You are currently viewing Cum introduci fanteziile sexuale în relația de cuplu

Cum introduci fanteziile sexuale în relația de cuplu

Ai o fantezie sexuală și vrei să o împărtășești cu partenera ta? Nu-i neapărat o idee rea însă, înainte de a-i spune ceva, asigură-te că ești pregătit să gestionezi inteligent ceea ce va urma. Asta pentru că reacția ei poate fi una pe care nu o anticipezi.

Da, cel mai fericit scenariu e acela în care e receptivă și discutați deschis despre inițiativa ta. Despre ce este ea de acord să facă și care sunt punctele comune. De acolo o să fie ușor să construiți ceva care va permite să creați o fantezie sexuală comună, una care să vă excite pe amândoi.

Însă, reacția ei poate fi și una negativă, de respingere. Și, ca să fiu sincer, în cele mai multe cazuri asta se va întâmpla. Însă, nu înseamnă că ușa este închisă definitiv. În funcție de cum gestionezi totul vei avea o bună șansă să o faci să-și schimbe percepția și să se deschidă în fața propunerilor tale.

Așa că, întrebarea rămâne: cum introduci fanteziile sexuale în relația de cuplu fără a risca să strici ceva?

Hai să vedem ce anume poți face.

Cum și când deschizi subiectul fanteziilor sexuale

Din experiența mea, deschiderea subiectului depinde mult de relația voastră. Poți încerca să faci asta chiar în mijlocul unei partide de sex. Atunci când ea e foarte excitată, dar nu fix înainte să ajungă la orgasm. Cel mai probabil, dacă fantezia e ceva mai ieșită din comun, experiența se va strica puțin. O să te oprească, o să-ți ceară explicații. Sau, poate fi ceva mai receptivă având în vedere că este excitată și, teoretic, ceva mai lipsită de inhibiții. Oricum ar fi, nu insista foarte mult. Dacă ideea nu prinde, treci repede peste. Vei mai avea ocazii să deschizi subiectul. Spre exemplu, o poți face treptat, de fiecare dată când faceți sex. Ideea principală e ca ea să se obișnuiască cu fantezia, să nu i se mai pară ceva ieșit din comun.

Desigur, poți discuta deschis cu partenera ta și la rece, atunci când nu faceți sex. Pur și simplu îi spui că vrei să rupi puțin rutina din dormitor și că, de ce nu, puteți introduce un scenariu role play care să aibă la bază o fantezie sexuală. Nici nu trebuie să îi spui ce anume vrei să fie. Așa, vei vedea dacă ea este deschisă la subiect și, cel mai important, dacă nu cumva are ea vreo inițiativă.

cum gestionezi fanteziile sexuale in relatia de cuplu

Dacă o vezi timidă sau dacă crezi că ar putea să se simtă judecată ulterior, fă primul pas și expune-te. Explică-i ce fantezii sexuale ai tu și ce ai fi de acord să experimentezi. De acolo, puteți construi o discuție care să permită diversificarea lucrurilor din dormitor.

Înțelegeți foarte bine ce anume este o fantezie sexuală

Indiferent de momentul ales, important este să înțelegeți amândoi ce anume este o fantezie sexuală. Și, desigur, ce nu este.

În primul rând, este ceva care se întâmplă doar între voi doi, în intimitatea dormitorului, cu scopul de a vă condimenta viața sexuală. Nu trebuie să se întâmple în realitate (aceea va fi o altă discuție și o altă muncă de convingere, atunci când sunteți pregătiți) ci rămâne doar rodul imaginației comune.

Asta e valabil și dacă fantezia implică și o a treia persoană – fie o ea sau un el. Fantezia rămâne la nivel de imaginație. Asta se poate aplica la nivel de scenariu role play: în timpul partidei de sex îi povestești un scenariu în care ea e satisfăcută de tine și de încă un bărbat sau de tine și de încă o femeie. Ori, de ce nu, de doi bărbați sau de două femei în timp ce tu privești. Sunt doar exemple, puteți avea orice fel de fantezie și orice fel de abordare.

Puteți folosi jucării erotice sau recuzită erotică pentru a pune în scenă aproape orice tip de fantezie. Din nou, imaginația contează și deschiderea voastră către nou și inedit.

Ai răbdare și fă totul treptat

Cel mai important lucru dacă vrei ca fantezia ta să prindă rădăcini și să ajungă din minte în dormitor: ai răbdare; multă.

Știu cupluri unde a durat peste 5 ani de la prima discuție și până când fantezia a ajuns să se dezvolte cu adevărat în dormitor. Alții au reușit mai repede, ba chiar au ajuns să pună în practică fantezia sexuală.

Depinde totul de dinamica de cuplu. De câtă încredere există la mijloc, de experiența sexuală, de cât de deschiși la nou sunt cei implicați.

Ideea e să nu grăbești nimic. Chiar dacă îți spune nu sau dacă se arată oripilată de ce îi spui, nu renunța. Treptat și la momentul oportun mai poți deschide discuția. Pe măsură ce se obișnuiește cu fantezia ta o să vezi că va lăsa garda jos. Și, mai devreme sau mai târziu o vor excita și pe ea fanteziile tale. Nu uita că drumul este cu dublu sens. S-ar putea ca și ea să se deschidă în fața ta și să îți spună despre fanteziile ei sexuale. Dacă tu i-ai cerut înțelegere atunci va trebui să răspunzi cu aceeași monedă.

Ce vreau să spun: ai grijă la ceea ce îți dorești pentru că vor fi situații în care s-ar putea să nu te mai simți la fel de încrezător și viteaz.

Cum să faci față la fanteziile sexuale în cuplu

Când ajungi să experimentezi fanteziile sexuale în doi va fi totul diferit. La început, poate fi ciudat. Dar, obișnuința aduce și rezultatele cele mai faine. Pe măsură ce vă simțiți mai confortabil cu tot ce se întâmplă o să ajungeți să vă bucurați de un sex mult mai intens. O să vă excitați mai repede, orgasmele vor fi mai lungi, tu vei ejacula mai abundent și ea s-ar putea să aibă mai ușor orgasme multiple.

Pentru a rezista atât cât e nevoie îți recomand mierea pentru potență uPotent. Cu doar un plic administrat cu 20, 30 de minute înainte de sex poți rezista atât cât e nevoie, totul fără să pierzi din plăcere. Ai control pe ejaculare și potență maximă cât să-ți satisfaci toate fanteziile sexuale.

Ca de obicei, eu am fost Rober. Te salut și îți doresc cât mai multe experiențe sexuale reușite.

Lasă un răspuns