You are currently viewing Tratamente naturale pentru potență: cauze, simptome și remedii

Tratamente naturale pentru potență: cauze, simptome și remedii

Tratamente naturale pentru potență: cauze, simptome și remedii

Disfuncțiile erectile, în special impotența funcțională , pot fi tratate. O să privești cu încredere fiecare ocazie de a face sex de îndată ce reușești să ieși din impas.

Însă, atitudinea contează. Potența ta este influențată de starea ta de bine. De viața și de problemele tale de zi cu zi. Și, nu în ultimul rând, de relațiile pe care le ai cu cei din jur.

Da, erecția ta nu mai este ce era odată. Controlul pe care îl ai asupra penisului tău în momentele de excitare și-a pierdut din fermitate. Însă, dacă înveți cum să privești lucrurile poți reuși să-ți recapeți încrederea și potența de care vei fi atât de mândru.

Probleme cu potența: principalele cauze și simptome

După cum ți-am mai spus, erecția ta e influențată de încrederea pe care o ai în tine. Chiar dacă nu îți dai seama, sunt atât de multe lucruri care pot cauza o ejaculare prematură , sau chiar lipsa totală a unei erecții tari care durează.

În plus, totul se poate schimba într-o secundă, chiar atunci când crezi că nimic nu poate merge rău. Presiunea pe care, involuntar și inconștient, o pui asupra ta de fiecare dată când faci sex se poate întoarce împotriva ta.

Așadar, cauzele sunt psihologice în cele mai multe dintre cazuri.

Lipsa încrederii în tine și frica de a nu te ridica la nivelul așteptărilor sunt unele dintre cauze.

Poate ai o parteneră mai experimentată decât tine. Cu siguranță ești emoționat atunci când vrei să-i arăți de ce ești în stare.

Sau, poate, pur și simplu rutina unei relații de lungă durată își spune cuvântul și erecția ta nu mai este cea de la început.

Oricare ar fi situația, totul pleacă din capul tău. De aceea este important să te analizezi și să vezi de la ce a pornit totul. Astfel, vei putea ști ce ai de făcut în continuare.

Tratamente naturale pentru potență

Având în vedere că problema ta nu are în spate o afecțiune de sănătate, impotența nu ar trebui tratată medicamentos. Ai multe soluții naturale prin care poți să recapeți erecția tare și de lungă durată.

Cunoaște-te pe tine însuți

Erecția ta poate fi controlată dacă înveți ce te face să te simți excitat și care sunt fricile tale cele mai mari.

Te poți masturba pentru a vedea când și cum ajungi mai ușor la plăcerile cele mai intense. Așa vei descoperi noi fantezii și vei ști cum reacționezi la diverși stimuli sexuali.

În plus, o să-ți dai seama dacă erecția ta este sau nu influențată de frica eșecului și de relația pe care o ai cu persoana de lângă tine.

Cu cât reușești să te cunoști mai bine cu atât vei putea prelua controlul mai rapid.

Consiliere psihologică

Dacă nu poți depăși problemele de unul singur, consultă un psiholog. Știu, este un prag de intimitate pe care trebuie să îl treci. Dar o să merite din plin!

Dacă asta e soluția de care ai nevoie, nu te rușina! O să vezi, discuțiile te vor face să vezi altfel lucrurile. Sfaturile pe care le vei primi te vor ajuta să treci peste probleme și să-ți învingi fricile.

Și eu am fost la psiholog la rândul meu. Nu mi-e jenă să recunosc asta. M-a ajutat mult.

Discută cu partenera

Dacă ai o relație în care te simți confortabil și aveți deja o istorie împreună, cel mai bun lucru ar fi să discuți problema potenței cu persoana de lângă tine.

Așa te vei simți mai confortabil și scapi de povara secretului pe care trebuie să îl porți mereu după tine.

În plus, poate fi un punct de plecare pentru noi aventuri în dormitor. Împreună puteți găsi noi metode prin care să vă excitați.

Sfatul meu e să lăsați inhibițiile deoparte. În dormitor, orice este acceptat, pentru că totul rămâne între voi. Și vei vedea, cu cât sunt mai neobișnuite fanteziile voastre cu atât vă veți simți mai apropiați.

Încearcă uPotent – un stimulent natural

Un afrodisiac te poate ajuta să treci peste pragul psihologic. Eu îți recomand o pastă naturală, deci nu tratament medicamentos.

Pasta conține doar ingrediente naturale care îți vor oferi erecții puternice și de lungă durată, fără efecte adverse.

uPotent va rezolva problemele tale cu potența și te va ajuta să-ți recapeți încrederea. În plus, crește libidoul și te face să te simți din nou ca la adolescență.

Spune-ne care este tratamentul natural pentru potență pe care l-ai încercat și cum ai reușit să-ți recapeți virilitatea din zilele bune.