You are currently viewing Tipuri de orgasm. Diferențe și trucuri pentru a-ți satisface partenera

Tipuri de orgasm. Diferențe și trucuri pentru a-ți satisface partenera

Punctul culminant al excitației sexuale este orgasmul, ce aduce senzații fizice intense. Reacțiile fiziologice sunt diferite la femei și bărbați, de aceea îți prezentăm în continuare care sunt principalele tipuri de orgasme feminine și orgasme masculine și cum poți să-ți îmbunătățești performanțele sexuale, ca să-ți satisfaci pe deplin partenera.

Tipuri de orgasme feminine

Pentru femei, orgasmul reprezintă a treia fază din cadrul excitării sexuale, care debutează cu faza de excitație și se continuă cu faza de platou, apoi cu cea de rezoluție. Sexualitatea femeii este complexă și se află sub semnul senzațiilor și al emoțiilor.

La început, în faza de excitație, crește intensitatea dorinței sexuale, iar organele sexuale primesc stimulii plăcerii. Simptomele sunt turgescența clitorisului, umflarea labiilor vulvei, erecția mameloanelor și întărirea sânilor. Totodată se înregistrează accelerarea respirației și înroșirea ușoară a pielii.

Faza de platou este caracterizată de o încetinire a bătăilor inimii și a ritmului de respirație, ceea ce înseamnă că s-a atins nivelul de relaxare totală, iar organismul femeii este pregătit pentru senzațiile puternice din timpul orgasmului. Află care sunt cele mai apreciate poziții pentru sex și ce-i place mai mult partenerei tale, ca să-i oferi plăceri intense.

Faza orgasmică constă în declanșarea contracțiilor involuntare ale mușchilor din vagin și perineu. Acestea sunt completate de o secreție a glandelor vaginale. În timpul fazei orgasmice, femeile pot avea orgasm clitoridian, orgasm pe uscat, orgasm prin penetrare, orgasm anal sau orgasm dublu: vaginal și anal.

Tipuri de orgasme masculine

Sexualitatea masculină este diferită, deoarece la bărbați, în timpul fazei de excitare, organul viril se umflă și devine erect, prin afluxul de sânge în corpii cavernoși. În faza orgasmică, bărbații pot să experimenteze două tipuri de orgasme masculine: orgasm cu ejaculare (prostatic) și orgasm fără ejaculare.

În timpul ejaculării, sperma trece din veziculele seminale către uretra posterioară. Aici se acumulează, apoi este expulzată în 5-6 contracții cu ritm spasmodic. După orgasmul cu ejaculare, penisul revine la starea flască și bărbatul se află în faza refractară, caracterizată prin lipsa excitației sexuale. 

cum sa satisfaci partenera corect

Orgasmul prostiatic se obține rapid, mai ales prin stimularea directă a prostatei, considerată un adevărat punct G al bărbaților. Masajul prostatic poate fi realizat de către parteneră, pentru un preludiu plin de pasiune.

Orgasmul fără ejaculare este mai intens și oferă partenerei momente de extaz, așa că află cum reziști mai multe numere și cum faci sex fără să ejaculezi, ca să te bucuri de plăceri intense, pentru o perioadă mai lungă de timp.

Vrei ca partenera ta să aibă orgasme multiple și s-o satisfaci de fiecare dată, pentru ca partidele de sex să fie memorabile? Așa cum crești apetitul sexual prin crearea unei atmosfere romantice, există și alte metode ca să ai performanțe excelente în dormitor.

De exemplu, bea vin roșu pentru potență! Este renumit pentru calitățile sale ca excitant și stimulent sexual. Dacă nu consumi alcool sau nu este ora potrivită pentru vin, încearcă și alte băuturi care cresc potența. Vei fi uimit de eficiența lor,  mai ales că nu au efecte secundare, sunt afrodisiace naturale ce te ajută să fii mai bun în pat.

Consumă miere pentru potență, ca să fii mereu în formă maximă și să-ți revii rapid după ejaculare, gata pentru o nouă partidă de sex. Acest tratament natural te ajută să-ți dezvolți sexualitatea și să te bucuri de cea mai bună versiune a ta, ca bărbat în putere, cu o energie sexuală pe care partenera ta o va adora.

Nu uita că preludiul este foarte important, fie că vrei să-i oferi orgasme  clitoridiene, orgasme pe uscat, orgasme prin penetrare, orgasme anale sau orgasme duble, atât vaginale, cât și anale. Condimentează scenele de sex cu jucării și accesorii erotice, folosește lubrifianți, întreab-o ce-i place și oferă-i mereu câte ceva nou, ca să experimentați împreună plăcerile unor scene de sex pasional și sofisticat.

Lasă un răspuns