You are currently viewing Probleme erecție: lista simptomelor pe care să o verifici

Probleme erecție: lista simptomelor pe care să o verifici

Prima dată când nu am reușit să am o erecție înainte de a face sex am crezut că viața mea s-a sfârșit. Cum naiba să nu ți se scoale când ea arată cum arată și e toată peste tine?

Ei, uite că s-a întâmplat și că a trebuit să mă descurc. Sunt sigur că dacă citești articolul cunoști sentimentele de rușine, teamă, frică și multă panică.

Care-i (singura) concluzie pe care o tragi? Te paște impotența. Ești plin de probleme erectile și nu mai poți face sex niciodată.

Dar, ce să vezi, nu-i totul chiar așa de dramatic. De fapt, totul are o rezolvare simplă. Și ca orice lucru care nu te doboară, în cazul acesta, o face mai puternică.

Te salut! Eu sunt Robert, creatorul uPotent.

Cred că e evident de ce am ajuns să creez un supliment pentru potență.

Dar, nu vreau să vorbesc despre asta astăzi. Nu; astăzi vreau să te liniștesc, să vezi că poți trece peste necaz și că o să faci sex mai repede și mai bine decât crezi.

lista simptome probleme erectie

Așa că, dacă trăiești cu impresia că ai probleme cu erecția, hai să vedem care-i lista de simptome pe care să o verifici.

Impotență sau probleme minore cu potența

În primul rând, cum știi sigur dacă suferi de impotență?

Sau, mai bine zis, cum știi dacă trebuie să mergi la doctorul urolog sau dacă problemele tale cu erecția se pot rezolva mai simplu de atât.

Păi, lucrurile stau în felul următor. Se poate ca problemele tale să fie mai complexe și te poți duce cu gândul către impotență, dacă:

  • Nu reușești să ai o erecție atunci când te masturbezi.
  • Nu ai niciodată erecții dimineața când te trezești.

În oricare alte situații, problemele cu erecția sunt minore, întâlnite la majoritatea bărbaților și cu rezolvare rapidă și ușoară. Adică, fără tratamente medicamentoase sau prescripții medicale.

Simptome pentru probleme cu erecția

Care-s cele mai comune simptome în problemele cu erecția la bărbați? Păi, cam acestea:

  • Erecție slabă în timpul actului sexual;
  • Pierderea erecției fix când ți-e lumea mai dragă și sexul mai intens;
  • ți se scoală greu, sau nu ți se scoală când vrei să faci sex;
  • ejaculezi super puțin și simți nevoia să ejaculezi mai mult;
  • nu ai control pe ejaculare, sau altfel spus ejaculezi prematur după doar câteva secunde sau minute de când simți plăcere;

Către ce duc toate aceste simptome? Către frica de a face sex, ceea ce înseamnă, în sine, o problemă psihologică cu potența. Și asta e adevărata provocare peste care trebuie să treci.

Cum treci peste problemele cu erecția dacă ai simptomele de mai sus

Să zicem că ai avut o experiență eșuată. Că nu ți s-a sculat. Sau că ai pierdut erecția în timp ce făceai sex. Sau chiar că ți-a venit imediat ce ți-a pus mâna pe penis.

Știu, e super nasol și ciudat. Dar, poți recăpăta încrederea în tine și în erecția ta.

tratare probleme erectie

Cum faci asta?

Poți schimba câte ceva la stilul tău de viață. Să consumi alimente afrodiziace, ori fructe și legume care cresc libidoul. Sigur, în acest caz rezultatele vin greu.

Mai poți învăța cum să respiri atunci când faci sex. Și cum să îți antrenezi mușchii pelvieni pentru a menține erecția și pentru a controla ejacularea.

În plus, poți folosi tehnica masturbării corecte pentru a trece rapid peste toate problemele cu erecția.

Despre toate ți-am vorbit deja pe blog.

Dezavantajul tuturor soluțiilor este că trebuie să ai răbdare. E ca la sală, când te duci frecvent pentru a crește bicepsul ăla nenorocit. Așa-i și aici. E nevoie de antrenament.

Bine, dar eu vreau să fac sex diseară

Știu, e bine să știi cum scapi de toate simptomele în problemele cu erecția.

Dar e și mai bine să ai o soluție rapidă. Care să te scape de stres și de frica de a face sex.

Pentru asta îți recomand uPotent. Mierea pentru potență te ajută să ai o erecție rapidă și să reziști mai mult. Nu ai nevoie de apă, o dai pe gât și în 20, 30 de minute își face efectul.

O să te ajute să treci peste problemele de natură psihologică și să ai o reputație de neegalat atunci când vine vorba de potență maximă.

Lasă un răspuns