You are currently viewing Ce trebuie să știi înainte să încerci sexul anal

Ce trebuie să știi înainte să încerci sexul anal

Când e vorba de sex nu ar trebui să existe bariere. Desigur, atâta timp cât ambii parteneri sunt de acord cu ceea ce se întâmplă în timpul partidei. Cred că era oricum subînțeleasă partea asta.

De la preludiu, poziții de sex, jucării sexuale, povești role play și până la sexul anal le recomand pe toate. Încercați, testați și vedeți ce funcționează pentru voi. Nu există o rețetă pe care să o urmezi. Fiecare cuplu este unic așa cum fiecare persoană este unică. Pe scurt, ce îmi place mie să fac în dormitor nu e obligatoriu să îți placă și ție sau invers. Și e foarte ok să fie așa.

Dacă ai ajuns în această pagină înseamnă că ai cam vrea să încerci sexul anal. Sau, poate deja l-ai încercat însă ceva nu a mers bine. Poate a fost dureros, poate nu v-a plăcut sau poate nu ați putut trece peste anumite bariere.

Oricum, o să-ți vorbesc mai multe despre ceea ce înseamnă sexul anal și ce ar trebui să știi înainte să te apuci de el.

Ce simte bărbatul când face sex anal

E total diferit de sexul clasic, adică de penetrarea vaginală. Mai ales atunci când partenera e la prima experiență anală.

Așa că, pregătește-te să simți niște senzații diferite. Cu siguranță mai intense. Orice lucru „altfel” pe care îl faci în dormitor te va excita mai rapid. Și cu cât e mai tabu chestia, cu atât apare riscul ca tu să ejaculezi înainte de termen.

Asta s-ar putea întâmpla și când faci sex anal. Până să ajungi să o penetrezi, îți dai drumul. Eu așa am pățit la prima experiență pe care am avut-o. Desigur, șansele ejaculării mult prea rapide cresc pentru bărbații care oricum se lovesc de problema ejaculării precoce.

Mai e un risc. Să nu poți avea erecție. Asta pentru că ai emoții sau prea multe așteptări de la partidă. Sau, pentru că vei folosi un prezervativ și, desigur, pentru că nu prea o să ai habar ce se întâmplă. S-ar putea să o vezi pe ea cum se strâmbă când o bagi și să se plângă că o doare. Te vei stresa și, sunt șanse, să pierzi erecția.

Altfel, sexul anal se simte..strâmt. Mult mai strâmt decât sexul clasic. Încă un motiv să te gândești că s-ar putea să îți dai drumul prea repede.

Acum, dacă ai penisul prea gros sau prea lung s-ar putea să nu o poți penetra. Te va durea și pe tine instrumentul dar și pe ea instalația. Dar, sunt sigur că te vei descurca, bagi și tu capul puțin și aia e.

Cum se simte sexul anal pentru ea

Pentru ea sunt toate șansele să fie dureros. Să usture sau să doară direct. Sunt șanse să simtă nevoia de a defeca. E un instinct normal și de aceea înainte de sex anal se recomandă o clismă specială cu produse dedicate acestui scop – le găsești pe site-urile de profil. Sincer, nu prea recomand sexul anal în lipsa acestei clisme.

Apoi, anusul nu se lubrifiază natural. Rămâne uscat orice ai face. Și saliva nu ajută. Dacă nu folosești un lubrifiant pe bază de apă, aplicat în abundență, sexul anal nu o să-i placă și o să fie inconfortabil.

Inconfortabil va fi oricum la început. Până găsiți ritmul potrivit și poziția care să vă placă. Recomand să o stimulezi cu degetele pe clitoris în timp ce faci sex anal, altfel s-ar putea să nu se excite suficient de intens.

Pentru a evita situațiile neplăcute, înainte de penetrarea anală recomand să folosiți jucării sexuale. Poți începe chiar prin stimularea anală cu ajutorul unui deget. Așa ea se va obișnui cu senzația și va învăța cum reacționează organismul în această situație.

Ce să știi înainte de a face sex anal. Foarte important de citit

Sexul anal poate fi plăcut la fel de mult cum poate fi dureros și o experiență peste care îți va fi greu să treci. Spre exemplu, dacă ești brutal s-ar putea să apară o fisură anală sau dacă nu folosești protecție s-ar putea să te trezești cu o infecție pe penisul tău frumos.

Așa că, un checklist important de verificat înainte de a încerca sexul anal:

  • ați discutat despre asta și sunteți amândoi de acord;
  • ați testat înainte să vedeți cam cum o să fie – fie cu un deget, fie cu o jucărie sexuală;
  • zona anală a fost bine igienizată înainte de partidă – importantă este clisma la fel ca folosirea dezinfectanților recomandați pentru acest tip de activitate sexuală;
  • tu vei folosi un prezervativ – fără comentarii;
  • după ce ai introdus penisul în anus nu îl vei introduce și în vagin – o poți face doar după ce schimbi prezervativul;
  • ai lângă tine o cantitate suficientă de lubrifianți pe bază de apă;
  • fii blând atunci când începi și pe toată durata partidei;
  • dacă observi disconfort, oprește-te. Întrebă partenera dacă e ok și continuă doar atunci când totul este confortabil.

Cum să reziști mai mult când faci sex anal

E ca și cum ai începe de la 0 și ești iar virgin. Adică, rezistența crește pe măsură ce experimentezi. Pe scurt, penisul și creierul tău trebuie să se familiarizeze cu noul stimul sexual. În timp o să reziști din ce în ce mai mult.

Dacă, totuși, nu reziști cât să apuci să faci sex anal, există soluții. Și cea mai bună la care mă pot gândi este mierea pentru potență uPotent. De asta am și creat-o. Am vrut să scap de ejacularea precoce care-mi dădea bătai de cap.

Dai un plic de uPotent cu 20, 30 de minute înainte de sex și ești asigurat. Vei avea un control mult mai bun pe momentul ejaculării chiar și atunci când faci chestii total diferite în dormitor. E un bun ajutor pentru a scăpa de stresul ejaculării sau de teama de eșec.

Nu uita de checklist-ul de mai sus înainte de a încerca sexul anal. Altfel, ce să zic, distrează-te și experimentează cât mai mult.

Eu am fost Robert și te salut cu respect!

Lasă un răspuns