You are currently viewing Gel pentru potență sau uPotent. Ce să alegi

Gel pentru potență sau uPotent. Ce să alegi

Te salut!

Motivul pentru care am decis să scriu articolul de astăzi e pentru a lămuri un fel de mit despre care citesc tot mai multe în ultima perioadă: este gelul pentru potență eficient pentru mărirea penisului?

Eu sunt Robert, creatorul uPotent. Așa că, în textul de mai jos o să compar pe scurt mierea pentru potență și efectele ei cu gelul pentru potență. Să vezi cam ce ar trebui să alegi în funcție de problema pe care o ai tu.

Să trecem la treabă!

E posibil să ai un penis mai mare și mai gros?

Dar până să vorbim despre uPotent și geluri pentru potență eu zic să clarificăm un lucru extrem de important.

Este posibil să ajungi să ai un penis mai lung și mai gros?

Trebuie să ne întrebăm asta pentru că, în primul rând, gelul pentru potență promite mărirea instrumentului pe cale naturală.

În al doilea rând, e important să știi dacă inhibiția ta își poate găsi rezolvarea în suplimentele disponibile pe piață.

Ei bine, mă simt nevoit să te dezamăgesc. Penisul se dezvoltă natural până în perioada maturității. După 18 ani el nu se va mai lungi sau îngroșa. Pe scurt, cu cât o ai, cu atât rămâi.

tratament impotenta psihica

Acum, dacă tu crezi că o ai mică, află că dimensiunea normală a penisului nu este una mare. Scopul principal al p**ii nici nu este cel de plăcere. Nu; penisul tău are rol de reproducere. Așadar, dacă lungimea lui îi permite să ejaculeze sperma astfel încât procesul reproducerii să fie dus la capăt, nu e niciun motiv de îngrijorare.

Știu, frate. Tu vrei să faci și impresie bună. Toți vrem asta. Însă, din păcate, poți să crești dimensiunea penisului cu adevărat doar cu ajutorul unui chirurg sau prin intermediul unor injecții cu implanturi. Înainte de asta va trebui să treci și pe la un urolog cu care să te consulți. Poate și un psiholog ar fi bun pentru a te ajuta să treci peste blocaje, anxietăți sexuale sau probleme psihologice legate cu potența masculină.

Mărirea penisului prin geluri, spray-uri sau pompe

Pe net găsești tot felul de păreri despre geluri pentru potență. Sau despre alte produse similare așa cum sunt spray-urile sau chiar pompele pentru mărirea penisului. Toate sunt o mare țeapă.

Nu ai cum să crești penisul oricât l-ai unge tu cu gel. Substanța pe care o aplici poate să îți dea o erecție mai tare și mai fermă decât ești tu obișnuit. Dacă conține și anestezic, poate să te ajute și să reziști mai mult când faci sex. Dar, cu siguranță nu-ți lungește p**a.

beneficiile masturbarii la barbati

La fel și cu spray-urile. Cu pompele e și mai complicat. Acolo dispozitivele pot cauza luxații, întinderi și te pot trimite de urgență la spital. Așa că, recomandarea mea e să le eviți. Dacă chiar ai o problemă cu dimensiunile penisului, mergi la doctor.

Reacțiile adverse ale gelurilor pentru potență

Cred că am stabilit ce-i mai important: nu măresc nimic. Pot fi utile pentru erecție și rezistență. Însă, nici acolo nu excelează.

Substanța e cu aplicare externă. Așa că, absorbția substanțelor bune pentru potența la bărbați nu este foarte eficientă. Cel puțin nu la fel de eficientă precum în cazul suplimentelor administrate pe cale orală.

Dacă gelul conține anestezic, s-ar putea să-ți amorțească penisul foarte tare. Atât de tare de nu o să mai simți plăcere. Sunt cazuri în care s-ar putea nici să mai poți să ai o erecție. Plus că, substanța aplicată poate irita pielea. Poți avea reacții cutanate, poți simți mâncărimi sau senzații de arsură.

Când te dai cu gel pe p**ă e musai să folosești prezervativul. Substanța nu trebuie să intre în contact cu vaginul partenerei. Și, desigur, sexul oral e de evitat. Gelul nu este făcut să fie administrat pe cale orală, nici de către tine dar nici de către partenera ta. Eu recomand aceste lucruri chiar și atunci când îți clătești penisul după aplicarea gelului. Reacții alergice cutanate pot apărea în continuare.

Gel pentru potență sau uPotent

Spre deosebire de gelul pentru potență eu am gândit uPotent într-un mod diferit. Conține doar extracte din plante afrodiziace, fără substanțe care îți pot face rău, așa cum sunt anestezicele.

plicuri upotent pentru ejaculare precoce

uPotent e miere pentru potență. Dai un plic pe gât și la doar 20, 30 de minute de la administrare simți efectele. Absorbția substanțelor benefice pentru potență este rapidă și tu ai erecții tari, ferme și o rezistență crescută fără reacții adverse și fără să fie nevoie să folosești prezervativul în cazul în care ai o parteneră de lungă durată.

Recomand uPotent și nu geluri pentru potență nu pentru că vorbesc despre o comparație între produsul meu și altele similare lui. Fac asta pentru că e mai sigur și mai eficient. Le poți oricum testa dacă vrei să te convingi.

uPotent în mărirea penisului

uPotent o să facă minuni pentru psihicul tău.

Nu o să crească dimensiunea penisului. Nu o să-l facă mai lung și mai gros. După cum ți-am zis, rezultate concrete se obțin doar prin intervenții chirurgicale sau prin injecții cu implanturi.

Ce face totuși uPotent pentru a-ți ridica moralul? Te ajută să obții erecții tari și mult mai ferme decât ești obișnuit în mod normal. După ce îl iei o să ți se pară penisul mai lung și mai gros. Sigur, de fapt, erecția e cea care creează impresia. Dar, efectele sunt cu adevărat plăcut surprinzătoare.

Lasă un răspuns