You are currently viewing Secrete pentru potență: cum să te asiguri că nu pierzi erecția.

Secrete pentru potență: cum să te asiguri că nu pierzi erecția.

Secrete pentru potență: cum să te asiguri că nu pierzi erecția.

 Salut, sunt Robert, creatorul uPotent.

Dacă cauți secrete pentru potență, cel mai probabil ai avut câteva incidente în care ai pierdut erecția. Este al dracu’ de enervant când se întâmplă și probabil te întrebi dacă ai vreo problemă.

Majoritatea problemelor de potență nu sunt chiar așa de grave. Este normal să mai pierzi erecția din când în când, chiar și dacă ai 20 de ani și ești sănătos tun.

Dacă ai erecții dimineața și poți să obții erecții de unul singur folosind filme pentru adulți sau imaginația, atunci nu ai probleme de potență fizice.

Dacă lipsa erecției apare când ești cu o parteneră, atunci problemele tale sunt de natură psihologică. Asta nu înseamnă că trebuie să mergi la psiholog. Cel mai probabil ai frica de performanță.

Aici găsești un articol detaliat despre cum să scapi de această frică. ( Învață să scapi de problemele de potență de natură psihologică ).

Acum, despre secrete.

În acest articol îți voi prezenta care sunt secretele care influențează potența și anume obținerea unei erecții.

Dacă, de fapt, erai în căutarea unui produs care să te ajute cu erecțiile, îți recomand să încerci afrodisiacul uPotent.

Secrete pentru potență. Cum să te asiguri că nu pierzi erecția

Obținerea unei erecții este un proces fizic și psihic atât de complicat, încât nici nu mă miră faptul că fix atunci când avem nevoie, penisurile noastre zici că nu au viață.

Pe deasupra mai umblă și mitul ăla că: „Un bărbat trebuie mereu să fie gata de sex”. Ceea ce este o porcărie. Așa cum, uneori femeile nu au chef să facă sex, la fel și bărbații.

Suntem foarte influențați de starea noastă emoțională și fizică. Îți voi prezenta în continuare de ce ai nevoie ca să obții o erecție.

1. Dorința sexuală

Pare logic, nu?

Pentru a putea obține o erecție, dorina sexuală este necesară. De obicei, dorința sexuală la bărbați devine evidentă, precum un impuls, și este însoțită de gânduri și fantezii sexuale.

Nivelurile scăzute de testosteron, stresul, simptomele depresiei, experiențe sexuale anterioare neplăcute sau chiar stări de oboseală, sunt adesea factori care scad drastic dorința sexuală.

Mai există și posibilitatea ca persoana cu care vrei să întreții relații sexuale să nu îți stârnească suficient dorința pentru sex. Știu, este mișto să mai adaugi la palmares, dar dacă nu îți stârnește dorința sexuală, ce rost mai are?

Cu toate acestea, dacă ești hotărât să i-o pui, îți recomand să iei uPotent.

2. Stimuli sexuali

Cu toate acestea, dorința nu este suficientă pentru a obține o erecție. Nu te poți aștepta să ai o erecție doar gândindu-te.

Ai nevoie de stimuli:

  • fie ei vizuali (să vezi ceva care te excită la parteneră)
  • fie auditivi (să îți spună partenera ceva care te excită)
  • miros
  • simțurile (să îți atingi partenera sau să te atingă ea)

Cel mai important este să te concentrezi pe aceste simțuri. Nu să te gândești „ia să vedem, mi s-a sculat? Pff.. Încă nu, iar o să rămână moartă”.

Mai greu de zis, decât de făcut; dar dacă îți aduci aminte, când începi să te îngrijorezi, încearcă să te concentrezi pe simțuri. Te va ajuta mult.

Cu cât înaintezi în vârstă, cu atât o să ai nevoie de o stimulare mai intensă pentru a putea obține o erecție.

3. Circumstanțele

Circumstanțele au o importanță deosebită. Cele mai frecvente condiții „negative” care împiedică obținerea unei erecții sunt:

  • Prezența altor persoane în apropiere
  • Sexul obligatoriu într-o zi anume, poate chiar la o anumită oră.
  • Sexul limitat de timp sau sexul pe grabă.

Poate pentru unii bărbați, cele de mai sus nu par a avea vreo legătură cu obținerea erectiilor, dar pentru alții sunt.

Așa că, dacă te regăsești aici, asigură-te că ai un loc liniștit în care poți să te relaxezi suficient de mult.

4. Absența stresului

Cea mai frecventă cauză a disfuncțiilor erectile este stresul. Fie el stres cauzat de situația ta generală, la muncă sau în viața socială. Sau, stres cauzat de anxietatea de performanță.

Stresul cauzat de anxietatea de performanță apare din dorința de a face o impresie. Ești nerăbdător să ai o erecție ca să îți satisfaci partenera și să ii arăți cine e cel mai bun din țară.

Dacă te tot verifici să vezi cum stai cu performanța („Oare e bine ce am făcut până acum? Îi place în poziția asta?”), gândurile care apar îți iau atenția de la sexul în sine către performața ta. Într-un fel devii un spectator. Și în loc să te concentrezi pe plăcerea care ți-o oferă sexul te concentrezi pe ce faci. Și aici apare riscul ca tu să nu mai fii așa excitat și să îți pierzi erecția.

Ce să fac dacă vreau să las o impresie bună și să nu îmi fie frică de pierderea erectiilor?

Eu, cel puțin prima dată când sunt cu o parteneră, vreau să merg la sigur. Așa că iau un plic de uPotent cu mine și înghit conținutul cu 30 de minute înainte de partidă și aia e. Am siguranța că, orice ar fi, tot o să dau un randament bun.

Dacă ești interesat și vrei să încerci, intră pe acest link.

Spor la treabă,

Robert