You are currently viewing Soluții pentru mărirea penisului, între mit și realitate

Soluții pentru mărirea penisului, între mit și realitate

Soluții pentru mărirea penisului, între mit și realitate

Cauți soluții pentru mărirea penisului dar ai încă rețineri în a alege o soluția potrivită?

Dacă nu știi ce să mai crezi când vezi atâtea reclame și promisiuni, nu te îngrijora. O să vedem dacă și cum este posibilă creșterea în lungime și în grosime a penisului.

Dar pe bune acum: chiar ai nevoie de un penis mai mare?

Dacă întrebi un doctor cum poți să-ți mărești penisul el îți va pune întrebarea de mai sus. Și o face pe bună dreptate.

De cele mai multe ori, noi, bărbații, avem tendința să ne desconsiderăm când vine vorba de performanța sexuală. De fapt, încrederea în propria erecție se află la baza problemei.

În fond, un penis erect, tare și a cărui ejaculare poate fi controlată este cu siguranță preferat în detrimentul unuia de dimensiuni mari, dar care nu funcționează. Pentru că, de multe ori, chirurgical sau nu, mărirea penisului duce către accidente grave și posibil impotență.

Așadar, poate o schimbare de perspectivă ar fi potrivită. Sfatul meu este să nu tragi concluzia că ai nevoie de soluții de mărire a penisului până nu ești 100% convins că ai într-adevăr o problemă care se măsoară în centimetri.

Dacă tu consideri că ai un penis mic, nu înseamnă că așa stau lucrurile în realitate. În fond, părerea partenerei tale și modul în care reușești să o satisfaci trebuie să conteze mai mult decât lungimea sau grosimea penisului tău.

Până la urmă, ce înseamnă un penis mic?

Studii recente arată că majoritatea bărbaților care caută soluții pentru mărirea penisului au fie disfuncții erectile (impotență, ejaculare precoce) fie au o problemă cu kilogramele în plus.

Atunci când ești mai plinuț, penisul pare că este mai mic. Oricât de haios îți sună, acestea sunt concluziile psihologilor americani care au studiat problema în detaliu.

Desigur, atunci când performanța sexuală nu e cea dorită, încrederea în tine scade. Și tendința este de a compensa printr-un penis mai mare și mai gros.

Am un sfat pentru tine, ca de la bărbat la bărbat: Atitudinea contează, nu mărimea!

Sunt sigur că ai mai auzit asta până acum. Să știi că așa e!

Dacă ai încredere în tine, ești hotărât și știi ce vrei, chiar și cu un penis mediu sau mic în lungime poți provoca orgasme multiple și de neuitat. Trebuie doar să fii dispus să faci și alte lucruri înafară de a sta nemișcat și de a aștepta totul de la partenera ta.

Cu siguranță, privind astfel lucrurile, erecția penisului și durata ei este cea care contează cel mai mult.

Bine, bine; dar până la urmă, îmi pot mări penisul?

Dacă ți-aș spune nu, sunt sigur că ai fi dezamăgit. Adevărul e în zona asta.

Penisul se dezvoltă natural până spre 18 ani. De la vârsta maturității este greu ca el să crească în lungime sau în grosime.

Cu siguranță ai mai citit despre lungirea penisului prin masaj sau prin folosirea pompelor. Află că toate soluțiile sunt de moment, asta dacă se obțin rezultate vizibile – de cele mai multe ori este doar în capul nostru atunci când vrem rezultate cât mai rapide.

La fel de rapid cum obții aceste rezultate, așa poți să și uiți de ele. Sunt doar soluții de moment.

Concluzia doctorilor dar și a celor care au încercat tot felul de soluții pentru mărirea penisului este cam aceeași: creșterea lui este îndoielnică, atât în stare erectă cât și în stare moale.

Sunt sigur că așteptai un altfel de răspuns din partea mea. Îmi pare rău să te dezamăgesc dar nu aș vrea să te trimit către procedee care îți pot provocă dureri sau care te pot duce către impotență.

Și atunci, ce-i de făcut?

Dacă tot nu-i bine să urmezi soluții pentru mărirea penisului, încearcă să folosești ceea ce ai, dar la performanță maximă.

Sună ceva mai bine, nu?

Pentru asta trebuie să ai încredere în tine. Și să experimentezi. Știu că ai fantezii. Aplică-le. Vorbește cu prietena, logodnica sau soția ta și pune în aplicare toate nebuniile care vă trec prin cap. Desigur, păstrează totul în intimitatea dormitorului.

Folosește jucării sexuale, imaginează noi jocuri pe roluri (acele roleplay-uri despre care se scrie pe peste tot) și ieși din rutină.

În final, vei vedea că problema era una de încredere și că plăcerea chiar nu ține cont de cât de lung și gros este penisul tău.

Erecții tari și de lungă durată pentru plăceri neîntrerupte

Dacă problema ta este legată de erecție și de durata acesteia, am o soluție pentru tine.

Poți încerca afrodisiacul natural uPotent care are numeroase avantaje:

  • Îți crește libidoul.
  • Îți oferă erecții tari pe care te poți baza.
  • Ai control absolut asupra erecției și asupra ejaculării.
  • Nu sunt efecte adverse: este un produs nemedicamentos – o pastă naturală formată dintr-un mix de plante și miere.

Eu aștept părerile și experiențele tale în comentariile de mai jos. Nu uita să vizitezi blogul uPotent pentru alte sfaturi și articole care te vor ajuta să ai o viață sexuală activă indiferent de vârstă.