You are currently viewing Tipuri de orgasme feminine. Cele mai rapide 3 moduri în care o duci la extaz

Tipuri de orgasme feminine. Cele mai rapide 3 moduri în care o duci la extaz

Vrei să fii un expert și să-i provoci orgasme multiple? Să o vezi cum tremură într-un spasm care cu greu să termină, că de abia mai poate vorbi la final și că nici nu se ține bine pe picioare de atâta plăcere. Te înțeleg perfect. Și cred că orice bărbat o face. Cine nu și-ar dori să fie expertul plăcerii?

Nu de alta, dar vorba circulă repede. Și chiar dacă nu cauți să cucerești pe bandă rulantă, cu siguranță vrei experiențe sexuale mereu inedite împreună cu partenera ta de viață.

No, despre asta vorbim astăzi. Despre cele mai populare și ușor de obținut orgasme feminine. Cum să i le provoci și ce altceva să mai faci pentru chestii care să mențină dragostea și intimitatea de cuplu.

Dimensiunile penisului și orgasmul feminin

Vreau să pun la punct un lucru înainte de orice altceva. Chiar nu contează cât de lungă sau cât de groasă o ai. Uită de inele pentru potență sau de pompe pentru mărirea penisului.

climax femei

Pentru a genera orgasme după orgasme chiar nu contează dimensiunile instrumentului tău. Contează să știi ce să faci cu jucăria ta. Și nu doar cu ea. Sexul este nebunia stimulilor. Iar pentru a ajunge la orgasm trebuie să participi cu mai mult decât o simplă p**ă în erecție.

Tipuri de orgasme feminine și cum le provoci

Orgasmul clitorisului

Sunt sigur că ai auzit de el, ba l-ai și frecat frenetic în partidele tale de sex cu partenera. Dar sunt mult mai multe lucruri de spus despre clitoris. Este poate cel mai important în ecuația orgasmului având numeroase terminații nervoase care vin dinspre tot corpul.

Orgasmul provocat de stimularea clitorisului este unul de intensitate medie. Nu are o durată foarte lungă și, adesea, femeia e pregătită rapid și pentru alte orgasme imediat după ce primul s-a consumat.

Înainte de a pune mâna sau limba pe clitoris asigură-te că partenera ta este excitată. Preludiul este extrem de important. Așa că, sărut-o pătimaș, mângâie spatele în timp ce o săruți pe gât sau o muști ușor de sfârcuri.

Apoi, coboară treptat spre zona pubiană și nu te arunca direct asupra clitorisului. Amână momentul pentru a crește intensitatea excitației. Apoi, când în sfârșit îi acorzi atenție, nu-i mai da momente de respiro. Atinge-l, sărută-l cu delicatețe, prin mișcări ușoare la început. Intensifică mișcările doar pe măsură ce simți că a crescut și nivelul excitației – vei ști asta cu siguranță, tot corpul ei îți va transmite aceste semnale.

Foarte important: nu te opri nici măcar când începe orgasmul. Continuă să stimulezi clitorisul până când spasmele ei s-au consumat pentru ca plăcerea să fie una intensă.

Orgasmul pe uscat

Orgasmul pe uscat este foarte interesant pentru că este inedit. Diferit de tot ce a simțit până la el. El presupune ajungerea la plăcerea maximă fără o atingere directă.

Cum e posibil?

Păi, ideea este să nu vă dezbrăcați. Sau cel puțin, nu de tot. Ea poate să rămână în pantalonii ei de casă. Sau cu fusta pe ea, ori doar în chiloți.

orgasmul feminin

Apoi, tu începi. O săruți cu pasiune, îi șoptești ce ai vrea să îi faci, o pipăi pe sâni, dar fără a pune mâna direct pe pielea ei. Descoperă-i corpul și trupul pe deasupra hainelor, strânge-o lasciv de fund și fă-ți de cap cu toate zonele ei erogene.

Masează-i clitorisul fără a-l atinge direct. Fă-o pe deasupra chilotului sau a pantalonilor. Nu apăsa foarte tare, dar rămâi consecvent. Continuă să o săruți, să vă spuneți cuvinte vulgare. Nu uita, în orgasm creierul are cel mai important rol. Iar imaginația e totul.

Vei vedea, orgasmul ei se va forma mai repede decât ai crede. Și va fi extrem de intens. Îți recomand să o ai în picioare, să o împingi pe un perete. Orgasmul așa, fără a sta culcată pe spate ori pe un pat va fi inedit. Cu multe spasme. De abia se va mai ține pe picioare.

La final, va face tot posibilul pentru a te dezbrăca, pentru a duce totul la următorul nivel.

Orgasmul prin penetrare

Orgasmul prin penetrare este, de cele mai multe ori, printre cele mai intense tipuri de plăcere sexuală. Dar este și cel mai greu de obținut.

Așa că, înainte de toate, fă toți pașii de mai sus. Adică, joacă-te cu ea în timpul preludiului. Las-o să te atingă și pe tine, să-ți ofere sex oral dacă este dispusă. Fiecare activitate din dormitor crește adrenalina și dorința sexuală.

Apoi, când ajungi la penetrare, nu uita de clitoris. Continuă să îl stimulezi cu degetele dacă poziția sexuală îți permite. Fă mișcări ample din bazin pentru a stimula o zonă cât mai mare din vagin. Nu încerca să faci totul repede cum vezi în filme. Începe lent și crește ritmul pe măsură ce devine din ce în ce mai excitată.

Ai răbdare chiar și atunci când orgasmul se lasă așteptat. Vei fi recompensat în final.

Orgasmul anal

Chiar dacă este un subiect tabu, orgasmul anal este unul intens tocmai datorită ineditului pe care îl presupune.

Așa cum se întâmplă în cazul clitorisului și al vaginului, anusul are și el o mulțime de terminații nervoase care provoacă plăceri nebănuite.

orgasmul anal

Doar că, trebuie să fie bine lubrifiat. Desigur, dacă vrei să o penetrezi anal, nu uita că igiena este extrem de importantă. Și, îți recomand să folosești un prezervativ.

Însă, orgasmul anal se poate obține și prin stimulare cu ajutorul unui deget. Sau chiar a unei jucării sexuale, așa cum este un vibrator subțire și lubrifiat.

Orgasmul dublu: vaginal și anal

Și, dacă vrei să o duci pe cele mai înalte culmi ale plăcerii, trebuie să încerci orgasmul dublu. Stai liniștit, nu te pun să o împarți cu altcineva – poate doar dacă este asta o fantezie de-a ta.

Orgasmul dublu nu este dificil de atins. Poți folosi jucării sexuale sau pur și simplu armele din dotare: p**a și degetele.

Din nou, începe cu ceea ce știi deja: preludiul și clitorisul.

Apoi, treci la penetrat. În funcție de poziția pe care o ai, în timp ce o penetrezi poți să folosești un deget… pe care să îl introduci în anusul ei (nu uita să lubrifiezi bine înainte). Sau, folosește jucăria sexuală.

O altă soluție: în timp ce stai pe spate și ea lângă tine – stimulează-i clitorisul cu o mână. Cealaltă mână poziționeaz-o sub fundul ei. În timp ce continui să o stimulezi pe clitoris, introdu-i un deget în anus. Fă mișcări lente și urmărește-i reacția. Dacă ceva nu-i place, renunță. Acum, în funcție de dexteritatea pe care o ai (o vei căpăta în timp), poți folosi și un al treilea deget pe care să îl folosești pentru a o penetra în vagin. No, dragul meu, acesta va fi orgasmul prin triplă stimulare. Unul de care își va aduce aminte mult și bine.

Cum să faci față

Dacă te apuci să încerci ce ți-am spus eu, plăcerea va fi intensă. Și pentru ea, dar și pentru tine. O să te exciți rapid și s-ar putea să nu faci față. O să-ți dai drumul mai repede decât te aștepți.

Sunt sigur că nu vrei să ți se întâmple ejacularea prematură, mai ales când tehnicile necesită ceva timp și acțiune susținută.

Așa că, poți să bagi liniștit un plic de uPotent, să te asiguri că reziști atât cât e nevoie. Și că ai și tu orgasme intense, la nivelul celor la care o vei duce și pe ea.

Să-ți fie de bine!

Lasă un răspuns