.

Gingsengul a fost folosit în medicina populară chineză ca supliment general pentru susținerea unei stări de sănătate bune de secole intergi. Rolul lui este cunoscut pentru:

  • Îmbunătățirea potenței
  • Îmbunătățirea sistemului imunitar
  • Creșterea energiei

În urma unor studii clinice a fost demonstrat că gingsengul are efecte benefice în îmbunătățirea potenței.  Cu toate acestea cercetătorii nu au reușit să afle cum ajută mai exact consumul rădăcinii pentru creșterea potenței.

O teorie ar fi că aceasta influențează hormonii responsabili pentru obținerea unei erecții. O altă teorie este că impulsionează fluxul de sânge prin creșterea cantității de oxid nitric.

Ginkgo Biloba

Ginkgo Biloba este o plantă afrodisiacă pe care practicienii au folosit-o de mii de ani pentru a trata o serie de afecțiuni de sănătate. Exemple includ demența, anxietatea și un flux slab de sânge către creier.

Cum poate fi Ginkgo Biloba considerant un leac popular pentru potență?

Ginkgo Biloba dilată vasele de sânge pentru a eficientiza fluxul de sânge către organele sexuale. Iar asta înseamnă ușurarea capacității de a obține o erecție.

Tribulus Terrestris

Tribulus Terrestris este o plantă afrodisiacă care a fost folosită atât în medicina populară ayurvedică cât și în medicina populară chinezească.

Tradițional, oamenii au folosit această plantă dintr-o varietate de motive cum ar fi, creșterea libidoului sau a potenței.

Mai mult, ea mărește nivelul de testosteron, hormon care are strânsă legătură cu capacitatea de a obține o erecție.

Palmierul Pitic

Palmierul pitic este o plantă afrodisiacă originară din regiunile de sud-est ale Americii de Nord, cu creștere abundentă în Floria, Georgia, Cuba și Bahamas.

A fost folosit de mult timp de către nativii americani pentru proprietățile sale nutritive, diuretice, sedative, afrodisiace și de reducere a tusei.

Când un grup de bărbați a primit extract de palmier pitic, simptomele de HBP s-au îmbunătățit cu 50%. Și nu numai atât. Partea cea mai bună în cadrul studiului a fost că funcția lor sexuală s-a îmbunătățit în medie cu 30%.

Mierea

Mierea are un conținut ridicat de Bor, fiind, din acest punct de vedere, responsabilă cu metabolizarea estrogenului. Estrogenul este hormonul direct implicat în obținerea stării de fericire, precum și în satisfacția sexuală a femeilor.

Mai mult, mierea este capabilă să ridice nivelul de testosteron din sânge, hormon responsabil pentru atracția sexuală atât la femei, cât și la bărbați.

De ce să îți pierzi timpul să cauți fiecare plantă în parte?

Ți-am prezentat cele mai bune leacuri populare pentru potență. Probabil vrei să alegi una sau două dintre ele și să le încerci pentru a le testa efectul.

De ce să îți mai bați capul?

Special pentru asta am creat uPotent. Conține cele mai bune leacuri populare pentru potență folosite în toată lumea de mii de ani.

Își face efectul în doar 30 de minute și ți-ai asigurat o potență maximă pentru toată noaptea.

Dacă ești interesat ai un link chiar aici (Afrodisiac pentru potență).