You are currently viewing Spray pentru potență, cum funcționează și care sunt dezavantajele

Spray pentru potență, cum funcționează și care sunt dezavantajele

Spray pentru potență, cum funcționează și care sunt dezavantajele

În acest articol am să îți prezint ce este un spray pentru potență. Cum se folosește, care sunt dezavantajele și ce altă soluție ai avea pentru potență maximă.

Cum funcționează un spray pentru potență?

Majoritatea spray-urilor pentru potență sunt, de fapt, spray-uri pentru ejaculare precoce.

Ele au anumite substanțe, cum ar fi lidocaina, care îți desensibilizează nervii care afectează sensibilitatea penisului. Practic, atunci când f*ți, nu mai simți mare lucru ca să nu ejaculezi repede.

Am văzut multe spray-uri pentru potență online și nu văd cum acestea ar putea să te ajute să obții o potență mai bună.

Toate produsele pentru potență îmbunătățesc circulația sângelui către penis, de aceea nu sunt recomandate celor care au hipertensiune arterială.

Un spray pentru potență nu poate face asta.

Cum se folosește un spray pentru potență?

În general se pulverizează direct pe penis între 3 și 10 pufuri. Apoi, trebuie să te ștergi cu un șervețel uscat. Trebuie neapărat să folosești prezervative, chiar și dacă ești cu o parteneră cunoscută, în care ai încredere. Altfel și ea va fi afectată de substanțele desensibilizatoare și nu va mai putea simți mai nimic.

Beneficiile pe care le vei resimți sunt legate de ejacularea precoce. Vei rezista mai mult, dar nu te va ajuta în obținerea unei erecții.

Care sunt dezavantajele unui spray pentru potență?

Partea care, din punctul meu de vedere, este cea mai enervantă se referă la faptul că un spray pentru potență este mult prea complicat de folosit. Trebuie neapărat să te duci la baie să îl aplici cu 30 de minute înainte de partida de sex.

Ce te faci dacă nu poți să ajungi la baie?

În mașină sau în altă parte nu prea ai cum, ai nevoie de intimitate ca să îl poți aplica.

Încearcă ceva mai simplu, care este și pentru potență și pentru ejacularea precoce

În loc să îți faci planuri, cum și unde să aplici spray-ul, încearcă uPotent.

Este o pastă afrodisiacă, din plante cu miere, care te ajută să obții erecții foarte ușor; să le menții pentru un timp îndelungat și să îți întârzii ejacularea.

Se găsește sub formă de plic sau de borcan. Pur și simplu iei un plic cu tine în buzunar și oricând ai nevoie, cu 30 de minute înainte de „treabă”, îl desfaci, îl storci în gură și înghiți. Nu îți trebuie nici măcar apă.

Dacă ești interesat și vrei să încerci, îl găsești chiar aici (Afrodisiac pentru potență maximă).