Tratamente naturiste pentru impotență

Tratamente naturiste pentru impotență

Leacuri populare și naturale pentru combaterea impotenței au existat și continuă să existe. Încă de acum mii de ani bărbații le consumau pentru a trata simptomele impotenței și pentru a putea face sex fără probleme.

Desigur, în trecut, scopul era strict de a te reproduce. Acum, contează și plăcerea, stima de sine, mândria de a o vedea epuizată la sfârșitul partidei de sex.

Chiar dacă până nu acum mult timp, multe dintre aceste leacuri erau necunoscute europenilor, în prezent avem la dispoziție tot ce ne trebuie pentru a trata în mod natural impotența.

Și am inclus în acest articol cele mai renumite și recunoscute plante care te ajută să combați impotența.

Leacuri sub forma plantelor pentru combaterea impotenței

Ghimbirul

Ghimbirul se cultivă intensiv în Asia și reprezintă atât un condiment delicios, cât și un leac popular pentru sănătate și impotență.

Ghimbirul crește circulația periferică, precum și fluxul de sânge din zona organelor genitale.

În plus, este un bun afrodisiac. În India ghimbirul folosit în amestec cu ouă și miere este consumat pentru a trata impotența.

De ce este ghimbirul un leac pentru combaterea impotenței?

Păi, după cum am spus, îmbunătățește circulația sângelui. Așa că, el ajută la creșterea performanțelor sexuale – penisul va fi tare, nu vei mai pierde erecția și vei combate și ejacularea precoce, toate semne asociate cu impotența.

Îți recomand să consumi ghimbirul sub formă de ceai pentru un efect rapid.

Gingsengul

Ginsengul este consumat pentru îmbunătățirea sistemului imunitar, pentru creșterea energiei dar și pentru combaterea impotenței.

Este o plantă puternic afrodisiacă care se recoltează doar după 6 ani de la plantare. Originar din China, Ginsengul influențează hormonii responsabili cu obținerea și menținerea erecției.

Se mai crede și că planta crește cantitatea de oxid nitric în organism ceea ce are ca efect impulsionarea fluxului de sânge în zona organelor genitale. Și uite așa, te ajută și pe tine în problemele cu impotența.

Îl poți consuma sub formă de ceai, sau de pastile.

Ginkgo Biloba

Un alt leac care tratează impotența este Ginkgo Biloba. Planta dilată vasele de sânge pentru a ușura fluxul sanguin în drumul său către organele sexuale.

Rezultatul?

Obții erecția ușor și o menții pentru mai mult timp.

Tribulus Terrestris

Această plantă afrodisiacă este populară în medicina ayurvedică și chinezească. Te ajută să crești libidoul și să combați impotența prin îmbunătățirea nivelului de testosteron din organism.

Palmierul Pitic

În ciuda numelui, Palmierul Pitic o să te ajute să ții tare penisul atunci când faci sex.

Are proprietăți nutritive, diuretice, sedative, afrodisiace și este bun chiar și pentru reducerea tusei.

Conform unui studiu, un grup de bărbați care a consumat Palmierul Pitic a înregistrat îmbunătățirea simptomelor de HBP cu 50% și a funcției sexuale cu 30%.

Planta crește în regiunile de sud-est ale Americii de Nord și a fost folosită de către nativii americani de-a lungul timpului pentru efectele sale afrodisiace.

Mierea

Mierea ridică nivelul de testosteron din sânge ceea ce înseamnă ridicarea libidoului și combaterea impotenței.

Cu un conținut ridicat de Bor, mierea este responsabilă cu metabolizarea estrogenului, având un important rol în atingerea unei stări de bine, care ajută performanța sexuală.

Mierea este un aliment recomandat în asigurarea unei vieți sexuale sănătoase atât pentru femei cât și pentru bărbați.

Nu vrei să cauți fiecare plantă în parte?

Acum știi care sunt cele mai populare leacuri care combat impotența.

Știu că vrei să le încerci pentru a vedea efectul.

Dar, merită să îți bați capul?

Pentru că și eu am trecut prin ceea ce treci tu, am creat uPotent. Conține cele mai bune leacuri pentru potență folosite în toată lumea.

Are efect în doar 30 de minute. După, ai scăpat de impotență și te bucuri de o erecție tare pentru toată noapte.

Dacă vrei să încerci, comandă uPotent.