You are currently viewing Legătura dintre stilul de viață și ejacularea precoce

Legătura dintre stilul de viață și ejacularea precoce

Dacă te uiți la ce scrie prin cărțile de specialitate, vei vedea că unul din trei bărbați are probleme cu ejacularea precoce într-un moment sau altul al vieții. 

Această tulburare de dinamică sexuală apare atunci când bărbatul atinge orgasmul și ejaculează la scurt timp sau înainte de penetrare, fără să poată controla acest lucru.

Nu-ți face griji, în cea mai mare parte a cazurilor, dificultatea în controlul ejaculării nu este rezultatul unei afecțiuni medicale. 

În schimb, factorii psihologici, precum complexele de inferioritate ale bărbatului sau stresul zilnic, sunt considerați vinovați pentru apariția acestei probleme. 

Alături de acestea, obiceiurile nesănătoase precum alimentația nepotrivită sau sedentarismul, sporesc semnificativ riscul de apariție a disfuncției erectile.

Hai să vedem, practic, cum influențează alimentația și stilul de viață controlul ejaculării

Cele 6 obiceiuri care îți pot distruge viața sexuală

Trebuie să o spun din capul locului că și eu am trecut prin problema ejaculării premature, m-am enervat și am acționat. 

Cred că uneori e chiar indicat să te gândești la momentele mai puțin plăcute din dormitor. Din punctul meu de vedere, treaba asta te ajută să îți dorești un viitor fără provocări.

Oricum, sper să-ți fi trezit dorința de a afla mai multe aspecte legate de acest subiect și curiozitatea de a urmări mai îndeaproape (și de a remedia) obiceiurile care îți pot compromite performanța sexuală.

Așadar, ți-am pregătit o listă cu câteva obiceiuri care îți pot afecta controlul ejaculării:

 • lipsa unui somn adecvat,
 • stilul de viață sedentar,
 • lipsa încrederii în sine,
 • consumul excesiv de alcool,
 • fumatul,
 • obiceiuri alimentare nesănătoase.

Prin urmare, alegerile tale alimentare, cum sau cât te odihnești și atitudinea față de tine însuți sunt aspecte de care ar fi bine să ții cont pentru a te bucura de o viață sexuală împlinită.

În plus, există diverse remedii naturale recomandate pentru funcția erectilă care, împreună cu renunțarea la obiceiurile dăunătoare și adoptarea unei alimentații potrivite, pot avea un impact pozitiv asupra potenței masculine. Pe bune și pe încercate!

Rolul alimentației potrivite în ejacularea precoce

Rolul alimentației potrivite în ejacularea precoce

Adoptarea unui plan alimentar sănătos este un aspect mega important. Ceea ce mănânci joacă un rol important în modul în care corpul tău reacționează la stimulii sexuali.

Urmând un regim alimentar sănătos, bărbații cărora le e teamă de vreun eșec erectil, vor contribui semnificativ la îmbunătățirea circulației sângelui prin artere, implicit a nivelul fluxului sanguin. Toate astea favorizează erecția. 

Mai pe șleau, cei care au grijă să consume alimente sănătoase pentru circulație pot face nebunii în pat.

Iată câteva exemple de alimente care te pot ajuta să controlezi ejacularea:

 • ciocolata neagră
 • spanacul
 • ceapa
 • usturoiul
 • pepenele
 • avocado
 • fructele de mare
 • peștele gras

Mai mult decât atât, ejacularea precoce poate fi gestionată cu ajutorul includerii în dieta zilnică și a suplimentelor naturale pentru potență.

Opțiuni de remedii naturale pentru ejacularea precoce

Metodele naturale de tratament fac parte dintr-un stil de viață sănătos și sunt o soluție la îndemâna tuturor bărbaților. Avantajele pe care le oferă în îmbunătățirea naturală a apetitului sexual și combaterea problemelor de dinamică sexuală favorizează controlul ejaculării.

uPotent, spre exemplu, este un supliment 100 % natural și este non-invaziv.  

Produsul este compus dintr-un mix de miere cu plante afrodiziace precum ginsengul roșu, tribulus terrestris sau ghimbir. Având în compoziție numai ingrediente naturale care se asimilează ușor în corp, nu există reacții adverse. Deci, îl poți încerca fără probleme. Noi de asta l-am creat. 

În plus, suplimentul este disponibil și în farmacii. Așa că, poți să-l încerci și tu și să te convingi. 

Ar fi totuși ceva de menționat, suplimentul nu este recomandat bărbaților care suferă de hipertensiune arterială.

În concluzie, există obiceiuri și remedii sigure care să te ajute atunci când nu te simți în deplinătatea forțelor când vine vorba de performanța sexuală din dormitor.

Lasă un răspuns