You are currently viewing De ce se culcă penisul în timpul sexului

De ce se culcă penisul în timpul sexului

Ți se culcă penisul în timpul sexului? Să știi că nu ești nici primul și nici ultimul bărbat care trece prin așa ceva.

De fapt, fiecare dintre noi o să se lovească de problema asta de mai multe ori în timpul vieții. E o afecțiune uzuală legată de erecția masculină și poate avea în spate multe și diverse cauze.

Dar, nu trebuie să pornești cu gândul că e ceva greșit la tine. Dacă pierzi erecția și se culcă în mod uzual atunci când ajungi la penetrare, s-ar putea să ai o disfuncție erectilă. Nu-i nimic grav și se tratează.

Hai să vedem cam ce soluții ai la îndemână să scapi de stres.

De ce se culcă în timpul sexului

Penisul se poate culca în timp ce tu faci sex din mai multe motive. Pierderea erecției nu e un capăt de țară. De regulă, dacă continui stimularea, p**a o să ți se întărească din nou și o să poți să-ți vezi de treabă.

Mai nasol e când nu poți să mai ai o erecție nouă. Sau, dacă o tot pierzi la scurt timp după ce ai obținut erecția aia nenorocită.

motive pentru care se culca penisul

Penisul se poate culca pentru că tu nu mai ești excitat. Sună ciudat, știu. Dar, totul pleacă de la creier. Așa că, dacă gândul îți e în altă parte sau dacă ești super stresat, te poți trezi cu un penis moale fix în mijlocul acțiunii.

Creierul trimite toate semnalele necesare erecției și ejaculării. El poate opri fluxul de sânge către instrumentul tău și tot el poate spune „gata, e timpul să luăm o pauză”.

Dacă te gândești non stop că ți se va înmuia, la ce rezultat te aștepți? Evident că toate grijile tale o să-ți dea peste cap partida de sex.

Apoi, dacă treci printr-o perioadă mai nasoală din viața ta, s-ar putea să pierzi erecția. La fel, dacă ești obosit sau dacă relația cu partenera scârțâie mai ceva ca patul vostru. Fiecare detaliu îți poate influența potența masculină.

Cauzele pentru care ți se culcă penisul

Am văzut că penisul se culcă pentru că el nu mai este excitat. Am văzut și că pentru o erecție tare și fermă ai nevoie de un flux sanguin crescut și susținut în jurul zonei pelviene.

Dar, cum naiba de ți se întâmplă ție?

Pe lângă cauzele psihologice legate de pierderea erecției, penisul se mai poate culca și din cauze fizice sau din cauza unor afecțiuni asociate. Dacă ai, de exemplu, probleme cu circulația, s-ar putea ca asta să afecteze potența ta.

se culca penis mod repetat

Mai pot fi și obiceiuri proaste la mijloc. De exemplu, cum te masturbezi? O faci pe repede înainte? Sau, din dorința de a dura mai mult, te apuci și te oprești de mai multe ori până când să ejaculezi? No, află că aceste obiceiuri îți vor dresa penisul. Adică, el o să învețe cum și cât să se excite.

Plus că, dacă te exciți mai tare atunci când îți imaginezi tu lucuri, realitatea te va dezamăgi. Indiferent de ce o să faci tu cu partenera ta, starea de excitare va fi sub cea pe care o obții atunci când faci o labă.

Așa că, învață cum să te masturbezi corect. Învață și cum să respiri când faci sex pentru a rezista mai mult sau cum să antrenezi mușchii pelvieni pentru a nu mai pierde erecția de mai multe ori în timpul partidei.

Ce să faci pentru a avea erecții tari pe toată durata partidei

O mare parte a soluției o găsești în rândurile de mai sus. Dar, ca să fie totul clar:

Ce să iei dacă ai o partidă programată

Tot ce ți-am zis eu mai sus funcționează. Testat pe mine, am scăpat de ejacularea precoce și de momentele în care penisul se culcă din senin. Doar că, durează, frate.

Ce faci dacă ai o partidă de sex planificată într-o oră? Cu siguranță n-ai timp de exerciții și de schimbarea stilului de viață.

Așa că, dă pe gât un plic de uPotent. E miere pentru potență din ingrediente naturale și afrodiziace. Își face efectul în doar 20, 30 de minute de la administrare. După, ai erecții tari și ferme, fără ca penisul să se înmoaie. Plus că, reziști cât vrei.

This Post Has One Comment

  1. Anonim

    Și ajută plicurile astea

Lasă un răspuns